Total Media News

Ştiri - Actualitate
Lansarea Centrului de Comunicare cu Alumni în Universitatea de Vest din Timişoara PDF Imprimare
Invatamant
Marţi, 04 Decembrie 2012 16:24
         Centrul de Comunicare cu Alumni din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara (UVT) a fost lansat astăzi, 28 noiembrie, la Timişoara.
 
               Evenimentul s-a derulat în cadrul proiectului „Consolidarea relaţiei alumni-mediul universitar" în care Universitatea de Vest din Timişoara este implicată în calitate de partener. Proiectul reuneşte în parteneriat Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, trei universităţi de prestigiu din ţară - Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea „Babeş Bolyai" din Cluj-Napoca şi Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, mediul de afaceri - Novensys Corporation şi Gold Agama Consulting -, respectiv Uniunea Naţională a Studenţilor din România.
Citeşte mai mult...
 
Expozitia : Suvenir de iarna PDF Imprimare
Cultura
Luni, 03 Decembrie 2012 18:28

                                                Va invitam la expozitia de grafica si pictura

                                                           "Suvenir de iarna"

                                                 

                                               la Elite Art Gallery, pe str. Academiei nr. 15.
                Programul expozitiei este 4 decembrie 2012 - 4 ianuarie 2013.

               In luna decembrie beneficiati de o reducere de 10% la orice obiect cumparat, prezentand cuponul atasat mai jos.

Citeşte mai mult...
 
Din serialul continuu SA FACEM HIRTII :Un nou formular fiscal, publicat de ANAF. PDF Imprimare
Esential
Joi, 29 Noiembrie 2012 14:39

Un  nou  formular  - publicat  de  ANAF

 

    Agentia Nationala de Administrare Fiscala a publicat miercuri un nou formular fiscal, care va fi utilizat numai de persoanele fizice. Acesta poarta numarul de identificare 601.
     

Formularul 601 - Cerere de incetare a obligatiei de plata a contributiei de asigurari sociale - a fost aprobat prin Ordinul ANAF nr. 1714/2012, publicat in Monitorul Oficial nr. 798 din 28 noiembrie 2012

Acest document poate fi utilizat de persoanele fizice care nu mai trebuie sa achite CAS catre stat si solicita incetarea obligatiei de plata a acestei contributii.

   Formularul poate fi depus deja, avand in vedere ca ordinul care l-a aprobat a intrat in vigoare in ziua publicarii.

Citeşte mai mult...
 
Stolen, de vineri pe ecrane PDF Imprimare
Film
Marţi, 27 Noiembrie 2012 20:16

       MediaPro Distribution prezintă Jaf contra cronometru, un thriller de acţiune unic, din 30 noiembrie la cinema. Cu Nicolas Cage şi Josh Lucas în rolurile principale, filmul poate fi vizionat în  cinematografele: CinemaPro, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Lotus (Oradea), Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanța, Sun Plaza, Târgu-Mureș), Cortina (Oradea), Cinema “Capitol” (Oneşti), Cinema ,,Eugen Ionescu”(Slatina), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Glendale (Bucureşti), Cinema Twins (Ploieşti).

                                       

    Un hoţ disperat, Will Montogomery (Nicolas Cage), are doar 12 ore ca să fure 10 milioane de dolari şi să-şi salveze fiica de fostul său partener, Vincent. Un thriller ameţitor care îi aduce laolaltă pe actorul Nicholas Cage şi pe regizorul Simon West, cel ce a semnat şi regia filmului Eroi de Sacrificiu 2. 

Citeşte mai mult...
 
Black Friday - Vinerea Neagra PDF Imprimare
Esential
Luni, 26 Noiembrie 2012 22:35

      Vinerea Neagră este ziua care urmează Zilei Recunoștinței în Statele Unite, și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun. Deoarece Ziua Recunoștinței este ultima zi de joi din noiembrie, Vinerea Neagră apare în fiecare an între 23 și 29 noiembrie. Vinerea Neagră este cea mai aglomerată zi de cumpărături din Statele Unite.

                      

    În anul 2009, numărul cumpărătorilor a fost de 134 de milioane de persoane, care au cheltuit în total 10,69 de miliarde de dolari..

    Black Friday sau Vinerea Neagră a fost asimilată și de unele mari lanțuri de magazine din România. Cu acest prilej marile magazine se întrec în a oferi prețuri (doar de 1 zi) și reduceri cât mai avantajoase, astfel încât să atragă clienți cât mai mulți și implicit să obțină profituri considerabile prin amploarea desfacerii.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 259 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate