Total Media News

Total Media News
Cota de 2% din impozitul pe venit care poate fi direcţionată către ONG-uri va fi majorată PDF Imprimare Email
Marţi, 06 Martie 2018 15:47

 

                                                             

     Conform  mediafax.ro ,cota din impozitul pe venit datorat pe care contribuabilii o pot direcţiona către o organizaţie non-guvernamentală, ”în special” către asociaţiile şi fundaţiile din domeniul sănătăţii, va fi majorată, putând ajunge la 3,5%, a anunţat marţi ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici.

    ”Această discuţie a plecat de la acele întrevederi pe care dna prim-ministru le-a avut în ultimele săptămâni cu asociaţii din zona de boli rare, persoane cu dizabilităţi, unde acest subiect a fost ridicat, această creştere pentru a compensa diferenţa între 16 şi 10% partea de impozit pe venit. Este un lucru normal, pentru că altfel aceste fundaţii, aceste ONG-uri care au ca principal obiectiv de activitate sprijinirea celor cu nevoi (...) nu pot funcţiona, nu pot să asigure ceea ce au ca făcut şi scopul pentru care au fost înfiinţate. Noi, ca Minister de Finanţe, vom susţine o astfel de creştere”, a declarat Eugen Teodorovici.

 

Citeşte mai mult...
 
Informaţii legate de stadioanele ce trebuiesc refacute pentru Euro 2020 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 03 Martie 2018 21:24


  • Stadionul Steaua

  • a. Recomandarea FRF privind capacitatea stadionului este de 30.000 de locuri

  • b. A fost avizat Studiul de fezabilitate in cadrul CTE CNI si CTE MDRAP. Urmeaza avizarea acestuia in consiliul interministerial si emiterea hotararii de guvern de avizare a indicatorilor tehnico economici.

  • c. Valoarea estimata, conform studiului fezabilitate, este de 301.771.470 lei inclusiv TVA

  • Stadionul Dinamo

  • a. Recomandarea FRF privind capacitatea stadionului este de 20.000 – 25.000 de locuri

  • b. A fost predata documentatia preliminara prin care se propune construirea Stadionului Dinamo pe o suprafata de teren care include si actualul Velodrom. În urma acestei solicitari s-a inaintat propunerea includerii noului amplasament in Lista sinteza a subprogramului Complexuri sportive, asa cum se procedeaza cu orice solicitare de includere in subprogramele derulate de CNI, ca si etapa premergatoare aprobarii indicatorilor tehnico economici. Dupa introducerea pe lista sinteza, daca documentele privind noul amplasament vor fi conforme cu normele de derulare a programelor gestionate de CNI, se vor putea demara procedurile in vederea promovarii si avizarii indicatorilor tehnico - economici.

Citeşte mai mult...
 
„Succesul vine la cei care muncesc zi de zi“ PDF Imprimare Email
Joi, 01 Martie 2018 20:51


            

    Martie 2018 – an de an LIQUI MOLY anunţă noi cifre de afaceri record. Specialistul german în uleiuri şi aditivi nu are datorii şi a plătit de curând fiecărui angajat o primă de 11.000 euro.               

   Succesul pare să fi devenit de la sine înţeles. Ernst Prost, administratorul Liqui Moly explică secretul acestui succes, care de fapt ... nu este niciun fel de secret.

    Începând din 2006 LIQUI MOLY şi-a triplat cifra de afaceri – şi asta într-o branşă care nu se prea remarcă printr-o creştere puternică. Cum este posibil acest lucru?


Citeşte mai mult...
 
Legea privind telemunca, adoptată. Domiciliul devine birou, ITM poate face verificări PDF Imprimare Email
Miercuri, 28 Februarie 2018 16:45

 

                                 

      Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, miercuri, că adoptarea proiectului de lege privind reglementarea activităţii de telemuncă, de Camera Deputaţilor, permite oricărei persoane care lucrează pe calculator să facă acest lucru de acasă, precizând că ITM poate face verificari la domiciliu.

     Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, miercuri, că adoptarea proiectul de lege privind reglementarea activităţii de telemuncă, de Camera Deputaţilor, permite oricărei persoane care lucrează pe calculator să facă acest lucru de acasă, precizând că ITM poate face verificari la domiciliu.

 

Citeşte mai mult...
 
Macedonia propune 4 variante pentru o nouă denumire a fostului stat iugoslav în disputa cu Grecia PDF Imprimare Email
Marţi, 27 Februarie 2018 19:09

 

                          

           Macedonia a propus marţi patru variante pentru o nouă denumire, cu scopul de a încheia disputa cu Grecia privind numele fostului stat iugoslav, pe care Atena îl consideră o ameninţare teritorială la adresa sa, a anunţat premierul Zoran Zaev, relatează site-ul agenţiei Reuters.Skopje şi Atena au fost de acord anul acesta să intensifice negocierile pentru a încheia disputa care blochează aderarea Macedoniei la Uniunea Europeană şi NATO.

       Grecia, care deţine drept de veto în ceea ce priveşte admiterea în ambele organizaţii, consideră că denumirea fostului stat iugoslav reprezintă o revendicare teritorială pentru una din regiunile sale nordice, care poartă acelaşi nume.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 785

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015