Total Media News

Ştiri - Actualitate
Cum sa va inscrieti la un curs in trimestrul de toamna ptr. limba engleza PDF Imprimare
Invatamant
Joi, 13 Septembrie 2012 21:44

   Sambata, 15 septembrie, vom organiza teste de nivel si inscrieri pentru cursurile de toamna din Bucuresti. Rezerva acum un loc online la testele de nivel si vino sa te inscrii la unul din cursurile de engleza generala si pregatire pentru examene, engleza pentru copii, engleza de afaceri, engleza financiara sau juridica.
Trimestrul de toamna se incheie in data de 7 decembrie.

 

http://www.britishcouncil.org/ro/romania-english-cursuri-de-engleza-bucuresti-enrol-2.htm

Citeşte mai mult...
 
Manuale scolare pentru 2012-2013, acuzate de indoctrinare religioasa PDF Imprimare
Invatamant
Marţi, 11 Septembrie 2012 07:29

      Mai multe manuale ce vor fi folosite de elevi în anul școlar 2012-2013 sunt acuzate de o asociație că ar duce la îndoctrinarea religioasă a copiilor. Ministerul Educației a publicat recent Catalogul manualelor şcolare valabile în anul scolar 2012 – 2013.

 

    Potrivit Asociației Secular-Umaniste din România, pe această listă apar lucrări ce ar promova intoleranța religioasă și care i-ar agresa psihic pe copii prin repetarea obsesivă a temelor despre “păcat”, “iad” şi “diavoli”, inducându-li-se acestora ideea că nerespectarea cu stricteţe a “poruncilor” îi condamnă la “osânda veşnică”.

Citeşte mai mult...
 
Despagubiri dupa seceta: fermierii vor primi cite 100 de lei de hectar PDF Imprimare
Esential
Luni, 10 Septembrie 2012 19:38

   De astăzi, agricultorii români pot depune cereri pentru compensarea pierderilor de producție ce țin de culturile din toamna anului trecut sau din primăvara lui 2012, anunță Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

                        

    Ajutorul de secetă este de 100 de lei pe hectar şi se acordă pentru suprafeţe cuprinse între unu şi maxim 10 hectare, pentru a compensa o parte din pierderea destinată autoconsumului. Suma maximă ce poate fi acordată unui agricultor nu poate depăși echivalentul în lei a 7.500 de euro.

Citeşte mai mult...
 
Tribunalul Dimbovita îl obliga pe Sorin Oprescu sa dispuna desfiintarea Cathedral Plaza PDF Imprimare
Esential
Duminică, 09 Septembrie 2012 20:46

        Războiul dintre Millenium Building Development şi Arhiepiscopia Romano-Catolică Bucureşti (ARCB) continuă, iar Tribunalul Dâmboviţa a decis în iulie să dispună obligarea primarului general, Sorin Oprescu, să emită o decizie de desfiinţare a imobilului Cathedral Plaza a cărui existenţă e contestată de ARCB.

                       

     Conflictul este vechi şi a trecut prin mai multe etape, conflictul ajungând şi la CEDO. În imobil s-au investit 60 de milioane de euro şi, potrivit dezvoltatorului, s-a ratat vânzarea lui către investitori interesaţi tocmai din cauza conflictului.

 

Citeşte mai mult...
 
Portughezii trebuie sa stringa cureaua si mai mult în 2013 PDF Imprimare
International
Duminică, 09 Septembrie 2012 08:05

          Premierul portughez a anunţat o înăsprire a măsurilor de austeritate de anul viitor, după ce Portugalia, aflată sub asistenţă financiară, nu reuşeşte să îşi respecte angajamentele de reducere a deficitului public, relatează AFP.

                              

     Passos Coelho a anunţat o creştere a cotizaţiilor sociale din partea angajaţilor în sectoarele privat şi public. În schimb, el a prevăzut scăderea cotizaţiilor patronale pentru a stimula angajarea, în timp ce şomajul afectează deja peste 15 la sută din populaţia activă.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 271 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate