Total Media News

Fotbal
Rapid - FC Botosani PDF Imprimare
Marţi, 28 Aprilie 2015 15:39

 

 

                                :           

 

           Scor  final   2: 2


  -   min. 79  -    11  metrii ptr  Rapid  .... Gol  Sapunaru , si egalitate  din  nou  2: 2

  -   min  74   -   11  metri ptr FC Botosani  si GOL    .....  Botosani conduce  cu  2:1

  -   min 52  GOL  Rapid     - Edu  Oriol     .......egal  1:1

   -  La  pauza  conduce    FC Botosani  cu  1 :0.

 

    Vremea este  racoroasa la ora meciului, potrivita fotbalului . Se asteapta in jur de 5-6 mii de rapidisti la inceputul acestei partide in tribune.

 

Citeşte mai mult...
 
Cristiano Bergodi : " Intalnim o echipa foarte redutabila , va fi un meci foarte greu" PDF Imprimare
Luni, 27 Aprilie 2015 10:15

 

                                        

 

    

 

    Conferinta  de  presa  a giuletenilor are  loc  la  baza  ProRapid.

    La  conferinta  participa antrenorul  principal  al Rapidului ,Cristiano Bergodi, alaturi de ibericul Aritz Garai , si atacantul olandez Rihairo Meulens.

Cristiano Bergodi :

     " Intalnim o echipa foarte, foarte buna . Are jucatori buni, o dinamica de joc foarte buna si ne va fi foarte greu cu ei . Am vazut ultimele lor meciuri , au un sistem de joc similar cu al nostru. Avem 2 victorii consecutive , si avem nevoie si de o a 3-a , insa i-am avertizat si pe baieti ca vom intalni o echipa redutabila. Situatia lui Pancone e buna , se antreneaza din nou , la fel ca Martin sau Vasile. Rui Miguel va fi valid doar pentru ultimele 2-3 meciuri ale sezonului in timp ce Borda va fi accidentat pana la finalul sezonului."

Intrebat cum se descurca cu atatia straini in echipa , Cristiano Bergodi a raspuns:" Suntem multe nationalitati , insa asta nu conteaza , vorbesc cu baietii in romana, italiana , insa cel mai important e ca toti vorbim limba fotbalului."

Citeşte mai mult...
 
Cristiano Bergodi :"Vrem sa castigam la Brasov insa respectam Brasovul" PDF Imprimare
Miercuri, 22 Aprilie 2015 12:14

     La Pro Rapid are loc astazi conferinta de presa a giulestenilor , inaintea unui alt meci crucial , considerat de 6 puncte , cel cu FC Brasov , ce va avea loc vineri seara pe arena brasovenilor.

                                                

       La conferinta Rapidului participa Cristiano Bergodi ,tehnicianul echipei si Nicolae Vasile .

 

 

Cristiano Bergodi :

   " Meciul cu Brasov e foarte greu , Brasovul fiind pe primul loc retrogadabil . Cred ca va fi un meci foarte greu pentru noi daca ajungem la Brasov in situatia daca dupa un singur meci bun cu Concordia vom putea trece usor de baietii de la Brasov . Vreau sa vad daruire , concentrare maxima , vrem trei puncte de la Brasov . Putem castiga , respectam Brasovul insa.

Cred ca vor fi ambitiosi , vor juca impotriva unui brand precum Rapid . Normal ca trebuie sa fim foarte ambitiosi , vom gasi o echipa care ne va pune probleme daca vom crede ca deja am facut lucruri suficiente.Sunt trei puncte foarte foarte importante , va fi un meci foarte incins .

Baietii au un moral un pic mai bun decat saptamana trecuta , se antreneaza bine si nu cred ca vor fi surprize din punct de vedere al atitudinii .Chiar daca am gresit cateva faze ,echipa devine mare cand rezolva problemele.


Citeşte mai mult...
 
“PRIETENII LUI NAE MANEA” la prima reunire PDF Imprimare
Marţi, 21 Aprilie 2015 12:38

 

                                             

      In cei 91 de ani de istorie, marele Rapid a daruit fotbalului personaje care aveau sa devina legende in peisajul visiniu si nu numai.

      Unul dintre cei care au intruchipat practic spiritul Giulestiului, indiferent de perioada, a fost Nicolae Manea.

     Desi, “numarul 11” al Rapidului de odinioara a urcat prematur in Galeria din Ceruri, zambetul sau ramane proaspat in memoria tuturor celor are l-am cunoscut. In amintirea sa, noi, familia, am decis sa inauguram clubul “PRIETENII LUI NAE MANEA”, din care vor face parte nume celebre care i-au intersectat cariera, antrenori, coechipieri, sau elevi, personaje fabuloase din generatii diferite.


Citeşte mai mult...
 
Etapa 27 a Ligii 1 in viziunea TMN PDF Imprimare
Luni, 20 Aprilie 2015 22:41

 Etapa 27 a Ligii 1 a luat sfarsit in aceasta seara odata cu victoria Rapidului in fata Concordiei Chiajna , scor 1-0.

Etapa 27 in viziunea TMN

                                                         

  • CSMS Iasi 1–0 FC Brasov | Mihalache (48) . Iesenii castiga un meci nu foarte spectaculos si scapa de grijile retrogadarii in mare proportie. De cealalta parte , brasovenii raman in lupta pentru retrogadare , avand jocuri grele de disputat in urmatoarele etape.
  • CFR Cluj 2-2 ASA Targu Mures | Dore(9) , Tade(61), N’doye(18,57).  Meciul din “Gruia” a fost unul din cele mai spectaculoase ale acestei editii de Liga 1. Ambele formatii au aratat un joc spectaculos , deschis , rezultatul fiind cele 4 goluri de pe tabela,  si celelalte ocazii nefructificate. CFR , in continuare fara punctele de penalizare in mare masura e retrogadata , in timp ce muresenii fac un pas gresit in lupta pentru titlu.
  • FC Botosani 2-0 Ceahlaul |Hadnagy (8) , Ivanovici (82). Botosaniul a profitat de degringolada din sanul formatiei moldovene , castigand inca un meci  . In acest moment , Botosaniul este una dintre echipele ce ne vor reprezenta in sezonul viitor de Europa League . Ceahlaul , e o formatie cu o stare de spirit deteriorata , care se va salva cu greu tinand cont de situatia actuala si de lotul de jucatori.
  • Viitorul 2-0 Astra Giurgiu | Mitrita (2) , Nicolita( 15). Viitorul reuseste a 4-a victorie consecutiva, intrand in lupta pentru pozitiile din prima jumatate a clasamentului . De cealalta parte , Astralii au ajuns la un record negative , 6 meciuri fara victorie, alaturi de Dorinel Munteanu  . Retinerea patronului isi spune cuvantul in cazul Giurgiuvenilor.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 129 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal