Total Media News

Ultimele sitiri

Total Media News
Concurs Miss Parlament ? PDF Imprimare Email
Marţi, 20 August 2013 20:08

            Popoviciu doreşte un concurs Miss Parlament, deputatele Gorghiu, Podaşcă şi Anastase îl critică

 

     Deputatul PDL Alin Popoviciu a anunţat ideea organizării unui concurs Miss Parlament, cu categoriile "cea mai frumoasă", "cea mai bine îmbrăcată", "cea mai populară " şi "cea mai deşteaptă", însă iniţiativa a fost criticată de deputatele Alina Gorghiu, Roberta Anastase şi Gabriela Podaşcă.

 

                

                               Alin Popoviciu (Imagine: Sebastian Tataru/Mediafax Foto)

      Democrat-liberalul precizează, citat de "Gândul", că ideea a pornit de la o discuţie "între băieţi", între reprezentanţi ai mai multor partide, în încercarea de a stabili cine este cea mai frumoasă doamnă din Parlament. Astfel, Popoviciu vrea ca în septembrie deputaţii şi senatorii să decidă, nu însă prin organizarea unui concurs propriu-zis, ci prin completarea unor formulare.

      "Cu siguranţă nu vor vrea doamnele să vină la prezentarea de modă în ţinute de gală sau în costume de baie, aşa că e mai bine prin formulare, toate anonime ca să nu existe probleme, cu câte 4-5 întrebări, pe care apoi să le punem într-o urnă. Fiecare să voteze după pofta inimii, că de meritat merită multe doamne. Şi dacă votul e corect, atunci PDL va fi pe podium pentru că are cele mai frumoase parlamentare", a declarat Popoviciu, pentru "Gândul".

Citeşte mai mult...
 
TREI NOI ANTRENORI, LA ECHIPELE NATIONALE DE TINERET si DE JUNIORI PDF Imprimare Email
Marţi, 20 August 2013 17:52

       Azi, 20 august a.c., au fost numiți trei noi antrenori principali ai unor echipe naționale ale României.

                                                           

       Astfel, Bogdan Stelea îi urmează lui Emil Săndoi în calitate de antrenor principal al reprezentativei de tineret Under 21.

      Constantin Gâlcă e noul antrenor al echipei naționale Under 17 (jucători născuți în 1997), în timp ce Ion Dumitru a fost confirmat la cârma naționalei Under 18 (jucători născuți în 1996).

        Federația Română de Fotbal le dorește tuturor mult succes!

 

 

 

Citeşte mai mult...
 
Ministrul Dan Sova, atacat cu o rosie la Cluj PDF Imprimare Email
Marţi, 20 August 2013 10:16

        La finalul unei conferinţe de presă a ministrului Dan Şova, la Cluj, o tânără s-a apropiat de politician ţinând în mână o roşie pe care a strivit-o pe tableta pe care acesta o avea pe picioare.

                   

         http://www.youtube.com/watch?v=3ImdJXLJr28

     "Am un mesaj de la Roşia Montană pentru dvs. pentru că ştiu că participaţi...Vă mulţumim foarte mult pentru contribuţia dvs. şi sperăm să lăsaţi toate ilegalităţile la o parte şi să nu vă gândiţi la o decizie politică ilegală pentru proiectul de la Roşia Montană", i-a spus tânăra ministrului Dan Şova în timp ce îi strivea o roşie pe tableta pe care acesta o avea în mâini.Incidentul a avut loc la finalul unei conferinţe de presă de la Cluj.
Citeşte mai mult...
 
Valoarea complexului City Gate din Bucureşti a scazut cu aproape 10 mil. euro de la inceputul anului PDF Imprimare Email
Marţi, 20 August 2013 16:50

        Care sunt centrele comerciale evaluate în urcare faţă de finele lui 2012

 

        Valoarea complexului de birouri City Gate din Piaţa Presei, Bucureşti, a scăzut cu 9,7 milioane euro în primul semestru, la 159 milioane euro, iar centrele comerciale Galleria din Arad, Piatra Neamţ şi Buzău sunt evaluate la 35 milioane euro, cu 4 milioane euro mai mult faţă de finele lui 2012.

 

 

              

        Valoarea complexului City Gate din Bucureşti a scăzut cu aproape 10 mil. euro de la începutul anului. Care sunt centrele comerciale evaluate în urcare faţă de finele lui 2012

         Rata medie de ocupare a City Gate şi Galleria Arad era de 92% la jumătatea acestui an, cu o chirie de 14 euro pe metru pătrat pe lună, potrivit unui raport publicat marţi de dezvoltatorul israelian GTC, proprietarul clădirilor. Astfel, cele două proprietăţi sunt evaluate la 194 milioane euro.

         Valoarea City Gate a scăzut cu 2 milioane euro în trimestrul al doilea, după ce coborâse cu 7,7 milioane euro în primele trei luni ale anului, reiese din raportările companiei.

Citeşte mai mult...
 
ASUS intra pe piata Chromebook-urilor chiar de la sfarsitul acestui an PDF Imprimare Email
Marţi, 20 August 2013 08:06

             Surse nedezvaluite din lantul de distributie au anuntat existenta unor produse ASUS din seria Chromebook, care vor fi livrate la sfarsitul acestui an.


                                   Asus_Chromebook

             ASUS tinde sa mearga in aceasi directie pe care o planuise Intel initial pentru netbook-uri, dar care s-a transformat ulterior, foarte rapid, intr-un scop pur comercial. Mai exact, este vorba e piata dispozitivelor educationale, acolo unde Acer Chromebook se pare ca incepe sa aiba destul de multa tractiune. Vestea vine imediat dupa ce ASUS si-a redus numarul de notebook-uri pe care intentiona sa le livreze in 2013, de la 22-24 de milioane de unitati la doar 17-19 milioane, dupa ce a vazut ca cererea pentru segmentul BackToSchool este destul de slaba. Aici vorbim de laptopurile mainstream low-end, primele computere personale ale multora dintre utilizatori.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 830 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Prima pagina