Total Media News

Total Media News
Boeing 737 transformat într-o reședință de lux incredibil de stânci PDF Imprimare Email
Miercuri, 17 Aprilie 2024 16:36

                            The Private Jet Villa's original doors open onto netted seating areas

   This extraordinary residence is crafted from the fuselage of a Boeing 737 aircraft and perched on the edge of a cliffside in Bali. Named the Private Jet Villa, its functional cabin has been replaced with an all-new luxurious interior, including a bedroom with a jacuzzi in the cockpit.
   The Private Jet Villa was designed by Geometrium Studio and is located on a gorgeous spot 150 m (492 ft) above sea level, on top of the Nyang Nyang Beach Cliff in Bali, Indonesia. The airplane was formerly in service throughout Indonesia and then after being decommissioned was relocated to the challenging site using a truck and crane before being expertly renovated on-site.
Citeşte mai mult...
 
Ecosistemele sunt parteneriatele de nouă generație PDF Imprimare Email
Luni, 15 Aprilie 2024 14:13
  
                              Newsletter cover image

  This isn’t the first revolution in the automotive industry. Invention and reinvention come with the territory in this century-old sector that has anticipated and adapted to every development in consumer society so far. But there is something different about the mobility revolution: it is constantly shifting shape, blowing up the long-established borders around the industry and connecting it with new kinds of players. To reinvent itself this time, the automotive sector is changing one paradigm after another. And, as the next-gen automotive industry is moving into new playing fields, it is rearranging the way it collaborates and partners up. Welcome to the age of ecosystems.

 

Citeşte mai mult...
 
UNTRR solicită acțiuni urgente pentru stoparea practicilor discriminatorii ale autorităților bulgare PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 13 Aprilie 2024 21:28
                                Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

  Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) este profund îngrijorată de discriminarea inacceptabilă și tratamentul nedrept aplicat transportatorilor rutieri și șoferilor profesioniști români la punctul de trecere a frontierei de la Ruse, Bulgaria.

Situația a ajuns la un punct critic astăzi, cu sute de șoferi români de camion blocați pentru mai mult de 35 de ore în parcările de camioane din Ruse și în special TIR Parking Ruse, așteptând să treacă frontiera BG-RO. În  dimineața zilei de 12 aprilie 2024, în jurul orei 4 a.m., mai mulți șoferi români au primit mesaj prin pager să se deplaseze către frontieră, însă până la această oră, 13.00, aceștia încă nu reușiseră să iasă din parcare întrucât atât drumul spre frontieră, cât și punctul de trecere a frontierei sunt blocate cu camioane bulgărești, care nu trecuseră prin parcare și nici prin coada virtuală.

Autoritățile române contactate de UNTRR au precizat că motivul întârzierii de astăzi ar fi din cauza autorităților din Bulgaria care au decis ca toate vehiculele de marfă să tracă prin scanerul cu raze X.

 

Citeşte mai mult...
 
Emisiune numismatică cu tema 200 de ani de la nașterea lui Avram Iancu PDF Imprimare Email
Joi, 11 Aprilie 2024 12:22

                                       

    Pentru rezervarea monedei din aur în vederea achiziționării puteți utiliza acest Formular, începând cu 17 aprilie 2024, ora 09:00, în limita stocului destinat rezervărilor online

Pentru rezervarea monedei din argint în vederea achiziționării puteți utiliza acest Formular, începând cu 17 aprilie 2024, ora 09:00, în limita stocului destinat rezervărilor online

Pentru rezervarea monedei din tombac cuprat în vederea achiziționării puteți utiliza acest Formular, începând cu 17 aprilie 2024, ora 09:00, în limita stocului destinat rezervărilor online

În cazul în care stocul de monede numismatice destinat rezervărilor online se epuizează, vă informăm că există și posibilitatea achiziționării direct de la ghișeele sucursalelor regionale ale BNR, fără a fi necesară o rezervare în acest sens, începând cu data lansării emisiunii respective.


Începând cu data de 17 aprilie 2024, Banca Națională a României lansează în circuitul numismatic o monedă din aur, o monedă din argint și o monedă din tombac cuprat cu tema 200 de ani de la nașterea lui Avram Iancu.

Caracteristicile monedelor sunt următoarele:........

 

Citeşte mai mult...
 
Analiza detaliată a înmatriculărilor de autovehicule în luna Martie și pe întreg anul 2024 PDF Imprimare Email
Marţi, 09 Aprilie 2024 16:07

 

                                                            masini

   În luna martie a anului 2024, față de aceeași perioadă a anului trecut:

  • Înmatriculările de autoturisme noi sunt în scădere (-26,6%), față de martie 2023;
  • Autoturismele “electrificate” au o scădere de -9%, realizând o cotă de piață de 23,9% din care autoturismele pur electrice înregistrează o scădere de Analiza detaliată a segmentului autovehicule comerciale ușoare si minibus este disponibilă prin accesarea platformei de raportare https://www.apia.ro/platforma-raportare.

II. Vehiculele comerciale grele și bus înregistrează, în martie 2024, o creștere de 4% față de luna martie 2023, din care autovehiculele comerciale grele fără bus înregistrează un volum similar comparat cu volumul lunii martie a anului trecut, respectiv 186 unități față de 185 unități-35,9%, realizând o cota de piață de 7.4%;

 II. Vehiculele comerciale ușoare și minibus înregistrează, în martie 2024, o creștere de 9.7% față de luna martie 2023, din care autovehiculele comerciale ușoare fără minibus înregistrează o diferență de doar două unități față de luna similară a anului trecut.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 2 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri