Total Media News

Fotbal
FIFA acuzata ca A TRUCAT votul pentru BALONUL DE AUR 2013 PDF Imprimare
Joi, 10 Ianuarie 2013 13:06

       FIFA este in centrul unui nou scandal de proportii dupa ce mai multi fotbalisti au afirmat ca forul international a schimbat voturile reale pentru a-l face castigator pe Lionel Messi.


                                     Lionel Messi, Balonul de Aur 2012
                                             Lionel Messi, Balonul de Aur 2012

            Lionel Messi a fost desemnat, luni, Balonul de Aur 2013, dar scandalul a izbucnit dupa ce FIFA a oferit publicitatii lista voturilor selectionerilor si capitanilor de echipe nationale. Spre surprinderea multora, voturile nu coincideau cu cele reale, iar mai multi fotbalisti au decis sa ia atitudine impotriva forului international, care este acuzat ca a masluit gala, scrie ziare.com.

Citeşte mai mult...
 
Rapid si Dinamo risca sa fie excluse trei sezoane din cupele europene PDF Imprimare
Vineri, 21 Decembrie 2012 17:48

 

              

                             Dinamo şi Rapid, ameninţate cu excluderea
                                                 

       UEFA a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că grupările Rapid şi Dinamo vor fi excluse trei sezoane din cupele europene dacă nu vor dovedi până la 31 martie că şi-au plătit datoriile. 

      Conform uefa.com, a doua cameră a Instanţei de Control Financiar (CFCB) a luat următoarele decizii în cazul grupărilor FC Rapid şi Dinamo, în urma unei şedinţe ce a avut loc la Nyon:"FC Rapid Bucureşti: Clubul este exclus din cupele europene pentru care se va califica în următoarele trei sezoane (2013/14, 2014/15, 2015/16), dacă nu dovedeşte că până la 31 martie 2013 a plătit restanţele stabilite anterior de Camera de Investigaţie a CFCB şi a achitat orice sumă amânată în scris toamna, înainte de 31 martie 2013, şi că a reglat orice datorie de până la 31 decembrie 2012, care va avea scadenţa înainte de 31 martie 2013, conform articolelor 49 şi 50 ale Regulamentului de Licenţiere a Cluburilor şi de Fair Play Financiar.

      De asemenea, FC Rapid Bucureşti a fost amendat cu 100.000 de euro.

      Primele suspendate la 11 septembrie 2012, ca măsură de siguranţă, vor fi eliberate.

 

     FC Dinamo Bucureşti: Clubul este exclus din cupele europene pentru care se va califica în următoarele trei sezoane (2013/14, 2014/15, 2015/16), dacă nu dovedeşte că până la 31 martie 2013 a plătit restanţele stabilite anterior de Camera de Investigaţie a CFCB şi a achitat orice sumă amânată în scris toamna, înainte de 31 martie 2013, şi că a reglat orice datorie de până la 31 decembrie 2012, care va avea scadenţa înainte de 31 martie 2013, conform articolelor 49 şi 50 ale Regulamentului de Licenţiere a Cluburilor şi de Fair Play Financiar.

Citeşte mai mult...
 
Pancu nu lasa Rapidul: "Vreau sa ramin chiar si in situatia asta" PDF Imprimare
Marţi, 04 Decembrie 2012 23:22

         Căpitanul celor de la Rapid, Daniel Pancu, este optimist în ceea ce priveşte situaţia în care se află clubul şi încearcă să le transmită asta şi colegilor săi.


        "Nu cred că Rapid va ajunge în Liga a III-a, se va găsi o soluţie. Sîntem în insolvenţa, nu vom avea dreptul să jucăm în cupele europene, dar oricum nu mai aveam şansa. Şi dacă ar fi bani, sportiv ne este greu să mai ajungem acolo", a spus Daniel Pancu la Contraatac de la GSPTV.

Citeşte mai mult...
 
George Copos nu mai vrea înapoi banii datoraţi de Rapid: "Renunţă la tot!" PDF Imprimare
Sâmbătă, 01 Decembrie 2012 09:43

           Patronul şi-a anunţat colaboratorii că n-ar mai vrea cele 18 milioane pe care le-a investit în Grant, doar pentru a scăpa cît mai repede de club


         Eliminarea din Cupă, după 2-3 cu Astra, pare să-l fi convins definitiv pe George Copos să părăsească Giuleştiul cît poate de repede.

       O recunoaşte inclusiv preşedintele Constantin Zotta. "Domnul Copos trece prin momente extrem de grele, e decepţionat de tot ce se întîmplă acum la Rapid şi în fotbalul românesc. A băgat foarte mulţi bani în clubul ăsta şi a ajuns într-o situaţie ce pare fără ieşire. Doreşte să scape cît mai urgent de echipă, o dă gratis, renunţă în totalitate la toate datoriile pe care clubul le are faţă de el! Noului investitor nu-i rămîne decît să plătească jucătorii şi să asigure un buget pentru viitor", a dezvăluit Zotta la DolceSport.

Citeşte mai mult...
 
Defensivul" Olăroiu face spectacol cu Al Ain » Victorie categorică în faţa celor de la Al Ittihad PDF Imprimare
Duminică, 18 Noiembrie 2012 21:34

     Acuzat în dese rînduri atunci cînd antrena Steaua că este un antrenor defensiv, Cosmin Olăroiu continuă să facă spectacol cu Al-Ain în Emiratele Arabe Unite. 

                        
 
           În ultima etapă, Al Ain a învins pe teren propriu Al Ittihad, scor 6-0.

           Printre marcatorii echipei la care joacă şi Mirel Rădoi a fost şi Gyan. Fostul căpitan al Stelei a evoluat toate cele 90 de minute pentru gazde. 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 182 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal