Total Media News

Ştiri - Actualitate
Presedintele Miscarii Populare: Basescu e "tatal" spiritual al fundatiei PDF Imprimare
Politic
Duminică, 07 Aprilie 2013 16:57

         Preşedintele Mişcării Populare, Marian Preda, a declarat, duminică, în conferinţa de presă prilejuită de lansarea fundaţiei, că Traian Băsescu este "tatăl" spriritual al organizaţiei, el arătând că PDL intră în lista de partide de care membrii fundaţiei s-au "săturat".

                                

           Preşedintele Mişcării Populare: Băsescu e "tatăl" spiritual al fundaţiei. De PDL ne-am săturat (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

           "Preşedintele Traian Băsescu, după cum ştiţi, este cel care a venit cu ideea, este, dacă vreţi, tatăl spiritual al Fundaţiei Mişcarea Populară şi cel care este, aş spune, primul şi cel mai important susţinător al nostru", a spus Marian Preda, răspunzând unei întrebări referitoare la rolului şefului statului în viitorul fundaţiei.

Citeşte mai mult...
 
Elena Băsescu va candida pentru un nou mandat de europarlamentar PDF Imprimare
Politic
Sâmbătă, 06 Aprilie 2013 21:43

        Elena Băsescu a declarat, sâmbătă, la reuniunea Consiliului Naţional de Coordonare al PDL, că se pregăteşte pentru un nou mandat de europarlementar la alegerile din 2014.

                             

    "Vreau să mă pregătesc pentru o nouă candidatură pentru un mandat de europarlamentar. Mi-ar fi imposibil ca în acelaşi timp să fac parte din conducerea PDL", a spus Elena Băsescu.

Citeşte mai mult...
 
Cita cafea se bea la Ministerul de Finante PDF Imprimare
Esential
Vineri, 05 Aprilie 2013 09:05

           Ministerul Finanțelor Publice a emis în luna martie o scrisoare de intenție pentru cumpărarea de produse de protocol, prin achiziție publică. Suma estimată pe care instituția este dispusă să o aloce este de aproximativ 62.309 lei, echivalentul a 14.161 euro, fără TVA.

                                 

        Câștigătorul licitației va trebui să înceapă livrarea de la 1 mai și să asigure necesarul până la sfârșitul anului 2013.

       Din acești bani vor fi cumpărate cafea, apă minerală, apă plată, zahăr, lapte, diverse sortimente de ceai, pahare de unică folosință sau șervețele de masă.

Citeşte mai mult...
 
Oprescu: Incep lucrarile la pasajul de la Piata Presei PDF Imprimare
Esential
Joi, 04 Aprilie 2013 19:55

        Primarul general Sorin Oprescu a declarat că lucrările pentru construirea pasajului subteran de la Piaţa Presei vor începe în aproximativ două luni, după aprobarea Planului Urbanistic Zonal, şi vor dura aproape un an şi jumătate.

                   

        "Pasajul începe după fântâna Mioriţa, la vreo 50-60 de metri, pe partea dreaptă, fără să deranjez pomii şi toate astea. Va avea un braţ în direcţia de mers către Mărăşti şi Bulevardul Expoziţiei, va avea un braţ care va ieşi în Kiseleff, fără să deranjeze, undeva la 250-300 de metri de colţ, adică chiar din Piaţă, mergând în direcţia Arcul de Triumf, şi încercăm noi să-i mai dăm o dimensiune, aceea de Jiului (strada Jiului - n.r.)", a spus edilul şef al Capitalei la emisiunea "După 20 de ani" difuzată duminică de Pro TV.

Citeşte mai mult...
 
STARE DE RAZBOI: Armata nord-coreeana - unda verde pentru lovituri NUCLEARE contra Statelor Unite PDF Imprimare
International
Joi, 04 Aprilie 2013 15:41

            Armata nord-coreeană a anunţat joi ca a primit aprobarea finală pentru a declanşa operaţiuni militare contra Statelor Unite, inclusiv eventuale lovituri nucleare.

                              

        Într-un comunicat citat de agenţia de presă oficială nord-coreeană KCNA, preluată de AFP, statul major general al armatei declară că informează oficial Washingtonul că ameninţările americane vor fi "zdrobite" prin "mijloacele loviturii nucleare". "Operaţiunea fără milă" a forţelor nord-coreene "a fost definitiv examinată şi ratificată", se spune în comunicat.

        Programul nord-coreean de dezvoltare de arme nucleare şi rachete balistice constituie o "ameninţare în creştere" pentru Statele Unite şi aliaţii lor, a declarat ministrul american al apărării, Chuck Hagel, într-o convorbire telefonică purtată marţi cu omologul său chinez, Chang Wanquan. 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 234 din 331

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate