Total Media News

Total Media News
Emisiune numismatică cu tema Constantin Brâncuși - Surse românești și perspective universale PDF Imprimare Email
Marţi, 06 Februarie 2024 19:41

Pentru rezervarea pieselor numismatice în vederea achiziționării puteți utiliza acest Formular, începând cu 29 ianuarie 2024, ora 12:00, în limita stocului destinat rezervărilor online.

În cazul în care stocul de monede numismatice destinat rezervărilor online se epuizează, vă informăm că există și posibilitatea achiziționării direct de la ghișeele sucursalelor regionale ale BNR, fără a fi necesară o rezervare în acest sens, începând cu data lansării emisiunii respective.


Având în vedere prevederile Legii nr. 312/2004 privind Statutul Băncii Naționale a României,

În temeiul art. 48 din Legea nr. 312/2004 privind Statutul Băncii Naţionale a României,

Banca Naţională a României a lansat în circuitul numismatic, începând cu data de 26 ianuarie 2024, o monedă din argint cu tema Constantin Brâncuși – Surse românești și perspective universale.

Caracteristicile monedei sunt următoarele:

Metal Argint
Valoare nominală 10 lei
Titlu 999‰
Formă rotundă
Diametru 37 mm
Greutate 31,103 g
Cant zimțat
Calitate proof
Avers
Revers


Citeşte mai mult...
 
FCSB si Farul, meci alb pe Arena! PDF Imprimare Email
Luni, 05 Februarie 2024 22:20

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text

FCSB si Farul Constanta s-au intalnit in ultimul meci al etapei, pe National Arena, in fata a aproximativ 17.000 de oameni, in ziua in care Gheorghe Hagi, a implinit 59 de ani si a fost ovationat de intreaga audienta.

Partida a fost in principiu dominata de baietii lui Charalambous care au avut ocaziile mai mari, si au dominat teritorial, si au deschis si scorul printr-o faza incheiata de nou venitul, Baba Alhassan.

Mai apoi, au putut sa incheie partida prin Radaslavescu, spre final, in doua randuri.

Totusi, o faza foarte litigioasa s-a petrecut la poarta lui Tarnovanu, cand Louis Munteanu a incheiat o atctiune pornita in partea dreapta cu gol. La analiza VAR s-a considerat ca este offside, insa nesustinut de probele video.

Pe final, Farul a obtinut un penalty, in prelungiri, transformat fara mila de Ionut Larie, care o ajuta pe Farul sa plece cu un punct.

Scor final, 1-1!

 *

Citeşte mai mult...
 
World's first jet suit race is slated for February 28 PDF Imprimare Email
Duminică, 04 Februarie 2024 19:39

                               Gravity has announced that the world's first jet suit race is slated for February 28, in Dubai

    Gentlemen, start your turbines – it's time to see how these spectacular next-gen personal flight devices look and perform in the fire of competition. Gravity Industries has announced the world's first jet suit race is happening in less than a month.
    They say the first motorcycle race happened the day the second motorcycle was built. It's taken a little longer for jet suits – we first covered Gravity founder Richard Browning's early forays into Iron-Man-style jet suits nearly seven years ago.


Citeşte mai mult...
 
Victoria atacantilor pentru Rapid! PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 03 Februarie 2024 13:35

 

 

 

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text

 

Rapidul pornea astazi cu gandul de a egala din nou pe CFR Cluj ce tocmai invinsese cu putin timp inainte de startul partidei pe Petrolul Ploiesti intr-un meci ce s-a disputat la Ploiesti, cu scorul de 2-1

Citeşte mai mult...
 
Rezervele internaţionale – ianuarie 2024 PDF Imprimare Email
Vineri, 02 Februarie 2024 17:38

                                                BNR invită publicul la

      La 31 ianuarie 2024, rezervele valutare la Banca Naţională a României se situau la nivelul de 61.416 milioane euro, față de 59.770 milioane euro la 31 decembrie 2023.

În cursul lunii au avut loc următoarele operaţiuni:

  • Intrări de 5.665 milioane euro, reprezentând: modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituțiile de credit la BNR; alimentarea conturilor Ministerului Finanțelor (inclusiv sumele rezultate din emisiunile unor euroobligațiuni ale Ministerului Finanțelor în dolari americani în valoare nominală totală de aproximativ 3.670 milioane euro) alimentarea contului Comisiei Europene și altele;
  • Ieşiri de 4.019 milioane euro, reprezentând: modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituțiile de credit la BNR; plăți de rate și dobânzi în contul datoriei publice denominate în valută (inclusiv rambursarea emisiunii de obligaţiuni denominată în dolari americani a Ministerului Finanțelor în sumă de aproximativ 693 milioane euro) și altele.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 14 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri