Total Media News

Total Media News
Pancu nu lasa Rapidul: "Vreau sa ramin chiar si in situatia asta" PDF Imprimare Email
Marţi, 04 Decembrie 2012 23:22

         Căpitanul celor de la Rapid, Daniel Pancu, este optimist în ceea ce priveşte situaţia în care se află clubul şi încearcă să le transmită asta şi colegilor săi.


        "Nu cred că Rapid va ajunge în Liga a III-a, se va găsi o soluţie. Sîntem în insolvenţa, nu vom avea dreptul să jucăm în cupele europene, dar oricum nu mai aveam şansa. Şi dacă ar fi bani, sportiv ne este greu să mai ajungem acolo", a spus Daniel Pancu la Contraatac de la GSPTV.

Citeşte mai mult...
 
Singurul laser PGD din Romania care poate depista hemofilia si sindromul Down PDF Imprimare Email
Marţi, 04 Decembrie 2012 15:34

           Hemofilia si sindromul Down sunt boli genetice care constau in mostenirea unor factori de coagulare anormali, respectiv in diviziunea celulara anormala.

                                      

          Cu ajutorul laserului PGD, aceste anomalii genetice pot fi depistate de timpuriu, inaintea inseminarii in vitro, si astfel viitorii parinti vor fi informati in privinta embrionilor cu probleme genetice. Metoda este disponibila si in Romania, in cadrul clinicii Fertilia.

             Ce este hemofilia

           Hemofilia este o boala cronica, transmisa genetic ce afecteaza coagularea sangelui. Este o afectiune rara, frecventa ei in populatie se situeaza in jur de 100/ 1 milion de locuitori.  Caracteristic pentru aceasta boala este faptul ca afecteaza de o maniera simptomatica doar pe cei de sex masculin; rareori (sub 30-40% din cazuri) pot aparea sangerari excesive la femeile purtatoare sau conductoare.

Citeşte mai mult...
 
Gala ,,100 de ani de la infiintarea Federatiei Societatilor Sportive din Romania" PDF Imprimare Email
Luni, 03 Decembrie 2012 13:34

       La 1 decembrie a.c. se împlinesc 100 de ani de la înfiinţarea Federaţiei Societăţilor Sportive din România (FSSR).

                

                                           


    Federaţia Societăţilor Sportive din România a fost prima organizaţie sportivă cu caracter naţional care a reunit sub o singură autoritate organizatorică, administrativă şi concepţională societăţile de educaţie fizică, gimnastică şi sport existente.

Citeşte mai mult...
 
Performerii DUNLOP ROSBK 2012, premianti de gala PDF Imprimare Email
Luni, 03 Decembrie 2012 08:07

              Performerii DUNLOP ROSBK 2012, premianţi de gală

             Ionuţ Mistode, Cătălin Cazacu, Daniel Vârgolici, Petre Pop, Cosmin Costescu, Vladislav Dimitrov, cei mai buni 6 rookies din GPRacer Rookies Cup, ş.a. au fost, ieri, medaliaţi pentru performanţele lor sportive deosebite, realizate în sezonul 2012 al cupei FRM Dunlop Romanian Superbike.

                                 

                Cei mai buni piloţi ai singurei competiţii de viteză din România, care se desfăşoară pe circuite profesioniste omologate internaţional, au venit ieri, 22 noiembrie a.c., pe scena Galei Campionilor DUNLOP Romanian Superbike pentru a-şi primi onorurile pentru performanţele lor sportive deosebite.

Citeşte mai mult...
 
Marmureanu: Anul acesta, in Romania ar putea fi un cutremur intre 6 si 7 pe scara Richter PDF Imprimare Email
Duminică, 02 Decembrie 2012 23:09

 

             "Anul acesta, Romania ar putea fi zguduita de un cutremur cu o magnitudine cuprinsa intre 6 si 7 pe scara Richter''. Declaratia data duminica ii apartine profesorului Gheorghe Marmureanu, presedintele onorific al "Institutului de Fizica a Pamantului".

    Mesajul vine la 35 de ani distanta de la seismul devastator din 1977.

                          

   Expertii sunt de parare ca, atata vreme cat miscarea tectonica nu va depasi 7 pe scara Richter, cladirile rezista. Chiar si cele cu bulina.

Numai in Capitala sunt peste 272 de cladiri cu risc seismic 1, care, potrivit oficialilor din primaria Capitalei, prezinta un pericol de prabusire.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 975 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri