Total Media News

Total Media News
Romania, medalie de bronz la SCRIMA - Etapa de Cupa Mondiala la spada feminin -Saint Maur, Franta PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Martie 2013 08:31

              Echipa de spadă a României a cucerit medalia de bronz la Cupa Mondială de la Saint Maur (Franța). Pe primele două locuri s-au situat echipele Rusiei și cea a Ungariei.

                                 

   La această puternică competiție au participat 21 de echipe naționale printre care și medaliatele de la Jocurile Olimpice Londra 2012; Coreea și U.S.A. 

   Din componența echipei naționale fac parte și stelistele Ana-Maria Brânză, Simona Pop, Maria Udrea și Ana Zdanovschi.

Citeşte mai mult...
 
Promotia "10% discount din valoarea comenzii" PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Martie 2013 08:23

   Saptămânal alegem 5 produse care o dată adăugate în coşul de cumpărături vă aduc un discount de 10% din valoarea totală a comenzii.

     În aceasta situaţie, cheltuielile de transport sunt acoperite de valoarea discountului.
Produsele din săptămâna aceasta sunt:

Kit anti-age 30+ Gerovital H3 Evolution Kit anti-age 45+ Gerovital H3 Evolution

Cremă anticelulitică Gerovital Plant

 



Cremă modelantă pentru abdomen plat Ulei de masaj relaxant Gerovital Plant Forte
 

                                         http://www.farmec.ro

 

CLUJ-NAPOCA

 
Ce semnificatii au Babele dintre 1 si 9 martie PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Martie 2013 08:14

                Zilele cuprinse între 1 și 9 martie sunt asociate în mentalul popular românesc cu o serie de semnificații care țin, în mare parte, de reînnoirea anului.


               Principalele tradiții, Babele, sunt legate de legenda Babei Dochia, întruchipare a Marii Zeiţe a Pământului, care moare simbolic în fiecare primăvară, lăsând loc noului an. Începând cu prima zi a lunii martie, românii își aleg „babele”, adică una dintre zilele cuprinse în intervalul 1-9 martie. Vremea în ziua aleasă poate fi interpretată în două moduri, potrivit Asociației Meșterilor Populari din Moldova.

Citeşte mai mult...
 
Djokovici nu are rival. E neinvins de cinci luni PDF Imprimare Email
Luni, 04 Martie 2013 16:01

               Novak Djokovici a câștigat, în weekend, turneul de la Dubai. A fost a 18-a victorie consecutivă pentru sârb.

                                   

         Liderul ierarhiei mondiale ATP nu a mai pierdut un meci din octombrie, iar în Dubai nu a cedat niciun set. În finala competiției, el l-a învins pe cehul Tomas Berdych, scor 7-5, 6-3.Novak Djokovici domină cu ușurință lumea tenisului. A câștigat ultimele 13 dueluri cu adversari din top 10 mondial, după eșecul suferit în finala US Open de anul trecut.

 

     În 2012, el a câștigat doar din premii aproape 13 milioane de dolari, fiind cel mai ”profitabil” sezon realizat vreodată de un practicant al tenisului.În ultimii doi ani și trei luni, sârbul a pierdut doar 18 meciuri și a câștigat 158. De asemenea, el nu a mai ratat prezența în semifinalele turneelor de Grand Slam de la Roland Garros, în 2010.În acest an, ”Nole” a câștigat pentru a treia oară turneul de Grand Slam de la Australian Open, iar titlul cucerit la Dubai este al 36-lea din cariera sportivului născut la Belgrad, în urmă cu 25 de ani.Sârbul își va îndrepta acum atenția către cele două turnee Masters din SUA, la Indian Wells și Miami, ultimele competiții importante pe suprafață rapidă înaintea startului sezonului de zgură.

Citeşte mai mult...
 
Peste 90 de scoli din București au risc seismic PDF Imprimare Email
Luni, 04 Martie 2013 15:57

     Aproape 100 de școli din București, în care învață peste 26.000 de elevi, prezintă un risc seismic ridicat.


      Situaţia a fost prezentată, astăzi, într-o conferinţă de presă organizată în cadrul proiectului "Too Quick To Quake", realizat de Ambasada Suediei şi de membrii comunităţii Swedish Sustainable Business, în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.În cadrul proiectului, copiii au fost învăţaţi cum să se comporte în cazul în care s-ar produce un cutremur, relatează mediafax.ro.Proiectul a început la data de 4 martie 2012. Elevii au fost instruiți de către profesori, care le-au prezentat imagini ce ilustrau modul potrivit de reacţie în caz de cutremur. Suportul educaţional a fost conceput de către experţi în pregătirea populaţiei pentru situaţii de urgenţă.

     Doar 26 de clădiri consolidate în București

     Anul trecut, Primăria Municipiului București a publicat pe site-ul oficial lista actualizată a imobilelor care riscă să se prăbuşească în eventualitatea unui cutremur.Dintre cele peste 2.500 de clădiri din Bucureşti care fie prezintă un anumit grad de risc seismic, fie încă nu au fost încadrate până acum în clasa de risc corespunzătoare, doar 26 au fost consolidate, potrivit gandul.info.36 de ani de la cutremurul din 1977

                 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 914 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri