Total Media News

Total Media News
Noi conditii de deducere al TVAului de pe Bonurile Fiscale PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Martie 2013 10:27

          În data de 14 martie 2013 a fost publicată în Monitorul Oficial al României nr.136, Hotărârea Guvernului nr.84/2013 pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr.571/2003 privind Codul fiscal, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr.44/2004.

                                                  

          Una dintre modificările legislative în domeniul TVA instituite prin acest act normativ se referă la deducerea TVA pentru achiziţiile de bunuri şi servicii pe bază de bonuri fiscale emise în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Prin Ordonanţa Guvernului nr.15/2012 au fost transpuse prevederile Directivei 2010/45/CE privind facturarea. Una dintre prevederile transpuse în legislaţia naţională se referă la posibilitatea de a permite operatorilor economici să emită facturi simplificate dacă valoarea acestora este de cel mult 100 euro, inclusiv TVA, la cursul din data exigibilităţii TVA. Având în vedere că bonurile fiscale conţin elementele minimale ale unei facturi simplificate şi acestea pot constitui documente pe baza cărora se poate deduce TVA, prin H.G. nr.84/2013 au fost stabilite condiţiile în care TVA poate fi dedusă pe baza bonuri fiscale.

Citeşte mai mult...
 
Pentru timpul liber PDF Imprimare Email
Joi, 21 Martie 2013 20:14

            

                  

                      

 
Ama Fashion a lansat Noua Colectie de Primavara-Vara 2013 PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Martie 2013 13:54

       Magazinul online Amafashion .ro a lansat colectia de Primavara-Vara 2013.

                                 
      Noua colectie de la Ama Fashion cuprinde o gama completa de imbracaminte, incaltaminte si accesorii, urmand tendintele acestui sezon. Va prezentam in imaginea de mai jos 3 recomandari de rochii office din colectia 2013.

            In Magazinul online Amafashion.ro noul sezon aduce piese vestimentare irezistibile, cu imprimeuri florale indraznetele, culori puternice cum ar fi galbenul, portocaliul si verdele neon dar si clasica dar puternica combinatie dintre alb si negru, transparente si accente metalice.

Citeşte mai mult...
 
Romania - Ungaria, un veac de rivalitate PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Martie 2013 10:08

       România și Ungaria se întâlnesc, vineri, la Budapesta într-un meci crucial în lupta pentru calificarea la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia.

                                      

        Cele două echipe sunt la egalitate de puncte în grupa preliminară, iar reprezentativa care va ieși cel mai bine din meciurile directe are șanse uriașe să prindă cel puțin locul secund, care își trimite ocupanta la baraj.Meciurile dintre selecționatele celor două țări vecine au fost de multe ori dezechilibrate, maghiarii dominându-i pe români în perioada 1930-1960, în timp ce tricolorii au echilibrat balanța prin victoriile din ultimele decenii.

    Cel mai usturător eșec al României a fost suferit la Budapesta, unde, până în 2001, tricolorii nu reușiseră să câștige vreodată.

Citeşte mai mult...
 
Noul Volvo FM PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Martie 2013 09:13
                     Volvo Trucks prezintă noul Volvo FM. Oferind o flexibilitate şi o eficienţă de top, acesta acoperă o varietate largă de necesităţi de transport.

                        
                Printre noile caracteristici se află o cabină îmbunătăţită pentru şofer şi inovatorul sistem Volvo Dynamic Steering care îmbunătăţeşte caracteristicile de condus de primă clasă ale modelului.
          „Noul Volvo FM este uşor de personalizat pentru a satisface cerinţele individuale de transport. Pentru a utiliza o expresie din fotbal, FM este jucătorul polivalent de o valoare inestimabilă care se descurcă excelent pe orice poziţie", spune Claes Nilsson, Preşedinte Volvo Trucks. El adaugă:

         „Volvo Dynamic Steering este o inovaţie tehnică de clasă mondială. Acest sistem aduce beneficii şoferului de autocamion în toate condiţiile de lucru prin crearea unui mediu de lucru mai sigur, mai confortabil şi mai plăcut.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 905 din 1134

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri