Total Media News

Ultimele sitiri

Total Media News
BMW, cel mai mare producator de automobile de lux, are profit in scadere în trimestrul al doilea PDF Imprimare Email
Joi, 01 August 2013 15:21

         BMW, cel mai mare producător de automobile de lux la nivel mondial, a anunţat o scădere de 8,8% a profitului pentru trimestrul al doilea, determinată în principal de creşterea investiţiilor în modele noi, inclusiv primul autoturism electric dezvoltat de grup.


                      

         BMW, cel mai mare producător de automobile de lux, are profit în scădere în trimestrul al doilea, după investiţii masive în noile modele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Profitul înainte de dobânzi şi taxe a scăzut la 2,07 miliarde euro, de la 2,27 miliarde euro în perioada corespunzătoare a anului trecut, potrivit unui comunicat transmis joi de BMW. Rezultatele grupului corespund estimărilor analiştilor, transmite Bloomberg.

Citeşte mai mult...
 
Va fi o singura FEDERATIE de Karate PDF Imprimare Email
Miercuri, 31 Iulie 2013 21:16

    Astazi Karate-ul Romanesc a trait o zi istorica prin semnarea Protocolului de Unificare sub umbrela Federatiei Romane de Karate.

                                                     
   Il felicitam pe Presedintele Lucian Baroiu pentru felul in care a reusit sa gestioneze cu diplomatie aceasta situatie.
    Trebuie sa ii felicitam in acelasi timp si pe Domnii:
Florentin Marinescu Presedinte FRAM,
Liviu Crisan Presedinte FRK-WKC
Aurel Patru Presedinte SKDUN
Mihai Cioroianu Presedinte EUREKA
Frederico Tavares Presedinte Wado Kai FRAM
Dan Deac Presedinte FRKAMA
Florin Boca Membru Comitetul Director FRK
care au contribuit si si si-au asumat acest act istoric pentru
Karate-ul din Romania.
       Dorim sa ii multumim in principal Domnului Amatto Zaharia, care a pus la dispozitie Sediul Federatiei Romane de Kempo cat si logistica acesteia dovedind prin implicarea sa ca este unul din  marii prieteni ai miscarii de Karate din Romania.

       Felicitari Domnilor pentru curajul de a schimba !!!

 

Citeşte mai mult...
 
Italia verifica cele mai mari opt banci PDF Imprimare Email
Marţi, 30 Iulie 2013 19:31

            Banca centrala a Italiei desfasoara verificari discrete la cele mai mari opt banci din tara, analizand portofoliile de credite ale acestora, procedura in urma careia institutiie financiare ar putea fi nevoite sa vanda active sau sa ia masuri de recapitalizare.
                               
           Verificarile vin pe fondul temerilor manifestate de autoritati, investitori si unii bancheri privind situatia unor institutii de credit din Italia si cresterea creditelor neperformante.La inceputul acestui an, Banca Italiei a cerut bancilor comerciale sa-si majoreze rezervele de capital cu aproximativ 3,4 miliarde euro pentru a acoperi posibilele pierderi generate de creditele neperformante.

Citeşte mai mult...
 
Expozitia "Fluturi tropicali vii" se prelungeste pana pe 18 august PDF Imprimare Email
Miercuri, 31 Iulie 2013 15:30
    

            Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” anunță prelungirea expoziție „ Fluturi tropicali vii ”, deschisă în grădina acestuia în data de 1 mai 2013, până în data de 18 august 2013.

          Cu acest prilej, anunțăm că expoziția poate fi vizitată și în zilele de marți, când Muzeul este închis. Accesul la expoziția „Fluturi tropicali vii” din grădina Muzeului se face fie prin poarta din Bulevardul Ion Mihalache, fie prin poarta de acces a personalului Muzeului.

         Expoziția propune vizitatorilor o incursiune printre fluturii exotici prezenți în expoziție printr-un număr de 20 de specii.

Programul de vizitare 10.00-20.00, de marți până duminică, iar prețul este de 10 lei pentru copii și 12 lei pentru adulți. Copiii cu vârste mai mici de 2 ani au acces gratuit.

 

Citeşte mai mult...
 
Festivalul George Enescu duce intalnirile JTI, in premiera, la cinema, in transmisiune directa PDF Imprimare Email
Marţi, 30 Iulie 2013 18:51

            Pentru prima data, spectacolele din cadrul Intalnirilor JTI vor putea fi urmarite in transmisiune directa, in salile de cinema din Baneasa Shopping City. Iubitorii dansului, care nu au mai gasit bilete la DRACULA si SOLILOQUY, cele doua spectacole prezentate de compania portugheza Vortice Dance Company, pe 16, respectiv 19 septembrie, la Opera Nationala din Bucuresti, vor putea urmari reprezentatiile in direct, la cinema.

                              

             Festivalul George Enescu si Grand Cinema Digiplex au incheiat un parteneriat care permite ca cele mai importante evenimente din cadrul Festivalului sa fie urmarite in salile de cinematograf.

Grand Cinema Digiplex, situat in zona comerciala Baneasa, este singurul cinematograf din zona de nord a Bucurestiului, dispunand de sali cu cate 500 de locuri si tehnologii de ultima generatie in materie de proiectie, sunet si iluminare.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 840 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Prima pagina