Total Media News

Total Media News
LIQUI MOLY majorează primele pentru toți angajații PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Aprilie 2020 10:01

      Din cauza pandemiei cauzate de coronavirus: LIQUI MOLY majorează primele pentru toți angajații

               Acesta nu este un bonus, ci un „spor în vreme de dificultate”

                

                https://pim.liqui-moly.de/media/documents/M018431/2019_Produktgruppe_gemischt_L_1548159580137_ctx-1.jpg

  LIQUI MOLY majorează primele pentru toți angajații. Ernst Prost, directorul general concernului german specializat în producția de uleiuri și aditivi numește acest demers „spor în vreme de dificultate”. Acum, fiecare angajat primește câte 500 euro în plus, chiar și lucrătorii în sistem de leasing. Deoarece activitatea de zi cu zi se desfășoară acum în condiții dificile, „mă bucur că pot măcar să vă scutesc de grijile financiare”. Deja cu câteva săptămâni în urmă, compania a plătit deja o primă cauzată de pandemia de coronavirus, în sumă de 1000 de euro pentru fiecare angajat. În plus, Ernst Prost acuză faptul că sistemul sanitar a fost ruinat prin reducerea drastică a cheltuielilor iar acum aceste costuri nejustificat de mari trebuie corectate.


Citeşte mai mult...
 
Ordonanţa Militară nr. 8 PDF Imprimare Email
Vineri, 10 Aprilie 2020 07:26


      

                              nelu tataru unifarm INSTANT00_INQUAM_Octav_Ganea_resize

     prevederi din Ordonanţa Militară numărul 8:

     Este permisă circulația în afara locuinței/gospodăriei a titularilor autorizaţiilor şi permiselor de pescuit comercial pe Dunăre/apele interioare/Marea Neagră în vederea desfășurării activităților de pescuit comercial și acvacultură, precum și pentru valorificarea/comercializarea produselor rezultate în urma acestor activități.

      Este permisă circulația în afara locuinței/gospodăriei a apicultorilor spre/dinspre locația stupinei sau pentru deplasarea stupinei.

Dovada calității de apicultor se face cu adeverința ce cuprinde codul de stupină eliberată de oficiile județene de zootehnie, sau cu orice alte acte doveditoare a calității de apicultor și a proprietății asupra stupilor.

      Este permisă circulația în afara locuinței/gospodăriei pentru achiziția de autovehicule, piese de schimb și servicii de reparații auto

 

Citeşte mai mult...
 
Lansăm primul campus interactiv online, cu asistență directă din partea unui profesor! PDF Imprimare Email
Joi, 09 Aprilie 2020 10:54

       Institutul Francez din România, mai aproape de voi!

          Newsletter_apr-03.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     Lansăm primul campus interactiv online, cu asistență directă din partea unui profesor!

Cum veți învăța?
Printr-un parcurs complet interactiv disponibil 24h/24h
care vizează toate competențele și o întâlnire săptămânală online cu un profesor din echipa noastră!

Bonus! Acces gratuit à la biblioteca digitală Culturethèque.

*

 

Citeşte mai mult...
 
FC Rapid intra in somaj tehnic! PDF Imprimare Email
Marţi, 07 Aprilie 2020 14:31

FC Rapid a decis ca, din cauza situației dificile prin care trece întreaga planetă, implicit fotbalul românesc, jucătorii, staff-ul și membrii conducerii clubului nostru să intre în șomaj tehnic pe durata stării de urgență instituite de Guvernul României.

„Le-am transmis jucătorilor, am avut discuții cu ei, iar ei au răspuns foarte bine. Am decis ca toți jucătorii și oamenii din club să intre în șomaj tehnic, pentru a proteja clubul. Nu cred că este cineva absurd să nu înțeleagă situația critică prin care trecem”, a declarat Ovidiu Burcă, președintele clubului.

Klaus Iohannis, președintele României, a anunțat că starea de urgență, începută pe 16 Martie 2020, cauzată de pandemia de Covid-19, se va prelungi cu încă o lună, până pe 15 Mai 2020, astfel încât, cel puțin până la acea dată nu se va desfășura nicio competeție sportivă pe teritoriul țării.

Citeşte mai mult...
 
Nokia publishes People & Planet Report 2019 PDF Imprimare Email
Luni, 06 Aprilie 2020 16:39

               

                                             nokia-logo-brand-wallpapers

   Nokia has today published its annual sustainability report, covering the company’s sustainability performance in 2019 and focusing on four priority areas: improving people's lives with technology, climate, conducting business with integrity, and people.

    “Nokia’s People & Planet Report 2019 looks at how we can improve the lives of people – our employees, customers, and wider society – and better care for our environment at the same time. The context our report is being published in has changed because of the coronavirus pandemic, but the fundamental issues remain the same, and, if anything, now have greater urgency because of the challenge the world faces,” said Rajeev Suri, President and CEO of Nokia, in a blog post.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 950

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri