Total Media News

Total Media News
OPEC a pierdut controlul PDF Imprimare Email
Marţi, 20 Noiembrie 2018 19:21

Cei trei oameni care decid preţul petrolului au interese divergente

                       

      Conform  mediafax.ro,OPEC a pierdut controlul asupra preţului petrolului, în condiţiile în care acţiunile sau mesajele pe Twitter a trei oameni – preşedintele american Donald Trump, cel rus Vladimir Putin şi prinţul moştenitor saudit Mohammed Bin Salman – vor determina cursul preţului petrolului în 2019 şi după.

    Dar fiecare dintre ei are propriile dorinţe, comentează Bloomberg. În timp ce OPEC avea un scop comun, SUA, Rusia şi Arabia Saudită domină livrările globale. Împreună cele trei state produc mai mult petrol decât cei 15 membri ai OPEC, şi toate trei statele şi-au sporit livrările la niveluri record, care ar putea fi şi mai mari anul viitor.

Aceste creşteri ale producţiei, alături de previziunile optimiste leegate de cerere, precum şi decizia preşedintelui Trump de a excepta unele state de la sanţiunile impuse Iranului au schimbat sentimentele pieţei, de la temeri legate de o eventuală penurie la o abundenţă de stocuri de petrol, în doar trei luni.

 
Citeşte mai mult...
 
LIQUI MOLY stabileşte un nou record în materie de cifră de afaceri PDF Imprimare Email
Marţi, 20 Noiembrie 2018 12:28
    
                                    https://www.liqui-moly.com/fileadmin/user_upload/Presse/Pressemitteilungen_DE/2018/11/Ernst_Prost_Produktion_2.jpg

     LIQUI MOLY intră în ultimul trimestru al anului cu un record. În octombrie, compania înregistrează o cifră de afaceri de 53,8 milioane euro. Cu aceasta, recordul atins în urmă cu unsprezece luni este din nou istorie. „Conceptul nostru general şi gama largă de produse sunt stâlpii portanţi ai acestui succes“, a declarat Ernst Prost, managerul companiei germane specializate în uleiuri şi aditivi.

53,8 milioane de euro înseamnă cea mai puternică lună din istoria firmei şi cu 34 de procente mai mult decât în octombrie 2017. „Suntem bine plasaţi în orice privinţă şi acest lucru dă roade“, a subliniat Ernst Prost. Aceasta înseamnă inclusiv o distribuţie care deserveşte multe canale. Şi înseamnă de asemenea o foarte mare diversitate a produselor. „Nu trebuie să te poziţionezi unilateral, căci cererea de anumite produse poate dispărea brusc.“ De aceea la LIQUI MOLY am luat măsuri la timp, pentru a rămâne pe pista succesului inclusiv în timpuri foarte agitate din punct de vedere economic.

 

Citeşte mai mult...
 
Proiectul de lege care ar putea schimba total Uber şi Taxify PDF Imprimare Email
Duminică, 18 Noiembrie 2018 20:50

Proiectul de lege care ar putea schimba total conceptul de ridesharing

                         

   Conform  mediafax.ro,un grup de 46 de parlamentari PSD a iniţiat un proiect de lege, depus la Senat pe 15 noiembrie, prin care se propune reglementarea autorizării, organizarea si controlul serviciilor de transport alternativ cu un vehicul cu şofer “VTS”.

   Serviciile de de transport alternativ cu un vehicul cu şofer “VTS” fac referire la aplicaţiile de ridesharing, cum ar fi Taxify, Uber, etc.

   De acum încolo, persoanele care îşi utilizează maşina pentru a obţine venituri din transportul de persoane ar putea fi obligaţi să respecte anumite reguli stricte.

 

Citeşte mai mult...
 
Presedintele C.O.S.R. Mihai Covaliu a vorbit despre diplomatia prin sport PDF Imprimare Email
Luni, 19 Noiembrie 2018 18:26
  

     Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman Mihai Covaliu a vorbit despre diplomatia prin sport, in cadrului celei de a treia editii a Bussines Diplomacy Conference, organizata la Bucuresti de Diplomacy 360. Seful Miscarii Olimpice din Romania a pus accent pe rolul sportului in relatiile dintre oameni si dintre state.

    Mihai Covaliu a descris cum sportul, mai exact Campionatul Mondial de rugby din 1995 din Africa de Sud, a calmat tensiunile rasiale din societate. Sportul a stat, de asemenea, la baza colaborarii dintre Coreea de Sud si Coreea de Nord, care in ciuda situatiei politice care le separa, au defilat impreuna la festivitatile de inchidere si deschidere ale JO de iarna din 2018 de la PyongChang si au avut o reprezentativa comuna in intrecerea feminina de hochei pe gheata de la JO.
                   
         Presedintele COSR a incheiat invitandu-i pe cei prezenti la un stil de viata activ, in care sportul sa joace un rol important.
Citeşte mai mult...
 
Joint statement of the IOC and the Spanish Olympic Committee PDF Imprimare Email
Miercuri, 14 Noiembrie 2018 19:23
  The International Olympic Committee (IOC) and the Spanish Olympic Committee (COE) wish to publicly express their deepest satisfaction with the decision taken today by the Spanish Government regarding the participation of Kosovan athletes in international competitions to be held in Spain.

                                               International Olympic Committee Logo

   Through this decision, communicated today by the Minister for Foreign Affairs, the European Union and Cooperation, Mr Josep Borrell, the Spanish Government will provide the Kosovan sports delegations competing in Spain with the relevant visa and will authorise them to use their own national symbols, anthem and flag, in accordance with Olympic protocol.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 848

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Prima pagina