Total Media News

Ultimele sitiri

Total Media News
Universitatea Romano-Americana va extinde colaborarea cu mediul de afaceri si cu partenerii externi PDF Imprimare Email
Marţi, 04 Octombrie 2011 14:38

    Aula Universităţii Româno-Americane din Bucureşti a devenit neîncăpătoare ieri, 3 octombrie 2011, cu ocazia festivităţilor de deschidere a anului universitar 2011-2012.

Invitaţi de marcă, exponenţi ai mediului academic şi de afaceri din România şi Statele Unite ale Americii precum, prof. univ. dr Emil Constantinescu ex-preşedinte al României, prof. univ. dr. Radu Gheţea, preşedinte al Asociaţiei Bancherilor din România, prof. univ. dr. Dumitru Miron, prorector al Academiei de Studii Economice, actualmente şi preşedinte al Fundaţiei Româno-Americane pentru Promovarea Educaţiei şi Culturii, Gilda Lazăr, corporate affairs manager la JTI sau prof. univ. dr. Donald Corbin, de la James Madison University – Virginia au fost aplaudaţi la scenă deschisă de cei peste 500 de studenţi ai Universităţii Româno-Americane aflaţi în sală, după ce, prin discursul lor, au remarcat oportunităţile pe care educaţia universitară le oferă tinerilor astăzi.

Citeşte mai mult...
 
Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2011 ! PDF Imprimare Email
Luni, 03 Octombrie 2011 15:36

Incepand de miercuri, 5 Octombrie, pana Duminica, 9 Octombrie, va asteptam la Romaero Baneasa, pentru a lua parte la SAB & Accesorii 2011.

La SAB & Accesorii 2011 vor fi prezente autoturisme, piese si accesorii auto, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, sisteme audio si de navigatie, societati de leasing si de asigurari auto, presa de specialitate.

**  Transmitem LIVE (gratuit) pe internet    pe  08. octombrie  2011   in  jurul  orei  12,00    - Prezentare  auto  HYUNDAI   , - atmosfera    vizitatori  + alte  instantanee pe:

http://total-media-news.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=159&Itemid=71

---  Parola: free  , User: free

**  In  fiecare  zi  vom  face  :  

                                 - transmisii  LIVE

                                 - interviuri

                                 - prezentari masini, produse,...


In pavilionul dedicat accesoriilor auto veti putea gasi o gama extrem de variata de produse destinate autovehiculelor: anvelope, piese, uleiuri, acumulatori, tehnica pentru service auto-moto, tehnica pentru vulcanizare, statii pentru spalatorii auto, echipamente de curatare si intretinere profesionale, detergenti ecologici, compresoare aer, baterii auto, masini de polisat si lustruit, statii si accesorii radio, sisteme de urmarire prin gps, sisteme multimedia auto etc.

Iubitorii automobilului vor putea admira si testa cele mai recente modele auto. De asemenea, la SAB & Accesorii vor fi expuse modele hibride, considerate de multi specialisti in domeniu viitorul autovehiculelor de oras.

Pe durata a 5 zile, spatiul expozitional, interior si exterior, se vor transforma intr-o veritabila arena pentru drive-teste, demonstratii auto si teste pentru echipamente auto, workshop-uri, conferinte si prezentari de produse.

FRAS SAB Arena va fi punctul de atractie al evenimentului, aici avand loc drive teste si demonstratii auto, sustinute de Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) si Asociatia Asistentei Rutiere din Romania (A-CAR).

Informatii utile:

Locatie: Romaero Baneasa: Bd. Ficusului, nr. 44, Sector 1, Bucuresti.

Program vizitare:

Miercuri, 5 Octombrie – Sambata, 8 Octombrie intre orele 10.00 – 20.00;

Duminica, 9 Octombrie intre orele 10.00 – 18.00.

Deschiderea oficiala si conferinta de presa SAB & Accesorii 2011, vor avea loc Miercuri, 5 Octombrie, ora 12.00. Accesul vizitatorilor va fi permis incepand cu ora 10.00.

Pret unui bilet de acces la SAB & Accesorii 2011 este de 20 lei si contine: voucher fast food in valoare de 5 lei. Vizitatorii vor avea ocazia de a participa la tombola SAB&A 2011, premiul cel mare fiind un ATV Linhai Worker 4x4.

Costurile pentru parcare sunt de 10 lei/zi si includ tichet tombola SAB&A 2011 (250 de premii oferite de Pole Position: Trico, Cartech, Deta, Champion, Pennwalt, Polarchem, Carifil, General Electric).

Printre partenerii care ne-au ajutat in promovarea Salonului Auto Bucuresti si Accesorii dorim sa multumim in mod special Kiss Fm, Magic Fm si Rock Fm website-urilor 0-100.ro, auto.ro, masini.ro, bestauto.ro, 4 tuning.ro, transporter.ro si revistelor Auto Show, Cargo Bus & Magazine, Auto Puls si Total Transport.

Pentru detalii suplimentare va invitam sa accesati www.sab.ro.

Va asteptam!

AUTOMOBILIZAREA!

 
Guvernul a aprobat acordul renegociat cu Bechtel PDF Imprimare Email
Joi, 29 Septembrie 2011 07:19

Executivul a aprobat forma renegociată a contractului statului român cu firma Bechtel, Ministerul Transporturilor pregătind deja licitaţiile pentru tronsoane la care compania americană a renunţat în urma renegocierii.  

"Am luat de pe umerii românilor ceea a pus guvernul Năstase, acel stigmat de cetăţean de rangul 3 în Uniunea Europeană. Chiar şi acum avem probleme ca urmare a contractului de construire a autostrăzii Transilvania, din pricina modului prin care a fost adjudecat şi a clauzelor care-l guvernau", a declarat ministrul Anca Boagiu, referindu-se la contractul pentru autostrada Transilvania.

Boagiu a reiterat faptul că noua formă a contractului cu Bechtel aduce statului român o economie de 6 miliarde de euro, iar la avantajele pe care le-a menţionat anterior, ministrul Transporturilor a adăugat faptul că au  fost schimbate termenele de plată a facturilor de la 25 de zile la 65 de zile, iar garanţia lucrărilor a fost extinsă de la 24 la 30 de luni. În plus, cuantumul total al claimurilor depuse de Bechtel a fost coborât de la 380.000.000de euro la 115.000.000 euro, plătibili în trei tranşe, până în luna mai 2012.

MTI a început deja procedurile pentru organizarea licitaţiilor pe tronsoanele de autostradă la care Bechtel a recnunţat.

Citeşte mai mult...
 
Nokia va închide fabrica de la Jucu. PDF Imprimare Email
Joi, 29 Septembrie 2011 12:18
Nokia va închide fabrica de la Jucu.

2.200 de angajaţi îşi vor pierde locurile de muncă.

Nokia va închide fabrica de la Jucu, judeţul Cluj, în cadrul unui program de eficientizare şi reducere a costurilor, iar 2.200 de angajaţi îşi vor pierde locurile de muncă, deoarece unităţile de producţie de mare volum din Asia sunt mai eficiente pentru grupul finlandez.

Grupul finlandez Nokia a început în februarie 2008 producţia de telefoane mobile la fabrica din Jucu, investiţia în fabrică ridicându-se la 60 de milioane de euro.

 

Citeşte mai mult...
 
Bucharest Skydiving Boogie 2011 PDF Imprimare Email
Joi, 22 Septembrie 2011 14:07
A inceput primul festival de parasutism din Bucuresti - Bucharest Skydiving Boogie 2011

In perioada 22-25 septembrie 2011 TNT Brothers te invita sa participi la Bucharest Skydiving Boogie 2011

In seara deschiderii festivalului, joi, 22 septembrie, TNT Brothers pregateste Skydiving Boogie Night: Special Guest Live Mandinga. Incepand cu ora 19.00 in interiorului hangarului vor fi proiectate filmele salturilor din cadrul festivalului, iar incepand cu ora 20.00, formatia Mandinga va sustine un concert live inedit pe Aerodromul Clinceni. Cei sapte membrii ai trupei promit sa puna in scena un show plin de energie si adrenalina, inspirat de saltul  lor cu parasuta. http://www.youtube.com/watch?v=c1QGfh5EOw0

Castigatoare a premiului RMA oferit pentru cel mai bun spectacol live, Mandinga a uimit audienta RMA cu un intro spectaculos filmat in aer cu ajutorul echipei TNT Brothers. Mandinga a lansat recent noul lor single, Zaleilah, si noul lor concept de show, Club de Mandinga.

In cadrul evenimentului organizat de TNT Brothers salturile cu parasuta pentru amatori, realizate in tandem cu un instructor profesionist, vor fi efectuate de la cea mai mare inaltime atinsa in salturile comerciale: 4500 m. De asemenea, festivalul se adreseaza si parasutistilor profesionisti care vor avea ocazia sa isi perfectioneze tehnica alaturi de instructori calificati la nivel international.

 


Pagina 1130 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Prima pagina