Total Media News

Total Media News
Concurs mondial pentru design-ul mascotei Jocurilor Olimpice si Paralimpice de iarna Beijing 2022 PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 August 2018 17:25
                  
    Cai Qi, presedintele Comitetului de organizare a Jocurilor Olimpice de iarna de la Beijing, din 2022, a declarat oficial deschis concursul pentru design-ul mascotei Beijing 2022 in cadrul unuia dintre evenimentele organizate pentru a marca 10 ani de la startul Jocurilor Olimpice de vara care au avut loc in august 2008, la Beijing.


    Prin intermediul unui mesaj video prezentat in timpul evenimentului, Thomas Bach, presedintele Comitetului International Olimpic, a invitat oamenii din intreaga lume sa intre in competitie. "Alaturati-va concursului de design pentru a gasi mascota Jocurilor Olimpice de Iarna din 2022", a spus Bach."Avem incredere ca veti produce o mascota distractiva care va fascina oamenii din intreaga lume si va fi un exemplu excelent pentru sport si in particular pentru sporturile de iarna".

 

Citeşte mai mult...
 
Pentru afecțiunile aparatului locomotor PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 August 2018 14:20
                                     Nu mai face injecții în articulațiile! Durerea va dispărea în 3 zile dacă...
   

Centrul pentru studierea afecțiunilor aparatului locomotor Bună ziua, domnul Profesor! Suntem bucuroși să vă vedem! Spuneți-ne, într-adevăr în China există vreun secret privitor la tratamentul bolilor articulațiilor?

Profesorul Pak: Bună ziua! În Romania, problema cu articulații este foarte gravă: fiecare al 4-lea locuitor suferă de dureri de spate, coate, genunchi, hernie sau artrită în diferite stadii. Vă compătimesc, deoarece știu cât de grave sunt bolile articulațiilor și ce impact au asupra persoanei. În China noi ne-am isprăvit de mult timp cu această boală, așa că eu voi împărtăși cu plăcere experiența țării noastre.

Centrul pentru studierea afecțiunilor aparatului locomotor Care este secretul sănătății și longevității chineze? Mâncarea?

 

Citeşte mai mult...
 
O noua faza a razboiului economic subteran declansat impotriva capitalului autohton de catre giganti PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 August 2018 14:16
       
                            Imagini pentru globul pamantesc poza
   Conform   blume.ro,serviciile  secrete romanesti au intrat in posesia unor informatii pe cat de halucinante, pe atat de greu de fructificat din punct de vedere operativ. Pentru ca, unii dintre angajatii romani de la conducerea unor importante companii cu capital strain au anuntat ca sefii trimisi din strainatate le-au interzis pur si simplu sa mai lucreze cu firme din tara noastra!

    Practic, le-au transmis ca, sub diverse pretexte, firmele romanesti sa nu mai fie agreate nici macar la licitatiile organizate de catre multinationale si acestora sa nu li se mai acorde niciun fel de contracte. Nici macar cele de subcontractare a lucrarilor aferente unor contracte derulate cu statul roman!

Citeşte mai mult...
 
Striking drone photo series places class divide under the spotlight PDF Imprimare Email
Miercuri, 15 August 2018 14:01
                             Imagini pentru drona
    Drone photography has quickly come to offer us entirely new perspectives on the world we live in, and for photographer Johnny Miller, the reality of that world isn't all rainbows, waterfalls and gorgeous cityscapes. The South African-based freelancer has been using these flying robots to document inequality around the world, resulting in a stunning and confronting set of images that highlight the stark contrast between the haves and the have-nots.

    Miller found the inspiration for his Unequal Scenes series when he arrived in South Africa from the US in 2012 to study anthropology. As part of his coursework at the University of Cape Town, Miller and his classmates looked at the spatial planning and architecture of cities, and how this was influenced by apartheid.

 

Citeşte mai mult...
 
Şantierul Naval Damen Galaţi livrează cea de-a treia navă de suport logistic pentru Tunisia PDF Imprimare Email
Marţi, 14 August 2018 15:30
   Conform  mediafax.ro,pe 11 august cea de-a treia nava de suport logistic tip OPV 1400, comanda 312555401, purtând numele “HANNON” a plecat din Şantierul Naval Damen Galaţi cu destinaţia Bizerte, Tunisia.
                       Imaginea articolului (P) Şantierul Naval Damen Galaţi livrează cea de-a treia navă de suport logistic pentru Ministerul Apărării din Tunisia

HANNON este a treia nava din seria de patru, construite pentru Ministerul Apărării din Tunisia.

A treia navă din seria de patru OPV (Offshore Patrol Vessel) 1400, nave de suport logistic construite pentru Ministerul Apărării din Tunisia, a fost livrată de şantierul gălăţean pe 27 iulie 2018, cu o zi mai devreme decât era prevăzut în contract. Cea de-a patra şi ultima navă va părăsi cheul şantierului pe 20 octombrie anul acesta, încheind astfel unul dintre cele mai complexe şi fiabile proiecte din portofoliul Şantierului Naval Damen Galaţi.


Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 820

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri