Total Media News

Sporturi individuale
Alina Dumitru - fata de aur si argint PDF Imprimare
Duminică, 29 Iulie 2012 17:51

     Judoka Alina Dumitru si-a incheiat cariera, sambata, la Jocurile Olimpice de la Londra, cu o medalie olimpica, de argint, a doua din cariera, dupa aurul de la Beijing.

                         

        Inaintea Olimpiadei de la Londra, Alina Dumitru a anuntat fara echivoc ca este ultima sa competitie. Anii intregi de antrenamente, concursuri, mai mult sau mai putin importante, dar duse in spate cu aceeasi ardoare de a fi cea mai buna, dorinta de a-si intemeia o familie si, nu in ultimul rand, sirul nesfarsit de accidentari, de dureri, de strans din dinti, si-au pus amprenta.

Citeşte mai mult...
 
Marian Dragulescu: Fac un apel public catre cei care pot sa schimbe lucrurile PDF Imprimare
Vineri, 20 Iulie 2012 12:12
 

     Multiplul campion la gimnastică Marian Drăgulescu a declarat, joi, pentru Prosport, după ce nu a fost inclus în lotul pentru Jocurile Olimpice, că face un apel public către cei care pot să schimbe lucrurile, nominalizându-i în acest sens şi pe Victor Ponta şi Crin Antonescu.

"Sunt dezamãgit, mai ales pentru că am o şansă reală la sol. Exerciţiile pe care le-am prezentat în continuare sunt exerciţii de top, de prima treaptă a podiumului. Mi se pare nedrept pentru că mi se ia o şansă nu numai mie, românilor, de a lua încă o medalie. Fac un apel public către cei care pot să schimbe lucrurile, să se uite la exerciţiile pe care le-am postat pe internet. Vreau să urmărească toată lumea exerciţiile, să vadă dacă am şanse. Fac un apel la domnul prim-ministru Victor Ponta, ştiu că este un fan al sportului, la domnul preşedinte interimar Crin Antonescu, care poate să se uite un pic la ce s-a întâmplat zilele astea, la doamna Andronescu, la doamna Tocală, la COSR, să se facă o comisie, să se uite la munca mea, la exerciţiile prezentate şi să se ia o hotărâre în acest sens", a spus Drăgulescu la prosport.ro.

Citeşte mai mult...
 
Sa vezi si sa nu crezi! O femeie alearga la a 8-a Olimpiada ! Are 52 de ani si 9 medalii olimpice ! PDF Imprimare
Joi, 21 Iunie 2012 21:34

       Merlene Ottey a alergat pentru Jamaica pana acum 10 ani, cand a ales sa reprezinte Slovenia.

                         

          La 35 de ani a devenit cea mai batrana campioana mondiala in atletism.

Citeşte mai mult...
 
Lucian Bute a fost retrogradat pe locul 5 în clasamentul IBF al categoriei supermijlocie PDF Imprimare
Marţi, 19 Iunie 2012 15:51

             Lucian Bute a primit însă o lovitură mult mai dură: IBF a anunţat că Adonis "Superman" Stevenson, al doilea în această ierarhie, va boxa cu danezul Mikkel Kessler pentru statutul de challenger oficial la titlul mondial deţinut de Carl Froch, anunţă Naţional.

Verdict NECRUŢĂTOR pentru Lucian Bute

În această situaţia, revanşa dintre Bute şi Froch cade definitiv sau, în cel mai bun caz, un astfel de meci se va disputa fără a fi pusă în joc centura mondială şi va conta doar pentru palmares.

Citeşte mai mult...
 
Lucian Bute si-a aflat cel mai probabil adversar » Vezi cu cine ar putea boxa romanul PDF Imprimare
Duminică, 10 Iunie 2012 17:52

      Fostul campion mondial la supermijlocie în versiunea IBF, Lucian Bute l-ar putea avea ca adversar în următorul meci pe americanul Kelly Pavlic (33-2, 33 prin KO).

                  

  Pavlick este fost deţinător al centurilor WBC şi WBO la mijlocie. Americanul în vîrstă de 30 de ani este din ce în ce mai aproape de a fi viitorul adversar al românului, mai ales că britanicul Carl Froch îl va avea cel mai probabil ca adversar pe danezul Mikkel Kessler, anunţă Mediafax.Jean Bedard a fost chemat la meciul lui Pavlik cu Scott Sigmon, care va fi sîmbătă.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 50 din 53

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale