Total Media News

Total Media News
COSR spune ca daca Romania nu schimba sistemul se duce la vale: "Gata cu sportul cu salarii mici ... PDF Imprimare Email
Luni, 13 August 2012 15:39

   Obişnuită cu primele 10 locuri ale clasamentului pe medalii, apoi cu unul în jur de 15, România a tremurat în căldura neobişnuită a Londrei ca să nu cadă sub locul 30.

                 

"Să schimbăm gimnastica pe sistemul american!" » Vor un antrenor chinez la paralele!

Ideile COSR:

Citeşte mai mult...
 
Pastrav la cuptor cu legume PDF Imprimare Email
Luni, 13 August 2012 12:30

     

                     

 

              Pastravul se taie pe mijloc.,se da cu sare..se introduc cateva felii de lamaie...apoi se pune pe gratar.alaturi asezam ardei gras si rosii...le coacem putin.
Dupa ce le am curatat de pielita coapta le tocam impreuna cu 2 ardei iuti si se formeaza un fel de sos din aceste legume tocate.


Cam asta e .

 

 bon appetit  !!

 

 

 

  Reteta  transmisa  de  :Buleandra Alexandra

Citeşte mai mult...
 
2012 Polaris Ranger RZR 570 PDF Imprimare Email
Duminică, 12 August 2012 18:03

      Polaris sta bine si in 2012. Pentru sezonul urmator, a pus pe piata un entry-level sport side-by-side din familia Ranger RZR si anume, RZR570.

                                     

     Vehiculul vine la pachet cu optiuni pentru cei care cauta performante sportive de la masinaria pe care o au in garaj, dar nu au curajul sa urce in saua unui RZR800, RZR4 sau RZR XP 900. Modelul 570  are un design preluat de la versiunile XP si 800, caruia i se adauga componente care sa atraga noi clienti. Producatorii au observat ca dupa succesul inregistrat de modelul Ranger RZR800, clientii cauta versiuni cu motor monoclilindric la un pret acceptabil, care sa nu faca din clasa side-by-side un segment elitist.Noul RZR este propulsat de motor 567cc ProStar.

Citeşte mai mult...
 
Obama, in continuare favorit pentru al doilea mandat PDF Imprimare Email
Duminică, 12 August 2012 10:31

     Cu patru luni înaintea alegerilor prezidențiale din SUA, actualul președinte Barack Obama continuă să conducă în sondaje, potrivit postului de televiziune CNN. Principalul său contracandidat, republicanul Mitt Romney, se află pe o pantă descendentă.

                              

    Obama ar obține acum 52% dintre voturile americanilor, în creștere cu 3 procente față de luna trecută, în timp ce Romney ar fi la 45%, cu un procent mai puțin decât în iulie. În cazul candidatului republican, numărul celor care ar avea o atitudine negativă legată de alegerea sa a crescut mult în ultima lună, de la 42% la 48%.

Citeşte mai mult...
 
Biscuiti cu fructe confiate si seminte homemade PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 11 August 2012 19:09

      Iata  reteta :     

                              

   O cana de faina integrala de secara, o cana de tarate, o cana fulgi de ovaz, seminte de susan, miez de floarea soarelui si bosta maruntiten, curmale maruntite si cateva stafide, jumatate de cana de zahar brun, arome: scortisoara, putin rom

, 2 lg de ulei de masline si apa calduta ca sa iasa ca o pasta groasa, si un praf de copt, sa nu uit. compozitia trebuie sa fie ca o pasta groasa. se fac formele si se tin in cuptorul incins cam 20 minute
Multumim   ptr. Reteta  lui Irina   Zait   !
Citeşte mai mult...
 


Pagina 1020 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri