Total Media News

Total Media News
Bavaria Motors inaugurează oficial noul centru din Constanța PDF Imprimare Email
Joi, 29 Martie 2012 13:38
Bavaria Motors, parte a rețelei de dealeri BMW în cadrul Automobile Bavaria Group, a finalizat modernizarea centrului din Constanța. Inaugurarea oficială va avea loc pe 31 martie.

                       


Bavaria Motors inaugurează oficial noul centru din Constanța

Citeşte mai mult...
 
Romania - Olanda , Cupa Davis PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 Martie 2012 20:55

Echipa de Cupa Davis a Romaniei a efectuat, miercuri, 28 martie a.c., primul antrenament oficial inainte de intalnirea cu Olanda.

  

                                      

"Suntem optimisti si sper ca echipa sa se mobilizeze, pentru a obtine un rezultat bun in fata Olandei, a declarat capitanul nejucator al Romaniei, Ciprian Porumb.

Citeşte mai mult...
 
Admiterea la facultate, prin teste si rezultatele la bacalaureat PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 Martie 2012 14:31

Folosirea mediilor din timpul anilor de studiu în liceu drept criteriu de admitere în facultate în anul universitar 2012-2013 este interzisă, a declarat, miercuri, ministrul Educaţiei, Cătălin Baba.

               

"Încurajăm reintroducerea unor probe scrise sau orale la admitere în universitate. De asemenea, întrucât a existat un bacalaureat riguros, iar în acest an dorim unul la fel, universităţile se pot baza pe notele de la acest examen.

Citeşte mai mult...
 
Guvernul a aprobat infiintarea Facultatii de Medicina si Farmacie in cadrul UMF Targu Mures PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 Martie 2012 07:51

Guvernul a aprobat astăzi Hotărârea privind înfiinţarea Facultăţii de Medicină şi Farmacie în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, cu programe în limbile română, maghiară şi engleză, a anunţat ministrul Educaţiei, Cătălin Baba, la finalul şedinţei de Guvern.

                          
    “Guvernul pune astfel în aplicare Legea Educaţiei Naţionale, asigurând caracterul multicultural statuat de Legea Educaţiei Naţionale Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş.

Citeşte mai mult...
 
Guvernul a aprobat Strategia de privatizare a celor trei filiale de distributie ale Electrica PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 Martie 2012 07:25

Guvernul a adoptat în şedinţa de astăzi hotărârea pentru aprobarea strategiei de privatizare a filialelor de distribuţie S.C. Electrica S.A., "Electrica Distribuţie Transilvania Sud”, „Electrica Distribuţie Transilvania Nord” şi „Electrica Distribuţie Muntenia Nord”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.


Principalele prevederi ale acestui act normativ se referă la:
 implementarea strategiei de privatizare în cadrul căreia va fi oferit spre subscriere investitorilor un pachet de acţiuni de 15% din capitalul social al fiecăreia dintre cele trei societăţi comerciale, filiale ale S.C. Electrica S.A.;

Citeşte mai mult...
 


Pagina 791 din 849

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri