Total Media News

Total Media News
Dinamo s-a vandut! PDF Imprimare Email
Joi, 13 August 2020 18:34

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text

Noul acționar majoritar al clubului nostru este, de astăzi, compania Benel International SA, reprezentată de domnul Pablo Cortacero (foto), anunță Dinamo București prin Biroul de presă.
Pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo București intră sub patronajul unei societăți internaționale.
Prezentarea oficială a noului acționariat va avea loc în următoarele zile, evenimentul de presă urmând să fie comunicat prin intermediul site-ului oficial.
"Sunt bucuros să anunț, în numele companiei pe care o reprezint, că am finalizat această tranzacție cu reprezentanții clubului Dinamo.
Citeşte mai mult...
 
Ordinul nr. 120/2020 privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii a vehiculelor PDF Imprimare Email
Joi, 13 August 2020 12:37

          

                               Masini franceze la vanzare in Romania

     Ordinul nr. 120/2020 pentru modificarea și completarea Ordinului ministrului administrației și internelor nr. 1.501/2006 privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii și eliberarea autorizației de circulație provizorie sau pentru probe a vehiculelor

Modificări(...)

Text publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 725 din 11 august 2020.

În vigoare de la 11 august 2020

În temeiul art. 7 alin. (5) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea și funcționarea Ministerului Afacerilor Interne, aprobată cu modificări prin Legea nr. 15/2008, cu modificările și completările ulterioare,

ministrul afacerilor interne emite următorul ordin:

Ordinul ministrului administrației și internelor nr. 1.501/2006 privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii și eliberarea autorizației de circulație provizorie sau pentru probe a vehiculelor, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 941 din 21 noiembrie 2006, cu modificările și completările ulterioare, se modifică și se completează după cum urmează:

1. La articolul 1, alineatele (2) și (4) se modifică și vor avea următorul cuprins:

"

(2) Înmatricularea, autorizarea provizorie și eliberarea unui certificat de înmatriculare se efectuează de serviciile publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor în a căror rază de competență proprietarii își au domiciliul, sediul ori reședința în cazul persoanelor fizice cu domiciliul în străinătate, la cererea acestora.

(...)

(4) Autoritățile competente să efectueze înmatricularea, autorizarea provizorie pentru circulație și autorizarea pentru probe încasează tarifele aferente confecționării și valorificării plăcilor cu numere de înmatriculare permanentă, de probă, temporare și provizorii, atribuirii unui număr de înmatriculare preferențial, păstrării combinației numărului de înmatriculare, precum și contravaloarea certificatelor de înmatriculare și a autorizațiilor provizorii."

 

Citeşte mai mult...
 
Universitatea Craiova e echipa momentului in mercato! PDF Imprimare Email
Miercuri, 12 August 2020 15:07

 

Universitatea Craiova s-a miscat foarte bine in acest moment scurt de mercato dintre sezoane reusind sa aduca 4 transferuri ce vor intari echipa: Marius Constantin si Paul Papp - fundasi centrali, Vlad Screciu - inchizator, si Alex Tudorie - atacant, dublura pentru Koljic.

Astfel, pastrand si nucleul din sezonul trecut, alb-albastrii, vor sa atace cu acest lot grupele Europa League, dar si titlul, ce in acest sezon a fost pierdut, dureros, in ultima etapa contra lui CFR.

Citeşte mai mult...
 
Daniel Pancu, oficial la Poli Iasi! PDF Imprimare Email
Miercuri, 12 August 2020 15:03

Daniel Pancu revine la prima iubire!

 

Daniel Pancu a fost astazi prezentat de presedintele Ciprian Paraschiv, in mod oficial, la Poli Iasi, dupa ce a fost anuntat de acum 2 zile de catre site-ul Rapidului, ca antrenor al Iesenilor.

Astfel, legenda Rapidului este pentru prima data principal in Liga1, cu obiectiv clar de a evita emotiile pe care Iasiul le-a avut in acest sezon.

Citeşte mai mult...
 
căștile WH‑1000XM4 PDF Imprimare Email
Marţi, 11 August 2020 12:01

Așteptarea a luat sfârșit - vă prezentăm căștile WH‑1000XM4


 

 

 

Căștile WH‑1000XM4 oferă funcția de top1 de anulare a zgomotului, cu tehnologia cu doi senzori de detectare a zgomotului, un nou cip audio Bluetooth, difuzoare puternice de 40 mm pentru o calitate excepțională a muzicii și autonomie a bateriei de până la 30 de ore2, cu încărcare rapidă. Pe deasupra, căștile oferă confort pur, întreaga zi; Detectarea inteligentă va întrerupe automat muzica când nu mai purtați căștile iar funcția "Speak‑to‑chat" va face același lucru când începeți o conversație. Puteți primi apeluri hands free cu claritate vocală perfectă și vă bucurați de propriul dvs asistent vocal.                                        

                    Căşti cu anulare digitală a zgomotului, purtate în tren

Specificaţii şi funcţii

Inteligente și intuitive, căștile WH-1000XM4 oferă îmbunătățiri suplimentare funcției noastre de anulare a zgomotului, de vârf în domeniu
, o calitate excepțională a sunetului și audiție inteligentă care se adaptează comportamentului și locației în care vă aflați.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 969

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri