Total Media News

Ştiri - Actualitate
Librarie Crestina Maranatha si-a lansat oferta de carte pentru vara PDF Imprimare
Cultura
Duminică, 17 Iunie 2012 16:20

      Librarie Crestina Maranatha este una dintre cele mai mari librarii crestine din tara.

                                   

       Localizata in judetul Arad, va pune la dispozitie online toata gama de carti crestine, romane crestine, biblii, carti crestine pentru copii, biblii pentru copii, concordante biblice, etc.

Citeşte mai mult...
 
Inventia lui Henri Coanda care ar putea revolutiona lumea si dupa 50 de ani – secretizata PDF Imprimare
Esential
Vineri, 15 Iunie 2012 07:30

    În şedinţa de guvern de miercuri ar fi trebuit aprobată trecerea parterului Casei Coandă din proprietatea privată a statului în proprietatea publică a statului şi din administrarea Regiei Autonome Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS), în administrarea Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional (MCPN), în scopul reînfiinţării Muzeului Naţional Henri Coandă. Adoptarea iniţiativei legislative a fost însă amânată, cu o săptămână.

                 

   Vestea proastă ne-a fost comunicată chiar înainte de închiderea ediţiei şi abia am apucat să retragem de la tipar articolul care vestea adoptarea normativului (fuseserăm asiguraţi, în prealabil, că nu va fi niciun impediment în acest sens).

Citeşte mai mult...
 
Stagiu platit la Luxemburg PDF Imprimare
Invatamant
Joi, 14 Iunie 2012 14:33

           Unitatea de Coordonare a Programului ESPON 2013, localizată în Luxemburg, este în căutarea a doi stagiari care să se alăture echipei internaţionale pe o perioadă de 5 luni.

                                            

           Stagiul începe în august/septembrie 2012.

Pentru a fi eligibili, studenții trebuie să fie în ultimul an de studiu și să aibă cunoștințe în unul din următoarele domenii: dezvoltare spaţială şi planificare, geografie, economie regională, studii europene şi/sau alte domenii relevante pentru dezvoltarea teritoriului.

Citeşte mai mult...
 
SCANDAL IN JUSTITIE. Judecatoarea Elena Mladen, acuzata de coruptie sexuala PDF Imprimare
Esential
Joi, 14 Iunie 2012 07:44

         Magistratul de la Curtea de Apel Craiova, Elena Carmen Mladen, a fost reţinută, iar Consiliul Superior al    Magistraturii a dat aviz pentru arestare.

      Anchetatorii au organizat un flagrant în zona Gării de Nord, pentru că aveau informații că judecătoarea ar fi cerut o sumă de bani unui bărbat cu care avea o relație amoroasă.

Citeşte mai mult...
 
Elena Udrea: Am decis inca de duminica seara sa DEMISIONEZ de la conducerea PDL Bucuresti PDF Imprimare
Politic
Marţi, 12 Iunie 2012 13:26

      Vicepresedintele PDL Elena Udrea a declarat ca a decis inca de duminica seara sa demisioneze din functia de presedinte al PDL Bucuresti.

                                

     Conform Mediafax, demisia sa va intra in vigoare dupa validarea alesilor locali de la nivelul Capitalei, in conformitate cu prevederile legale.

 

     "Ca om politic responsabil si cu onoare, am decis inca de duminica seara sa demisionez din functia de presedinte al PDL Bucuresti, demisia fiind efectiva dupa validarea alesilor locali de la nivelul Capitalei, in conformitate cu prevederile legale", a declarat Udrea pentru Mediafax.

           

Citeşte mai mult...
 


Pagina 286 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate