Total Media News

Total Media News
Opere rare Grigorescu si Tonitza, la Constanta PDF Imprimare Email
Miercuri, 06 Martie 2013 07:46

                  Cazinoul din Constanța va găzdui joi și vineri expoziția Licitației de Primăvară, organizată de Artmark ce cuprinde o selecție de 40 de tablouri aparținând unor pictori precum Grigorescu, Tonitza, Petrașcu, Pallady sau Baba.

                      

        Organizarea expoziției în cadrul Cazinoului are rolul de a readuce în discuție problema conservării și repunerii în circuitul public a obiectivului.

       Opera principală a expoziției va fi tabloul lui Grigorescu„Colombina în verde”, a cărei valoare estimativă este cuprinsă între 150.000 și 250.000 de euro.

Citeşte mai mult...
 
Expozitie de primavara II PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Martie 2013 11:43

                          Artă contemporană: pictură, grafică și sculptură
                                          1 – 10 martie 2013, Sala Foaier


                Expun: Neculai Băndărău, Ioan Bolborea, Arthur Bota, Diana Brăescu, Ernest Budeş, Aurel Bulacu, Caratănase, Ilie Chioibaş, Vlad Ciobanu, Carmen Creţu, Ovidiu Croitoru, Elena Dumitrescu, Elena Gheorghe, Cristina Iliescu, Rodica Ion, Iuri Isar, Mihai Istudor, Maria Marian Liviu, Petru Lucaci, Jorge Mafu, Mihai Mănescu, Florin Mocanu, Mircea Mureşan, Adrian Pârvu, Ştefan Pelmuş, Silvia Radu.

 

                    

 

            

              Aş spune că artiştii sunt, prin natura lor, schimbători.

   Căutând, mereu, alte căi de expresie, căutând să se reinventeze, să se descopere mai bine şi să descopere lumea în care trăiesc, cele mai sensibile seismografe ale societăţii, artiştii, sunt cei care pot fi suspectaţi de nestatornicie.

Citeşte mai mult...
 
S-a lansat Noul Logan MCV PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Martie 2013 10:50

             Dupa  lansarea   noului  Logan , noului Sandero si  a noului Sandero Stepway , Dacia  a  lansat  la  Salonul Auto  de la  Geneva 

                                       Noul   Logan MCV

 

                  

        

    Lansat în 2006, break-ul Logan MCV a fost achiziţionat de peste 380 000 de clienţi din peste 40 de ţări.
    După ce a prezentat cu succes anul trecut, noile Logan, Sandero şi Sandero Stepway, Dacia îşi completează oferta cu Noul Logan MCV.

Citeşte mai mult...
 
De azi te poti inscrie in programul de leadership care iti poate schimba viata PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Martie 2013 10:08

                Fundatia LEADERS anunta deschiderea inscrierilor pentru cea de-a 11-a editie a programului LEADERS School, desfasurat si in acest an sub Inaltul Patronaj al Altetei sale Regale Principele Radu al Romaniei. Evenimentul va avea loc in perioada 31 martie-6 aprilie 2013 la Hotel Orizont din Predeal, unde  30 de tineri vor avea sansa de a participa in programul de leadership care schimba vieti.

                                           

     Elevi in an terminal, studenti din tara sau strainatate si juniori din companii pasionati de leadership, cu varste cuprinse intre 18 si 25 ani, care isi doresc experiente inedite si o schimbare atat in dezvoltarea personala, cat si in cariera se pot inscrie in program pana pe 19 martie.

Citeşte mai mult...
 
Artropatii PDF Imprimare Email
Marţi, 05 Martie 2013 08:38

              Cresterea duratei medii de viata a determinat, printre altele, in tarile dezvoltate, o crestere a incidentei afectiunilor osteoarticulare care reprezinta in acest moment prima cauza de handicap fizic. 50-60% dintre pacientii cu afectiuni osteoarticulare vor deveni la un moment dat incapabili de munca, ceea ce conduce la pierderi financiare importante pentru statele respective.

                                                   
           Termenul de artropatie este unul generic, provine din limba greaca (arthron = articulatie, pathos = boala, afectiune) si semnifica boala articulara. Sub aceasta denumire se gasesc un numar important de afectiuni cu etiologie, tablou clinic, diagnostic si tratament diferite.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 913 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri