Total Media News

Ştiri - Actualitate
De azi te poti inscrie in programul de leadership care iti poate schimba viata PDF Imprimare
Invatamant
Marţi, 05 Martie 2013 10:08

                Fundatia LEADERS anunta deschiderea inscrierilor pentru cea de-a 11-a editie a programului LEADERS School, desfasurat si in acest an sub Inaltul Patronaj al Altetei sale Regale Principele Radu al Romaniei. Evenimentul va avea loc in perioada 31 martie-6 aprilie 2013 la Hotel Orizont din Predeal, unde  30 de tineri vor avea sansa de a participa in programul de leadership care schimba vieti.

                                           

     Elevi in an terminal, studenti din tara sau strainatate si juniori din companii pasionati de leadership, cu varste cuprinse intre 18 si 25 ani, care isi doresc experiente inedite si o schimbare atat in dezvoltarea personala, cat si in cariera se pot inscrie in program pana pe 19 martie.

Citeşte mai mult...
 
Ce semnificatii au Babele dintre 1 si 9 martie PDF Imprimare
Esential
Marţi, 05 Martie 2013 08:14

                Zilele cuprinse între 1 și 9 martie sunt asociate în mentalul popular românesc cu o serie de semnificații care țin, în mare parte, de reînnoirea anului.


               Principalele tradiții, Babele, sunt legate de legenda Babei Dochia, întruchipare a Marii Zeiţe a Pământului, care moare simbolic în fiecare primăvară, lăsând loc noului an. Începând cu prima zi a lunii martie, românii își aleg „babele”, adică una dintre zilele cuprinse în intervalul 1-9 martie. Vremea în ziua aleasă poate fi interpretată în două moduri, potrivit Asociației Meșterilor Populari din Moldova.

Citeşte mai mult...
 
Daca se amina din nou, aderarea la Schengen nu va ma fi prioritate pentru Romania PDF Imprimare
Politic
Sâmbătă, 02 Martie 2013 15:44

          Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, nu a vorbit în nume personal, ci în numele Guvernului pe tema Schengen, a declarat Victor Ponta. Premierul a precizat că Guvernul a făcut tot posibilul pentru o decizie pozitivă şi că încă speră la o astfel de decizie.

                              

        În cazul în care decizia va fi de amânare a aderării la Schengen, va fi nevoie de o soluţie politică, iar Guvernul va aştepta fără ca această temă să mai reprezinte un punct principal de discuţie, a adăugat premierul."Ministrul de Externe, domnul Corlăţean, nu a vorbit în nume personal, ci a vorbit în numele Guvernului de fiecare dată când a vorbit despre Schengen. Vreau să întăresc faptul că Guvernul a făcut tot ceea ce ţinea de noi pentru ca deizia de săptămâna viitoare să fie o decizie pozitivă şi eu încă am speranţe în acest sens.

    Dacă însă decizia va fi din nou de amânare, atunci e clar că va fi nevoie de o soluţie politică a acelui stat care se opune intrării noastre în Schengen şi noi vom aştepta, nu va mai fi pe agenda Guvernului României intrarea în Schengen ca o prioritate, ci noi suntem pregitţi şi, când se va lua decizia politică în ţara sau ţările care cred că trebuie amânat, atunci o să intrăm, însă nu o să mai fie în niciun caz primul punct de discuţii dintre România şi partenerii noştri europeni, o să fie alte puncte, nu Schengen", a spus Ponta pentru agenţia Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
NASA ascunde ce a descoperit pe Marte, sustine un cercetător rus PDF Imprimare
Esential
Joi, 28 Februarie 2013 20:29

         Cercetătorul rus Aleksandr Portonov, doctor în științe geologice și mineralogie, acuză NASA că ascunde cele mai importante rezultate ale cercetărilor efectuate pe Marte. Acesta spune că prin intermediul roverului Curiosity s-ar fi făcut „descoperiri senzaționale”.

                                       

          „Au trecut șase luni din programul de doi ani al Curiosity pe Planeta Roșie, iar informațiile strânse până acum sunt sărăcioase din punct de vedere științific. Nu e nimic spectaculos în faptul că a fost fotografiată o vale care ar avea urma unor râuri uscate. Capsula americană Viking a fotografiat în urmă cu 40 de ani pe Marte o vale cu urmele unor râuri uscate”, a declarat cercetătorul Portonov, citat de cotidianul rus Nezavisimaia Gazeta.  

Citeşte mai mult...
 
Patru legende despre ghiocei PDF Imprimare
Esential
Joi, 28 Februarie 2013 20:21

              Ghiocelul, denumit științific „Galanthus nivalis”, este originar din estul Europei şi Asia Mică. De-a lungul timpului au apărut mai multe basme despre această floare.

         Iată care sunt cele mai populare:

                                

       Una dintre legendele despre ghiocel spune că a apărut imediat după ce Dumnezeu i-a alungat din rai pe Adam și Eva. Era iarnă, iar pe pământ era zăpadă. Eva a înghețat și a început să plângă, iar ca o consolare, Dumnezeu a transformat fulgii de zăpadă care cădeau pe pământ în ghiocei.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 241 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate