Total Media News

Ştiri - Actualitate
Propunerile Ministerului Educatiei privind CLASA PREGATITOARE in anul scolar 2013-2014 PDF Imprimare
Invatamant
Duminică, 31 Martie 2013 18:30

              Clasa pregătitoare rămâne în învăţământul primar şi poate fi organizată atât în spaţiile şcolilor, cât şi în incinta grădiniţelor, înscrierile pentru anul şcolar 2013-2014 urmând să înceapă la    2  aprilie, potrivit unor proiecte lansate în dezbatere publică, sâmbătă, de Ministerul Educaţiei.

                                       

             Clasa pregătitoare va putea fi organizată şi în grădiniţe. Înscrierile încep în 2 aprilie (Imagine: Catalin Abagiu / MediafaxFoto)

Proiectele se referă la metodologia de înscriere în învăţământul primar pentru anul şcolar următor şi la calendarul înscrierilor.

Citeşte mai mult...
 
Filmul de animatie "Croods" a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american PDF Imprimare
Film
Sâmbătă, 30 Martie 2013 14:37

     Lungmetrajul de animatie "Croods", produs de studiourile Fox, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminica de compania Exhibitor Relations.
                                     
       Prezentand odiseea unei familii din preistorie care incearca sa isi asigure supravietuirea si beneficiind de vocile unor actori cunoscuti precum Nicolas Cage si Emma Stone, acest lungmetraj animat a obtinut incasari de 44,7 milioane de dolari de vineri pana duminica, scrie Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
ORA DE VARA 2013: Cum ne afecteaza schimbarea orei PDF Imprimare
Esential
Sâmbătă, 30 Martie 2013 12:24

        România trece în noaptea de sâmbătă spre duminică la ora de vară. Ora oficială de vară este aplicată între ultima duminică din luna martie şi ultima duminică din octombrie.

 

 

                               

                   ORA DE VARĂ 2013: Cum ne afectează schimbarea orei (Imagine: Hepta)

           Pentru TRECEREA LA ORA DE VARĂ, ceasurile vor fi date înainte cu o oră, ora 03:00 devenind ora 04:00, astfel că duminică 31 martie, care va avea 23 de ore, va fi cea mai scurtă zi din an.

             Cum ne afectează trecerea la ORA DE VARĂ

            Medicii sunt de părere că oamenii au nevoie de aproximativ o săptămână pentru a se adapta la ora de vară, deoarece trebuie să se trezească cu o oră mai devreme decât s-au obişnuit.

           Pentru cei care suferă de anumite probleme de sănătate, efectele schimbării ritmului biologic ar putea fi mai serioase.

Citeşte mai mult...
 
Cele mai vizitate muzee în 2012 PDF Imprimare
Cultura
Sâmbătă, 30 Martie 2013 10:06

         Muzeul Luvru din Paris se află în fruntea clasamentului celor mai vizitate muzee de artă în anul 2012, realizat de „Art Newspaper”.

                               

            Anul trecut, instituția a fost vizitată de 9,7 milioane de persoane, cu un milion în plus față de anul anterior. Creșterea numărului de vizitatori este pusă de specialiști pe seama deschiderii unei noi aripi a muzeului, dedicată artei islamice.

Pe locul doi în top s-a clasat Muzeul Metropolitan de Artă din New York, cu 6,1 milioane de vizitatori, potrivit mediafax.ro.

Citeşte mai mult...
 
Cum pot fi trasi la raspundere managerii unei companii in cadrul insolventei PDF Imprimare
Esential
Vineri, 29 Martie 2013 12:49

       Tragerea la raspundere a membrilor conducerii unei companii care, prin faptele lor ilicite sau neglijenta lor au cauzat starea de insolventa, este un tip de sanctiune speciala, in conditiile in care procedura insolventei este investita cu accente terapeutice.
                                            
      Afirmatia apartine reprezentantului Casei de Avocatura Ionescu si Sava, George Albert Ionescu (foto), unul dintre partenerii fondatori ai companiei. Astfel, tragerea la raspundere a membrilor conducerii unei companii atesta faptul ca “terapia” legala pentru debitorul aflat in dificultate presupune, pe langa adoptarea unor masuri energice de resuscitare económica, si instituirea unei pedepse directionate strict catre persoanele responsabile.

      Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei este cea care prevede posibilitatea tragerii la raspundere a membrilor organelor de conducere ale societatii care prin faptele lor au cauzat starea de insolventa a persoanei juridice.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 236 din 331

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate