Total Media News

Total Media News
Succes notabil al negocierilor în domeniul schimbărilor climatice: Conferinţa Părţilor de la Doha PDF Imprimare Email
Miercuri, 12 Decembrie 2012 20:52

           Protocolul de la Kyoto va continua şi pentru următorii 8 ani, au decis sâmbătă, 8 decembrie, la Doha delegaţii celor peste 190 de ţări prezente la Conferinţa Naţiunilor Unite privind Schimbările Climatice (COP 18). Începută pe 26 noiembrie şi finalizată în a doua săptămână cu un segment de negocieri la nivel înalt, conferinţa a reuşit să-şi atingă unul din obiectivele cheie.


       România, care a participat la toate cele 13 zile de negocieri prelungite din capitala Qatarului, va avea în anul 2013 un membru supleant în Comitetul de Supervizare al mecanismului Joint Implementation (JI), aflat sub Protocolul de la Kyoto.


        Continuarea Protocolului de la Kyoto (KP) va permite implementarea şi urmărirea unui set de angajamente consistente ale statelor Părţi semnatare, vizând în primul rând reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră (GES). Succesul de la Doha a fost parţial umbrit de deciziile Rusiei, Japoniei şi Noii Zeelande de a nu-şi mai asuma angajamente obligatorii de reducere a emisiilor sub KP. Pe de altă parte, Canada s-a retras din Protocol, la Durban, cu un an în urmă.

Citeşte mai mult...
 
Hobbitul: O calatorie neasteptata 3D PDF Imprimare Email
Miercuri, 12 Decembrie 2012 20:40

                     Regie Peter Jackson

                     Scenariu Peter Jackson Guillermo del Toro Philippa Boyens Fran Walsh J.R.R. Tolkien

                     Distributie Cate Blanchett, Martin Freeman, Elijah Wood, Ian McKellen, Orlando Bloom ,Hugo         Weaving,Evangeline Lilly, Luke Evans ,Andy Serkis

                                                     

                      Gen: Aventura,  Fantezie

Durata 170

Rating A.P -12

Anul 2012

Premiera
Din 14.12 pana la 20.12

Citeşte mai mult...
 
Lama de zapada la superpret PDF Imprimare Email
Miercuri, 12 Decembrie 2012 15:29

              Lama de zapada la superpret. Prinde oferta pana te prinde iarna. Lama de zapada 1280 mm cu tot cu kitul de montare la pretul de 430 euro cu tva inclus.

                                                                 
             Oferta valabila in limita stocului disponibil.

Citeşte mai mult...
 
Din lacrima unui vis - poezii (romana-engleza) PDF Imprimare Email
Miercuri, 12 Decembrie 2012 10:18

         Recenzie Din lacrima unui vis - poezii (romana-engleza)

           

           "Pot spune ca pentru mine scrisul este intr-adevar o solutie terapeutica. Randurile din aceasta carte sunt martorul traseului pe care sufletul meu l-a strabatut iubind.

                                             

           De multe ori iubim fara sa fim iubiti sau ne indragostim de persoane nepotrivite. Iubirile imposibile sunt, probabil, cele mai devastatoare, dar si cele mai frumoase. Am scris despre ceea ce am simtit, ce am crezut, ce m-a apasat, ca si cand i-am povestit unui bun prieten.

Din lacrima unui vis inseamna iubire, rabdare si asteptare. Am simtit ca acele cuvinte vroiau sa fie libere si ca sufletul meu nu se putea elibera decat impartasindu-si astfel trairile".

Citeşte mai mult...
 
Haine si accesorii de blana - Cum sa le porti in sezonul rece PDF Imprimare Email
Marţi, 11 Decembrie 2012 10:04

          Blana o putem purta in cele mai diverse forme ale ei, de la o haina bogata la un simplu guler. Trebuie sa ne bucuram de faptul ca aceasta capata o versatilitate din ce in ce mai mai mare, cu fiecare sezon.

         Iata cateva tendinte si idei de purtare a pieselor din blana, care te vor ajuta sa construiesti tinute interesante indiferent de stilul de care il adopti in viata de zi cu zi.

             Blana: ANIMAL PRINT

          Animal printul ramane la fel de popular si in aceasta iarna. Indrazneste sa-l porti atat pe haine cat si pe accesoriile calduroase ale acestui sezon. Avantajul principal: acest imprimeu nu este destinat doar tinutelor de seara.

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

DSquared2

DSquared2

Isabel Marant

Isabel Marant

Ralph Lauren

Ralph Lauren

   

Citeşte mai mult...
 


Pagina 973 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri