Total Media News

Sporturi individuale
Dupa Romania, AIBA suspenda si SUA din boxul amator ! PDF Imprimare
Luni, 29 Octombrie 2012 19:12

    Caz copiat la indigo: pentru declaratii care n-au fost pe placul sefilor AIBA, facute de presedintele federatiei americane de box, Hal Adonis, Statele Unite au fost suspendate din orice activitate la nivel international incepand cu 19 octombrie!

 

    In adresa trimisa de AIBA federatiei americane de box amator se arata ca suspendarea este ca urmare a faptului ca Hal Adonis nu a fost demis de la conducerea federatiei si ca, prin aceasta masura, AIBA vrea sa transmita mesajul ca “lipsa de actiune” a federatiilor nationale afiliate intr-un astfel de caz de atingere a imaginii oficialilor AIBA va atrage, fara exceptie, excluderea din comunitatea internationala a boxului amator.

 

Citeşte mai mult...
 
Campionatul national de sah pe echipe divizia B PDF Imprimare
Miercuri, 10 Octombrie 2012 18:46

               In perioada 06-12.10.2012 au loc la Slanic Moldova, Campionatele nationale de sah pe echipe divizia B ,la care sunt prezente 10 echipe.Prima clasata se va califica in divizia A.

 

                           

 
Emotiile de la Cluj.... Meciul de tenis dintre Romania si Finlanda PDF Imprimare
Marţi, 18 Septembrie 2012 09:10
  

      Întîlnirea de Cupa Davis dintre România şi Finlanda a avut de toate. Lacrimi, zîmbete, efort şi, la final, multă bucurie.


      Tragere la sorţi elegantă. Ordinea meciurilor a fost stabilită într-un decor distins, la Casa Universitarilor din Cluj-Napoca


Clipa eliberării. După ultimul punct al întîlnirii, Victor Crivoi a simţit nevoia să se întindă pe suprafaţa pe care a muncit timp de 260 de minute


 

Sărbătoare în grup.Toată echipa României a făcut hora bucuriei în sărbătoarea de final

 

Bucurie nordică. Jarkko Nieminen şi explozia sa după ce a adus punctul de 2-2

 

Căldură sufocantă. Louise Engzell, suedeza care a oficiat trei dintre cele cinci meciuri, a avut un moment în care a simţit nevoia de aer. Cea care a arbitrat finala feminină de la US Open, încă se urcă în scaun, deşi e însărcinată în patru luni

 

Dublu regăsit. Horia Tecău şi Florin Mergea s-au reîntîlnit pe un teren de tenis după mai mult de patru ani. Acolo unde a existat chimie, mereu va exista

 

Orice pentru victorie. Marius Copil a încercat să ajungă la minge prin orice procedeu. Un şpagat poate face minuni

 

Iluzie optică. Victor Crivoi încape într-un coş de baschet suspendat. În sala "Horia Demian" din Cluj în week-end-ul trecut, tenisul a luat locul baschetului

 

Iubire tricoloră. O inimă în culorile României vine bine pe obrazul unei fete tinere




** sursa  :

 
Eduard Carol Novak, inca o medalie! Romanul a cistigat ARGINTUL la Jocurile Paralimpice de la Londra PDF Imprimare
Miercuri, 05 Septembrie 2012 17:04

     Ciclistul român Carol Eduard Novak a cucerit astăzi medalia de argint la contratimp individual, prima probă a concursului de ciclism pe şosea al Jocurilor Paralimpice de la Londra.

     Victoria Trofeul se adaugă medaliei de aur pe care Novak a obţinut-o în cadrul categoriei C4, la velodrom, în cursa de urmărire individuală.

              

  Desfăşurată pe circuitul de la Brands Hatch, unde s-au disputat cu ani în urmă 12 Mari Premii de automobilism Formula 1, iar acum au loc şi curse moto, proba de contratimp individual la categ. C4 (amputaţi) a reunit la start 14 rutieri.

 

Citeşte mai mult...
 
Congresul International de Pilates si Fitness, a II-a Editie, Iasi, 26-28 Oct 2012 PDF Imprimare
Luni, 03 Septembrie 2012 13:55

      În perioada 26-28 octombrie, la Iaşi, va avea loc Congresul Internaţional de Pilates, ediţia a doua, organizat de TonusPlus.

                 

    Evenimentul, care se va desfăşura la Centrul Expoziţional Moldova, are atât scop educativ, pentru pasionaţii de sport, cât şi medical, pentru profesioniştii din industriei fitnessului şi din sănătate, sustine Elena Gheorghiţă , kinetoterapeut şi instructor Pilates, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Tir cu Arcul.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 48 din 53

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale