Total Media News

Fotbal
Cosmin Olăroiu este antrenorul echipei naţionale a Arabiei Saudite PDF Imprimare
Duminică, 28 Decembrie 2014 23:49

                                        

   Antrenorul Cosmin Olăroiu, care a preluat conducerea tehnică a echipei naţionale a Arabiei Saudite pentru turneul final al Cupei Asiei, a devenit cel de-al 24-lea selecţioner român care va antrena o reprezentativă străină, conform unei analize realizate de MEDIAFAX.

   Românii au antrenat 29 de reprezentative de pe patru continente, Europa, Africa, America şi Asia.

   Cele 29 de selecţionate pregătite de cei 24 de antrenori români sunt: Franţa, Ungaria, Grecia, Panama, Armenia, Kuweit, Moldova, Egipt, Siria, Algeria, Bangladesh Under 20, Zambia, Swaziland, Namibia, Africa de Sud, Congo, Bahrain, Libia, Turcia, Maldive, Irak, Zair, Eritrea, Maroc, Niger, Tunisia, Insulele Virgine, Israel şi Arabia Saudită.

   Cea mai puternică echipă naţională pregătită de un român a fost reprezentativa Franţei, de către Ştefan Kovacs. Acesta s-a aflat la conducerea tehnică la 15 partide, în perioada 1973-1975. Kovacs a obţinut şase victorii, patru remize şi cinci înfrângeri în perioada în care a condus reprezentativa "cocoşului galic".

Singurul trofeu important câştigat de un antrenor român a fost Cupa Africii pe Naţiuni din 1976, când Marocul condus de Virgil Mărdărescu, în perioada 1974-1978, a câştigat turneul final.

 

Citeşte mai mult...
 
UEFA marks Christmas truce centenary PDF Imprimare
Marţi, 23 Decembrie 2014 20:12

                            

 

   UEFA President Michel Platini has joined public officials and UEFA member association presidents in Belgium to mark the 100th anniversary of the 1914 Christmas truce.
    UEFA President Michel Platini joined public officials and UEFA member association presidents in Comines-Warneton, Belgium, today to mark the 100th anniversary of the World War One truce.

    The special part played by football in the truce on Christmas Day in 1914 was honoured by a sculpture commissioned by UEFA and unveiled at the commemoration. To coincide with the event, UEFA published a four-minute film featuring European football icons. It brings to life the extraordinary events in Flanders 100 years ago, when, on a cold December evening, soldiers on both sides of the battle lines lowered their arms, started singing Christmas carols and played football.

 

Citeşte mai mult...
 
Rapid a scăpat de faliment ! PDF Imprimare
Miercuri, 17 Decembrie 2014 18:47

                    

   La finalul unui an în care ghinioanele s-au ținut lanț la Rapid, giuleștenii au primit și o veste bună. Miercuri, 17 decembrie, Curtea de Apel a respins ca nefondată cererea de faliment depusă de Fisc, iar clubul a rămas în insolvență.

   Omul de afaceri Valerii Moraru a preluat, odată cu pachetul majoritar de acțiuni, și datoriile formației alb-vișinii. Conform planului de reorganizare aprobat în primăvara lui 2014, clubul trebuie să achite circa 130.000 de euro din datoriile care însumau 38 de milioane în decembrie 2012, în momentul în care societatea a intrat în insolvență.

   Decizia luată miercuri de Curtea de Apel echivalează cu aprobarea definitivă și irevocabilă a planului de reorganizare. Doi dintre cei trei magistrați au decis să respingă recursul ca nefondat și majoritatea a decis. O singură judecătoare a avut o opinie separată, propunând casarea sentinței atacate și trimiterea cauzei spre rejudecare la aceeași instanță.

 

Citeşte mai mult...
 
Nicolae Stanciu nu mai este președintele FC Rapid PDF Imprimare
Sâmbătă, 13 Decembrie 2014 09:59

           Nicolae Stanciu nu mai este președintele FC Rapid

                                                     

   Instalat în funcția de președinte la FC Rapid la începutul lui septembrie, Nicolae Stanciu a fost demis din poziția pe care o ocupa.

   Stanciu îl înlocuise în această postură pe Nicolae Manea.

   După ce s-a renunțat la serviciile a 16 jucători, la Rapid a început curățenia și la nivel administrativ. Nicolae Stanciu a fost unul dintre primii vizați.

 

Citeşte mai mult...
 
Selymeș: „Nu avem voie să pierdem! Așteptăm gălățenii alături de noi!” PDF Imprimare
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014 13:01

                     

      Antrenați și motivați, roș-alb-albaștrii nu mai au nevoie decât de puțin noroc și de un public cât mai numeros alături duminică, la ultimul meci din turul Campionatului 2014-2015, cu ASA Tg. Mureș.
     „Va fi un meci foarte, foarte greu. Cred că ASA e cea mai experimentată echipă din prima ligă, dar noi suntem pregătiţi, nu ne temem de nimeni. Vrem trei puncte pentru că, dacă reuşim să câştigăm acest meci, în mare măsură ne-am salva turul, ne-am apropia de linia magică și ne-ar da o ambiţie mai mare pentru retur. Nu avem voie să pierdem! Suntem foarte concentraţi, foarte motivaţi, mai avem nevoie de puţin noroc. Aşteptăm şi suporterii alături de noi. Avem nevoie de ajutorul lor, cu ei alături avem o şansă în plus în faţa oricui. E echipa Galaţiului şi aşteptăm gălăţenii alături de noi!”, a declarat antrenorul Oțelului, Tibor Selymeș, vineri, 5 decembrie, în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului.
     Tehnicianul i-a avut alături pe mijlocașii Karol Karlik și Ciprian Milea, lăudând prestația acestuia din urmă în meciul cu Universitatea Cluj, din etapa anterioară. „Milea a făcut un meci bun la Cluj, în special în repriza a doua”, a spus Selymeș. „Sunt bucuros că am evoluat, sper să joc din ce în ce mai mult și, prin evoluția mea, să ajut Echipa”, a afirmat și Milea.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 140 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal