Total Media News

Total Media News
“Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011” si-a desemnat castigatoarele PDF Imprimare Email
Luni, 24 Octombrie 2011 12:37

 

Pe 19 0ctombrie 2011, a avut loc Finala Nationala “Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011”, in incinta Aristocrat Events Hall, una dintre cele mai elegante locatii din Bucuresti, situata in Sos. Pipera nr 48.

 

Hostul evenimentului a fost Adi Nartea, fost model, in prezent moderator Tv.

 Castigatoarele editiei din acest an au fost selectionate dintre cele 25 de finaliste aspirante la o cariera de model precum cea a lui Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Tatjana Patitz, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Gisele Bundchen si multe altele.

Incepand cu 15 octombrie, toate concurentele au intrat intr-un training camp, in incinta Hotel Caro, unde au avut sedinte de make-up si hair styling, shooting-uri, fitting si repetitii pentru show-ul finalei nationale.

La sfarsitul acestei perioade intense de instruire concurentele au fost pregatite se defileze in fata a peste 400 de invitati si sa isi dezvaluie talentul, personalitatea si atitudinea pe podium.

                                               

Castigatoarele acestei editii sunt:

Locul I – Vanesa Catanas-17 ani  si 1,75m- se va alatura altor 64 de finaliste din 64 de tari si va participa la Finala Mondiala din SHANGHAI, CHINA. din data de 6 decembrie.

Locul II – Raisa Avram- 16 ani si 1,77m 

Locul III –Maria Choinska- 16 ani si 1,76 m.

De asemenea partenerii  evenimentului au fost generosi si au acordat premii special:

Premiul Special Schwarzkopf pentru cel mai frumos par– Raisa Avram

Premiul Special Il Passo-  Ofelia Hotescu

Premiul Special Rowenta – Adela Coseru

Premiul Special Reserved- Diana Maria Gheorghe

Juriul evenimentului a fost alcatuit din: 

Citeşte mai mult...
 
ArCuB şi Institutul Cervantes din Bucureşti vă invită la concertul ANIVERTANGO PDF Imprimare Email
Luni, 24 Octombrie 2011 08:27

    ArCuB şi Institutul Cervantes din Bucureşti vă invită la concertul ANIVERTANGO sustinut de NUEVO TANGO QUINTET la Bucureşti joi, 3 noiembrie şi vineri, 4 noiembrie, ora 20:00, la Sala ArCuB


     Nuevo Tango Quintet îl readuce pe Astor Piazzolla pe scenă. La 90 de ani de la naşterea celui mai apreciat compozitor argentinian, spectacolul Anivertango propune o întâlnire cu câteva dintre piesele definitorii ale lui Piazzolla, invitând la o înţelegere profundă a sensurilor autentice propuse de genul nuevo tango. Comemorarea coincide cu aniversarea a 130 de ani de relaţii diplomatice între Argentina şi România şi 80 de ani de la deschiderea primelor reprezentanţe.

Melanjul plin de vigoare dintre fineţea şi rafinamentul clasic al muzicii simfonice, senzualitatea nostalgică a tangoului şi prospeţimea experimentală a jazz-ului a incitat un număr impresionant de muzicieni. Reinterpretări şi remixuri ale muzicii lui Piazzolla, balansând mereu între fastul culturii elitiste şi aerul underground al cluburilor de noapte, au migrat din sala de concert către cele mai populare posturi de radio. Nuevo tango se traduce în construcţii muzicale adesea excentrice, în care armoniile clasice se ciocnesc cu experimentele îndrăzneţe ale jazz-ului. Dar şi cu vigoarea ce se combină paradoxal cu doza perceptibilă de pesimism din sunetul consacrat al tangoului. La jumătatea distanţei dintre cultura înaltă şi cea de consum, nuevo tango se pretează cu aceeaşi naturaleţe scenelor de concert simfonic cât şi hit-listelor stabilite de posturi de radio comerciale.

      

Citeşte mai mult...
 
Toamna începe cu activități non-formale pentru liceeni PDF Imprimare Email
Miercuri, 19 Octombrie 2011 16:18

    Elevii din clasa a X-a se pot înscrie toamna aceasta în GROW - programul educațional inovativ deșfășurat pe parcursul celor 4 ani de liceu la nivel național, singurul ce aduce studenți internaționali alături de liceeni în cadrul a 3 ediții pe an. Organizat de AIESEC si Școala de Valori programul GROW a ajuns deja la a 6-a ediție.

Cu o abordare specifică pentru fiecare an de liceu în parte, Grow oferă 4 ani de dezvoltare complementară prin educație non-formală. Pentru participanții la ediția pentru clasa a X-a, organizatorii GROW propun câte 10 întâlniri sub forma unor ateliere de lucru interactive pe perioada a 6 săptămâni, susținute în limba engleză. Toate activitățile GROW se desfășoară într-un mediu tineresc care promovează interculturalitatea, voluntariatul și diversitatea.

Liceenii se pot înscrie pentru edița Grow 1.0 din 2011 pe www.growedu.ro începand cu data de 19 septembrie, dar nu mai târziu de 28 octombrie. Participanții vor fi selectați pe baza motivației de a participa la program și în funcție de competențele de utilizare a limbii engleze.

În cadrul GROW participanții își vor dezvolta aptitudini utile indiferent de calea aleasa după finalizarea studiilor, o atitudine care-i va sprijini în atingerea obiectivelor personale și își vor consolida încrederea în sine prin provocări practice. 

Pentru toamna aceasta, temele explorate în GROW sunt:

 

Proactivity skills (Proactivitate) -  "Cum să acționezi chiar acum! "Presentation skills (Abilități de prezentare)- "Acesta sunt EU" - "Cum să te prezinți în fața unei mulțimi"Public Speaking (Abilității de prezentare în public) -  "Cum să realizezi un discurs convingător"Personal Awareness (Conștiința de sine) - " Cine sunt eu?" – participanții vor beneficia de suport în a se descoperi pe sine și potențialul lor Personal effectiveness I (Eficiența personala I) - "Cum să îți organizezi timpul și spațiul"Personal effectiveness II (Eficiența personala II) -  "Cum să organizezi și să filtrezi doar informația utilă"Project management skills (Abilității de management al proiectelor) -  "Cum să conduci un proiect" – participanții vor fi ghidați de la idee, la planificare, acțiune și rezultateRomanian values (Valori românești)"Care e influența moștenirii culturale și cum se încadreaza în ansamblul țărilor UE"

 

   Inițiativa educațională pilotată în 2010 este o experiență creată de pasiunea tinerilor și expertiza specialiștilor în educație, cu scopul de a ajuta reprezentanții unei generații să-și dezvolte abilități, atitudini și cunoștințe, împreună cu studenți străini veniți în România ca voluntari prin intermediul programului de schimb internațional al organizației AIESEC. Până acum în cadrul GROW au participat 2800 de elevi din 100 de licee care au fost pregătiți de 110 studenți internaționali.

În cadrul ediției GROW 0.9, peste 900 de participanți de clasa a 9-a și-au descoperit punctele forte și slăbiciunile, au descoperit munca în echipa, ce înseamnă managementul de proiect și au înțeles specificul valorilor românești.

 

      alt

Echipa GROW București, formată din tineri extrem de motivați și activi, a început o campanie de promovare a proiectului în care vor vizita un număr de licee din Capitală. Elevii vor putea interacționa cu echipa organizatoare, vor putea pune întrebări și se vor putea informa despre curicula evenimentului.

 

Citeşte mai mult...
 
Competiţia mondială "The Drivers’ Fuel Challenge" PDF Imprimare Email
Miercuri, 19 Octombrie 2011 16:06
            The Drivers’ Fuel Challenge este o competiţie organizată de Volvo Trucks la nivel mondial şi este dedicată şoferilor profesionişti. Scopul competiţiei este identificarea şoferului care conduce cât mai economic posibil. Un stil eficient de condus contribuie semnficativ atât la reducerea cheltuielilor legate de consumul de combustibil cât şi a emisiilor poluante. Pe data de 22 octombrie, o parte dintre cei mai buni şoferi, experti în a conduce eficient, se vor întâlni în cadrul finalei competiţiei, la Volvo Demo Center din Göteborg, Suedia.

"Am constatat un entuziasm considerabil din partea ţărilor participante la competiţie, ceea ce confirmă că există un interes deosebit pentru un condus economic şi, de asemenea, că această competiţie oferă rezultate concrete privind creşterea eficienţei consumului şi reducerea emisiilor, afirmă Staffan Jufors, preşedinte şi CEO al Volvo Trucks.

 

      alt

Peste 3.600 de şoferi au participat la etapele de calificare ale competiţiei, din 15 ţări europene şi cinci asiatice. Învingătorii diverselor etape naţionale îşi vor pune la încercare abilităţile în marea finală de la Göteborg.

Volvo Trucks s-a preocupat dintotdeauna foarte intens de problemele de mediu, această preocupare constituind una dintre valorile fundamentale ale companiei. În acest sens, dezvoltarea tehnologiilor şi serviciilor care contribuie la diminuarea emisiilor poluante şi la creşterea eficienţei consumului este de mult în fruntea listei de priorităţi ale companiei. Cu produse precum transmisia I-Shift şi servicii precum Dynafleet, un sistem de management online al flotelor, Volvo Trucks a demonstrat cu abilitate că reprezintă o alegere excelentă în domenii precum protecţia mediului şi optimizarea consumului de combustibil. Totuşi, nu contează cât de avansată este tehnologia camionului; şoferul încă este factorul-cheie atunci când se are in vedere un transport eficient.

 "Şoferul este factorul decisiv când vorbim de reducerea emisiilor şi, de aceea, dorim să încurajăm şoferii profesionişti să adopte un stil de condus eficient. Un şofer priceput poate reduce consumul de combustibil cu 5 până la 10 procente, ceea ce diminuează nu numai emisiile de dioxid de carbon, dar şi costurile transportului," explică Staffan Jufors.

Citeşte mai mult...
 
100 de ani de Chevrolet PDF Imprimare Email
Marţi, 18 Octombrie 2011 08:26

Compania Chevrolet a fost fondatӑ în 3 noiembrie 1911.

Anul acesta – la exact 100 de ani de la crearea companiei – te invitӑm sӑ sӑrbӑtoreşti alӑturi de noi, prin participarea la o serie de evenimente ce vor avea loc în Europa pe tot parcursul anului.

 

Moştenire europeanӑ

Rӑdӑcinile Chevrolet sunt de fapt europene. Cofondatorul companiei, Louis Chevrolet, este nӑscut în Elveţia şi din acest motiv, compania a pӑstrat dintotdeauna o aromӑ europeanӑ.

În prezent, Chevrolet este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri auto din lume – papionul auriu rӑmânând în continuare simbolul design-ului reprezentativ şi al optimismului care l-a inspirat pe Louis de-a lungul anilor.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1127 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri