Total Media News

Ştiri - Actualitate
Obama: Este necesar ca americanii bogati sa plateasca impozite mai mari PDF Imprimare
International
Duminică, 11 Noiembrie 2012 16:25

           Preşedintele SUA, Barack Obama, a declarat în primul discurs de la Casa Albă după realegere sa că este absolut necesar ca americanii "cei mai bogaţi să plătească impozite puţin mai mari", în scopul ajungerii la scăderea deficitului bugetar.


      "Americanii au votat pentru lucruri concrete precum locuri de muncă, nu pentru politicianism", a declarat Obama, anunţând că îi va invita la discuţii pe liderii grupurilor republican şi democrat din Congresul Statelor Unite.

Citeşte mai mult...
 
Proteste in masa impotriva guvernului din Argentina PDF Imprimare
International
Vineri, 09 Noiembrie 2012 22:30

     Mii de oameni au ieșit ieri pe străzile capitalei argentiniene, Buenos Aires, protestând împotriva guvernului Cristinei Fernandez de Kirchner, informează presa străină.

                       

            Potrivit BBC News, activiștii opoziției s-au folosit de rețelele de socializare pentru a mobiliza oamenii să vină la marșul de protest despre care spun că este unul dintre cele mai mari din ultimii 10 ani.

Cei care au ieșit în stradă sunt nemulțumiți de inflația crescândă, de nivelul ridicat al criminalității și de corupția la nivel înalt.Potrivit statisticilor oficiale, inflația în Argentina este de 12%, însă analiștii supun că, cel mai probabil ea depășește cu mult acest nivel.

Citeşte mai mult...
 
Barack Obama a fost reales președintele al Statelor Unite ale Americii PDF Imprimare
International
Joi, 08 Noiembrie 2012 07:59

 

 

                                     Barack Obama 

               a fost reales președintele al Statelor Unite ale Americii.

 

       Barack Hussein Obama al II-lea (pronunție în limba engleză /bəˈɹɑːk huˈseɪn oʊˈbɑːmə/;n. 4 august 1961, Honolulu, Hawaii, fiul lui Barack Hussein Obama, Sr.—născut în provincia kenyană Nyanza, de etnie luo—și al lui Ann Dunham—născută în Wichita, Kansas ) este al 44-lea Președinte al Statelor Unite (primul afro-american ales în această funcție), în urma alegerilor prezidențiale din 4 noiembrie 2008, alături de Joe Biden ca vicepreședinte.

                                  

     A fost învestit în funcție la 20 ianuarie 2009 și l-a înlocuit pe predecesorul său George W. Bush. Conform prognozelor preliminare de televiziune, el a câștigat și alegerile din 6 noembrie 2012, rămânând (foarte probabil) astfel în funcție pentru încă 4 ani.

 

   

Citeşte mai mult...
 
Regizorul lui „În derivă 2”: „Un serial presupune o ordine pe care eu nu mi-am imaginat-o .... PDF Imprimare
Film
Marţi, 06 Noiembrie 2012 18:45

        Începând de astăzi, 5 noiembrie, de la ora 20.30, cel mai bun serial românesc din ultimii ani revine pe HBO.

         În derivă are un nou regizor, Constantin Popescu (Portretul luptătorului la tinereţe, Principii de viaţă), 35 de episoade, câteva nume vechi, dar şi câteva noi: Marcel Iureş, Victor Rebengiuc, Tamara Creţulescu, Liliana Tofan, Andreea Bibiri, Bogdan Dumitrache, Daniel Hurduc, Crina Semciuc.

 

      Pentru Constantin Popescu, care a filmat toate episoadele, cu excepţia primelor cinci, realizate în colaborare cu Adrian Sitaru, a fost o muncă de 4 luni, cinci zile din şapte. Un job full time în care marea provocare a fost să dinamizeze un serial al cărui format original înseamnă un tablou static, cu doi oameni vorbind în camera terapeutului.

Citeşte mai mult...
 
ALEGERI SUA: Aproximativ 80% dintre francezi vor victoria lui Obama PDF Imprimare
International
Marţi, 06 Noiembrie 2012 08:02

                                     ALEGERI   in  SUA.

 

 

          Astfel, 78 la sută dintre francezi vor realegerea preşedintelui în exerciţiu şi doar 5 la sută vor alegerea republicanului Mitt Romney. Alţi 17 la sută nu au nicio opinie.

                                 

     Simpatizanţii de dreapta (81 la sută) sunt mai puţin numeroşi decât cei de stânga (92 la sută) în a susţine victoria candidatului democrat.

În ceea ce priveşte electoratul extremei drepte, 67 la sută dintre alegătorii Frontului Naţional la ultimele alegeri prezidenţiale franceze vor victoria lui Barack Obama, iar 14 la sută cea a lui Romney.

 

               

Citeşte mai mult...
 


Pagina 264 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate