Total Media News

Total Media News
Compania ZAREA PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 15 Decembrie 2012 12:31

         Compania ZAREA reprezinta expresia traditiei si experientei in producerea de vin spumant si bauturi spirtoase din Romania.

                                                      

         ASTAZI

        ZAREA S.A este unul primii jucatori din piata romaneasca de bauturi alcoolice, avand un renume de peste 60 de ani si o traditie de la 1912. In portofoliul sau se regasesc 13 branduri locale de traditie care acopera segmentele de vin spumant, vermut, bitter, brandy si bauturi spirtoase. (Nielsen DJ2012)

  • Nr. 1 pe piata de vinuri spumante
  • Nr. 1 pe piata de lichior
  • Nr. 2 pe piata de bitter
  • Nr. 3 pe piata de bauturi spirtoase cu aroma de brandy
Citeşte mai mult...
 
CIO a suspendat India, care e in pericol pentru Rio PDF Imprimare Email
Vineri, 14 Decembrie 2012 21:32

         Comitetul Internaţional Olimpic a suspendat forul indian, după ce guvernul acestei ţări s-a implicat ilegal în  alegerile de la comitetul naţional.

 

         După luni întregi de avertismente, biroul executiv al CIO a sancţionat  Asociaţia Olimpică Indiană pentru că nu a răspuns cerinţelor organismului internaţional de a ţine alegeri  independente, informează espn.go.com.

 

         Ca urmare a suspendării, India nu va mai primi fonduri de la CIO, iar oficialii acestei ţări nu vor mai putea  participa la evenimente sub egida olimpică.

Citeşte mai mult...
 
Ministerul Finanţelor propune continuarea programului Prima Casă în 2013 PDF Imprimare Email
Vineri, 14 Decembrie 2012 21:23

   Ministrul de Finanţe vrea să continue programul Prima Casă şi în 2012 şi va suplimenta garanţiile cu 200 de milioane de euro. Băncile care nu vor utiliza complet plafonul de finanţare acordat pentru acest an, vor avea la dispoziţie sumele rămase pentru anul care urmează.

 

     La jumătatea acestui an nouă dintre cele 16 bănci implicate în program, adică BCR, BRD, CEC Bank, Banca Transilvania, OTP, Unicredit Ţiriac Bank, Raiffeisen Bank, Credit Agricole şi Leumi Bank au cerut sume suplimetare în valoare de 200 de milioane de euro, care putea fi folosite în cadrul finanţărilor Prima Casă, însă, doar până la sfârşitul anului în curs.

   Sumele rămase neutilizate vor fi publicate de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM) şi minister până la jumătatea lunii ianuarie 2013.

Citeşte mai mult...
 
Trofeul Black Sea Sailing isi desemneaza castigatorii PDF Imprimare Email
Vineri, 14 Decembrie 2012 19:18
             Ocupanţii locului I de la fiecare categorie de competiţie vor primi drept premiu câte un ceas din colecţia Grand Ocean din partea partenerului principal al competiţiei, brandul de ceasuri elvetiene Edox prin unic distribuitor B&B Collection.
             Cea de-a treia competiţie din cadrul Trofeului Black Sea Sailing, Regata Neptun, se va desfăşura pe ruta Marina Eforie Nord - Marina Balcik şi retur în perioada 6-9 septembrie, urmând a alinia la start peste 20 din cele mai puternice şi mai competitive echipaje din yachtingul românesc de la clasele Racer, Cruiser şi Open. "A fost un sezon plin, caracterizat de performanţă şi ambiţie, din partea concurenţilor, de nenumărate capricii din partea mării şi a vântului, dar mai ales de un spirit competitiv din ce în ce mai puternic de la o regată la alta, în întreaga comunitate locală de yachting.
Citeşte mai mult...
 
Corul şi Orchestra Universităţii Bucureşti, în Concert de Crăciun PDF Imprimare Email
Joi, 13 Decembrie 2012 17:45

       Corul şi Orchestra Universităţii din Bucureşti vor concerta sâmbăta aceasta în Aula Magna a Faculăţii de Drept din Capitală.

                                   

      Concertul va fi unul special de Crăciun şi va avea în program lucrări de Beethoven, Brahms, Haendel şi Vivaldi.Spectacolul de muzică clasică susţinut de studenţii Universităţii Bucureşti în apopierea Crăciunului a devenit deja o tradiţie.    

   Încă din 1997 corul a susţinut concerte de iarnă atât la Facultatea de Drept, cât şi la Sala Palatului, Opera Română sau Biserica Rusă.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 971 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri