Total Media News

Ştiri - Actualitate
Romanian Boat Show implineste 7 ani de pasiune pentru yachturi PDF Imprimare
Esential
Miercuri, 09 Mai 2012 10:47

            Cel mai longeviv targ de yachturi, ambarcatiuni si accesorii din Romania, Romanian Boat Show, se afla anul acesta la cea de-a 7 editie. Evenimentul  se desfasoara in Piata Constitutiei din Bucuresti, intre 23 si 27 mai.

                                      

            Romanian Boat Show gazduieste, in acest an, peste 20 de expozanti din Romania si Bulgaria. Distribuitori si producatori de renume vor prezenta, pe parcursul a 5 zile, yachturi, barci cu si fara motor, veliere si accesorii. Evenimentul va avea loc chiar in centrul Bucurestiului, in Piata Constitutiei.

Citeşte mai mult...
 
Concert de muzică clasică la Universitatea din București Eveniment PDF Imprimare
Cultura
Marţi, 08 Mai 2012 14:19

Miercuri, 16 mai 2012, stagiunea ,,Prietenii Muzicii în Universitatea din Bucureşti” vă invită la un concert de muzică clasică susținut de soprana Veronica Anuşca împreună cu pianistul şi compozitorul Mihai Murariu. Evenimentul va avea loc în Sala de Concerte a Casei Universitarilor

    (Str. Dionisie Lupu, nr. 46 – strada paralelă cu Str. Pitar Moș), începând cu ora 19.00.

                                    

Cei doi artiști au început colaborarea cu aproximativ doi în urmă, iar de atunci au susţinut concerte şi au fost premiaţi la diverse concursuri de interpretare muzicală, printre care:

Citeşte mai mult...
 
Secretele președintei Argentinei -- O DOAMNA ce exprima FORTA !! PDF Imprimare
International
Marţi, 08 Mai 2012 12:10

În doliu, cu şiragul de perle care să-i ascundă cicatricea de la gât, după recenta operaţie de tiroidă, şi un tablou al Evei Peron în spate, care o veghează. O scenografie atent studiată pentru ca preşedinta Argentinei să anunţe exproprierea companiei petroliere spaniole YPF.

                 

Cristina Fernandez de Kirchner se identifică cu legenda Evitei. În discursurile sale televizate portretul acesteia apare întotdeauna. În realitate există două imagini, în funcţie de tonul alocuţiunii, care ascund câteva secrete.

Citeşte mai mult...
 
Romania are guvern! Cabinetul Ponta a primit votul Parlamentului PDF Imprimare
Politic
Marţi, 08 Mai 2012 09:42

Guvernul propus de Victor Ponta a primit votul de încredere al Parlamentului. Au participat 376 deputați și senatori, iar 284 au votat pentru. În această seară, noii miniștri vor depune jurământul la Palatul Cotroceni. 

                       

Victor Ponta a prezentat Parlamentului lista miniștrilor și programul de guvernare. Premierul desemnat se bazează atât pe voturile parlamentarilor USL, cât și ale membrilor UNPR și ale reprezentanților minorităților naționale. „S-a spus că nu e o majoritate legitimă. La votul din 2008, partidele noastre au obținut majoritatea, de aceea cred că în sfârșit azi avem o majoritate legitimă”, a mai spus el. 

Citeşte mai mult...
 
FMI a acceptat cresterea salariilor bugetarilor. Prima transa de majorare, de la 1 iunie PDF Imprimare
Politic
Duminică, 06 Mai 2012 11:11

Negocierile cu FMI s-au incheiat cu succes, dupa doua zile de discutii la BNR, partea romana si delegatia institutiei internationale stabilind termenii noii scrisori de intentie la acordul de tip preventiv.

                      

FMI si Comisia Europeana au acceptat cresterea salariilor bugetarilor pentru a reveni la nivelul din iunie 2010, prima majorare, de 8%, urmand sa fie operata de la 1 iunie, iar pensionarii vor primi banii retinuti incepand din aceeasi luna.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 298 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate