Total Media News

Ştiri - Actualitate
Inscrieri la cursurile de engleza in Bucuresti la BRITISH Council PDF Imprimare Email
Invatamant
Vineri, 03 Februarie 2012 09:45

       Inscrie-te la unul din cursurile noastre pentru adulti sau copii si imbunatateste-ti nivelul de limba engleza. Incepand cu 10 februarie iti poti rezerva online un loc la testele de plasament pentru a-ti stabili nivelul de engleza. Testele de plasament si inscrierile au loc pe 27 februarie, 12 si 24 martie 2012.
Trimestrul de primavara se desfasoara in perioada 27 martie-23 iunie 2012.

                  

 

INSCRIERI

Daca sunteti interesat de oferta noastra si doriti sa va inscrieti la unul dintre cursurile noastre va fi nevoie sa sustineti un test de nivel.Vom organiza teste de nivel pentru trimestrul de primavara pe 27 februarie, 12 martie si 24 martie. Veti putea face o programare pentru testele din 27 februarie incepand cu data de 10 februarie.Dupa test veti primi informatii despre cursurile si grupele disponibile pentru nivelul dumneavoastra de limba engleza si veti avea posibilitatea de a opta pentru una dintre variantele disponibile. Pentru a vi se garanta un loc intr-o grupa va fi nevoie sa achitati integral taxa de curs.

Citeşte mai mult...
 
Borbely: UDMR va analiza serios oportunitatea declanşării ALEGERILOR PARLAMENTARE ANTICIPATE PDF Imprimare Email
Politic
Luni, 30 Ianuarie 2012 19:53

UDMR va analiza săptămâna viitoare, în cadrul forurilor de decizie, oportunitatea declanşării alegerilor parlamentare anticipate, procedură care ar mai "linişti vocea străzii" şi ar asigura un consens cu opoziţia, a declarat vicepreşedintele politic al Uniunii, Laszlo Borbely.

 

                               

               Borbely a arătat că, având în vedere situaţia socio-politică actuală şi luând în considerare decizia Curţii Constituţionale, este necesar ca oportunitatea alegerilor parlamentare anticipate să fie supusă unei analize foarte serioase.

 

Citeşte mai mult...
 
2012 - Anul Caragiale în România PDF Imprimare Email
Cultura
Luni, 30 Ianuarie 2012 14:53

Anul 2012 are o importanţă deosebită pentru România şi pentru teatrul românesc, fiind desemnat Anul Caragiale , datorită dublei aniversări: 160 de la naşterea şi 100 de ani de la moartea marelui dramaturg român, de al cărui nume se leagă comedii româneşti ce nu şi-au pierdut din actualitate, nici măcar la peste un secol de la apariţia lor.

                          

Anul 2012 are o importanţă deosebită pentru România şi pentru teatrul românesc, fiind desemnat Anul Caragiale, datorită dublei aniversări: 160 de la naşterea şi 100 de ani de la moartea marelui dramaturg român, de al cărui nume se leagă comedii româneşti ce nu şi-au pierdut din actualitate, nici măcar la peste un secol de la apariţia lor.

 

Citeşte mai mult...
 
Scapa de surprize la BAC! Permisul ECDL echivaleaza proba de Competente Digitale PDF Imprimare Email
Invatamant
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 17:03

Fa-ti strategia pentru BAC si ia-ti Permisul ECDL care te scapa de proba competentelor digitale de la BAC.ECDL ROMANIA continua campania „Scapa de surprize la BAC! Tinteste din timp Permisul ECDL”.

                           

Campania se adreseaza tuturor liceenilor care pot sa faca un pas inainte si sa isi obtina certificarea ECDL ca performanta la examenul de Bacalaureat. In anul scolar trecut, peste 9000 de elevi din intreaga tara si-au echivalat proba de competente digitale la Bacalaureat cu Permisul ECDL si au obtinut calificativul „Utilizator experimentat”.


ECDL ROMANIA incurajeaza tinerii sa opteze pentru instruire si certificare IT la standard european si international si in anul scolar 2011-2012. Astazi, dobandirea competentelor IT este o conditie obligatorie pentru a face fata cerintelor tot mai ridicate in competitia de pe piata muncii.

Dovedirea competentelor digitale si increderea in propriile abilitati nu pot fi asigurate decat prin obtinerea unei certificari la standarde internationale.

Citeşte mai mult...
 
Emisiune numismatică - monedă din argint dedicată aniversării a 10 ani de la introducerea bancnotelo PDF Imprimare Email
Cultura
Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012 12:20

În conformitate cu prevederile Legii nr.312/2004 privind Statutul Băncii Naţionale a României, Banca Naţională a României va pune în circulaţie, în scop numismatic, începând cu data de 30 ianuarie 2012, o monedă din argint dedicată aniversării a 10 ani de la introducerea bancnotelor şi monedelor euro.

 

 

                        

Citeşte mai mult...
 


Pagina 250 din 263

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate