Total Media News

Total Media News
Cupa Steyr Mannlicher PDF Imprimare Email
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 10:13

                       In data de 16 februarie va avea loc editia a doua a ,,Cupei Steyr Mannlicher, 

                                            

 

                                               www.poligondetircluj.ro

                             regulamentul concursului si premiile puse in joc.
                       Va asteptam sa participati la evenimentul nostru

Citeşte mai mult...
 
Lenovo nu mai este cel mai mare producator de PC-uri PDF Imprimare Email
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 10:02

                    Hewlett Packard (HP) a redevenit in trimestrul al patrulea cel mai mare producator mondial de PC-uri, devansand Lenovo Group, dar a sacrificat probabil marja de profit pentru a castiga cota de piata, potrivit companiei de analiza a pietei Gartner, potrivit Mediafax.

                                         

      Lenovo a avut in ultimul trimestru al anului trecut o crestere a vanzarilor de 8,2%, cea mai rapida in randul principalilor cinci producatori de computere, dar a fost devansata de HP datorita dominatiei acestei companii pe segmentul PC-urilor profesionale.

Citeşte mai mult...
 
Ceremonia japoneză Kagami Biraki la Universitatea din București PDF Imprimare Email
Marţi, 15 Ianuarie 2013 23:42

             Joi, 17 ianuarie 2013, Universitatea din Bucureşti găzduiește ceremonia japoneză Kagami Biraki, aflată la cea de-a 12-a ediţie.

                                             

           Evenimentul este organizat de Centrul de Arte Marțiale și Studii Asociate al Universității din București – CASA, fondat în anul 2001 pe structura Clubului Sportiv al al Universității din București. De la înființare, centrul organizează ceromonia de Kagami Biraki în fiecare an.

Citeşte mai mult...
 
START la inscrieri pentru ESDU DanceStar Romania 2013 PDF Imprimare Email
Marţi, 15 Ianuarie 2013 22:53

           Au inceput inscrierile pentru competitia ESDU DanceStar Romania 2013. Cei mai buni dansatori din tara sunt invitati sa participe la cea de-a IV-a editie a turneului ESDU DanceStar 2013 care se va desfasura sambata, 23 februarie 2013, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

                                      

         Competitia aduna pe aceeasi scena sute de indivizi pasionati de dans, reprezentanti ai celor mai cunoscute scoli de dans din tara,scoli de balet , trupe de dans dar si dansatori individuali. Castigatorii competitiei si cei care vor aduna numarul necesar de puncte pentru calificare vor participa la campionatul mondial ESDU World Dance Masters 2013 in perioada 15-19 mai 2013 in Porec, Croatia.

Citeşte mai mult...
 
UNTRR solicita recunoasterea Inspectiilor Tehnice Periodice a autovehiculelor PDF Imprimare Email
Marţi, 15 Ianuarie 2013 17:43

        UNTRR și Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere - IRU propun armonizarea Controlului Tehnic Periodic al autovehiculelor, în contextul dezbaterilor europene pe marginea înlocuirii prevederilor Directivei 2009/40/CE cu un Regulament al Uniunii Europene privind testarea tehnică periodică a autovehiculelor și semiremorcilor acestora.

 

      Simplu spus, UNTRR solicită ca orice autovehicul înmatriculat în România să poată efectua Inspecția Tehnică Periodică în orice stat membru UE fără a mai fi nevoit să vină până în România pentru a efectua ITP.

      UNTRR susține poziția IRU, fiind convinsă că toate vehiculele de transport rutier trebuie să fie corect întreținute și reparate în scopul de a îmbunătăți siguranța rutieră și performanțele de mediu ale vehiculelor.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 957 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri