Total Media News

Total Media News
Ponta: Legea referendumului, promulgată de cei doi presedinti ai Parlamentului daca Basescu refuza PDF Imprimare Email
Joi, 14 Noiembrie 2013 21:12

            Legea referendumului care prevede reducerea cvorumului de participare la 30% va fi promulgată şi publicată în Monitorul Oficial de către preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, dacă preşedintele Traian Băsescu va refuza să promulge această lege, a declarat premierul Victor Ponta.


   Curtea Constituţională a respins, joi, cu majoritate de voturi, sesizarea preşedintelui Traian Băsescu în cazul legii referendumului, care prevede reducerea cvorumului de participare la 30%.

   Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, a precizat că noua formă a legii referendumului va putea fi aplicată peste un an.

Citeşte mai mult...
 
Schimbari majore la regimul microintreprinderilor. Finantele propun o noua modificare a Codului fisc PDF Imprimare Email
Joi, 14 Noiembrie 2013 15:36

            Regimul fiscal al microintreprinderilor va suferi modificari importante, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului fiscal, publicat joi de Finante in dezbatere publica.

 

     Mai exact, se schimba conditiile de incadrare a firmelor in categoria microintreprinderilor, dar si baza de impozitare a veniturilor obtinute de aceste firm. Reglementarile propuse de Ministerul Finantelor Publice (MFP) vin la doua luni dupa ce presa centrala a relatat despre o serie de noi reguli pe care ministerul le va aplica microintreprinderilor, insa la acea data MFP a dezmintit informatia
.
 Potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta de modificare a Codului Fiscal, lansat astazi in dezbatere publica de Finante, urmeaza sa fie introduse schimbari importante pentru microintreprinderi.

Astfel, se modifica una dintre conditiile de incadrare a firmelor in categoria microintreprinderilor, in sensul ca acestea trebuie sa realizeze venituri, altele decat cele din consultanta si management, in proportie de peste 80% din veniturile totale.

Citeşte mai mult...
 
Un nou Director General pentru Dacia şi Renault Romania PDF Imprimare Email
Joi, 14 Noiembrie 2013 15:16

          De la 1 ianuarie 2014, Nicolas MAURE va fi noul Director General al Dacia și Renault România, înlocuindu-l pe Jérôme OLIVE, care va deveni Director Industrial al Renault pentru Regiunea Europa. 
Nicolas MAURE va prelua, de asemenea, și postul Director Industrial al Renault pentru regiunea Euromed-Africa.

                    

      Născut pe 22 aprilie 1960, Nicolas Maure estinginer, absolvent al Ecole Centrale de Paris (ECP) și titular al unui MBA la Institut Européen d’Administration des Affaires (INSEAD).

    Între 1985-1987, Nicolas Maure  a fost consultant la Boston Consulting Group (BCG). Cariera sa continuă în domeniul auto, în cadrul Valeo (1988-1993) și Faurecia (1993-2000). Își începe activitatea la Renault în 2000 ca Director Cumpărări piese și accesorii, devenind apoi director Plan Calitate și Director General al Société de Transmissions Automatiques. Între septembrie2006 și august 2008, Nicolas Maure este Directorul Uzinei Mecanica Dacia. După perioada petrecută în România, devine Vicepreședinte pentru Mecanică al Renault-Nissan Purchasing Organization și Director Performanță Fabricație Renault.

Citeşte mai mult...
 
Gino Iorgulescu este nou presedinte al Ligii de fotbal PDF Imprimare Email
Joi, 14 Noiembrie 2013 14:59

           Gino Iorgulescu (n. 15 mai 1956 în Giurgiu) este un  fost  fotbalist român, care a jucat la Echipa națională de fotbal a României, pe postul de Fundaș central.

                                             

         Cea mai mare parte a carierei a jucat la Sportul Studențesc.

       În sezonul 1977-78 a jucat ca atacant, înlocuindu-l pe Mircea Sandu, care suferise o accidentare gravă.      

      După retragerea din fotbal a îndeplinit funcțiile de antrenor secund al echipei naționale, ca secund al lui Mircea Rădulescu și Cornel Dinu, precum și de președinte al clubului FC Național.

 

Citeşte mai mult...
 
M.T.S. organizeaza „Salonul National de Inventica şi Creaţie Stiintifica pentru Tineret 2013” PDF Imprimare Email
Joi, 14 Noiembrie 2013 14:04

               Ministerul Tineretului şi Sportului organizează în perioada 20 – 24 noiembrie 2013, la Complexul Expoziţional Romexpo, Bucureşti, cea de a XI-a ediţie a „Salonului Naţional de Inventică şi Creaţie Ştiinţifică pentru Tineret”.

 

      În cadrul evenimentului, tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 35 de ani, din toată ţara, pasionaţi de cunoaştere şi dezvoltare ştiinţifică, îşi vor expune invenţiile.

     Printre expozanţi, la „Salonul Naţional de Inventică şi Creaţie Ştiinţifică pentru Tineret” participă şi Ionuţ Budişteanu, tânărul care a conceput un sistem prin care automobilul se poate conduce singur şi care a obţinut marele premiu la concursul Intel International Science and Engineering Fair (Intel ISEF) din SUA. 

     Pentru meritele sale, românul  a fost inclus în topul celor mai influenţi 16 tineri din lume în 2013. De asemenea, printre concurenţi se numără şi The Solar Architect din Constanţa, ocupanţii locului 2 la concursul Space Settlement Design Contest organizat de NASA Ames Research Center, precum şi Catană Andreea Diana, ocupanta locului 9 în cadrul aceluiaşi concurs.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 764 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri