Total Media News

Total Media News
Audiere publica: Are Romania nevoie de REGIONALIZARE ? PDF Imprimare Email
Joi, 15 Noiembrie 2012 20:09

     Pornind de la teza potrivit căreia accesarea fondurilor europene ar fi mai uşoară dacă România ar fi împărţită pe cele opt euro-regiuni nu doar în statistică, ci şi administrativ (cum este împărţită acum pe judeţe), Academia de Advocacy organizează, la Timişoara, o audiere publică pe tema regionalizării.

 

     „România trebuie să decidă acum în ce mod va accesa şi implementa fondurile europene în perioada 2014-2020. Noi trebuie să decidem dacă aceste fonduri sunt gestionate mai bine regional sau nu. Acum este momentul să ne exprimăm opinia privind gestionarea fondurilor europene în perioada 2014-2020. Este important să transmitem experţilor şi decidenţilor politici, să pună în practică opţiunile noastre, nu vrem să fim, din nou, luaţi prin surprindere“, se arată într-un comunicat al Academiei.

Citeşte mai mult...
 
Clasamentul scolilor din Romania PDF Imprimare Email
Joi, 15 Noiembrie 2012 15:21

     O instituție subordonată Ministerului Educației a realizat recent un clasament al unităților de învățământ preuniversitar din România. 10% dintre școli nu îndeplinesc standardele de acreditare.


    Agenția Română de Asigurare a Calității în Învatamântul Preuniversitar (ARACIP) a evaluat 1023 de unităţi de învățământ din toată țara (propuse de inspectoratele şcolare), dintre care 1007 au corespuns unui nivel minim obligatoriu de „calitate”.

   Având în vedere că studiul a fost realizat pe un eșention reprezentativ, specialiștii ARACIP notează „În România anului 2012 există un număr de unităţi de învăţământ preuniversitar, estimat la aproximativ 10% din totalul unităţilor de învăţământ cu personalitate juridică, care nu îndeplinesc standardele de acreditare, ca standarde minime de funcţionare”.

Citeşte mai mult...
 
Noua Ordine Energetica : SUA nu va mai trebui sa importe titei si gaze din 2035 PDF Imprimare Email
Joi, 15 Noiembrie 2012 15:00

         Explozia americană din domeniul exploatării gazului de şist este pe cale să schimbe cursul comerţului internaţional de petrol şi gaze.

                                           

    America, până de curând cel mai mare consumator de energie al lumii înainte de a fi surclasată de China, s-a bazat pe importuri decenii la rând. Dar, potrivit Agenţiei Internaţionale de Energie (IEA), acest aspect urmează să se modifice.

Citeşte mai mult...
 
Simina Filat Accessories PDF Imprimare Email
Joi, 15 Noiembrie 2012 12:58

 

                

                   Simina Filat Accessories

                      

 

               genti cu personalitate si accesorii cat se poate de funky....exclusiv din piele naturala


               ..... despre ce anume? despre culoare, despre stil, despre simplitate...despre singurul accesoriu in jurul cariua iti poti cladi, cu talent, imaginatie si originalitate un stil unic. 

Citeşte mai mult...
 
Spectacol de dans contemporan "Gustavia" PDF Imprimare Email
Joi, 15 Noiembrie 2012 08:05

            Ambasada  Frantei  in  Romania  organizeaza  :

 

   

            Spectacol de dans contemporan "Gustavia" cu Mathilde Monnier & La Ribot la teatrul Bulandra

                      ( 19 octombrie la 19h00)

 

 

Teatrul Bulandra - sala Liviu Ciulei (Izvor)

Parteneri principali: Apa Nova, Dacia Renault

Va rugam confirmati prezenta la Silvia Cazacu : Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ou au : 0374 125 212

Mai multe detalii despre eveniment : www.institutfrancais-roumanie.com

 


Pagina 985 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri