Total Media News

Fotbal
Cristi Sapunaru :" Fara suporteri , Rapidul era in faliment , nu mai exista" PDF Imprimare
Vineri, 15 Mai 2015 12:44

   FC Rapid organizeaza   astazi conferinta de presa dinaintea meciului cu CSU Craiova   ce se va disputa   duminica  seara  ( 17.05.2015  ) de  la  ora  21:00  pe  stadionul  Giulesti " Valentin Stanescu ".

                        

                   


   La conferinta giulestenilor, participa  Cristi Sapunaru , capitanul Rapidului si Daniel Niculae.

 

Cristi Sapunaru :

     "Stim foarte bine cine vine in Giulesti , e un meci la care speram sa fim victoriosi la sfarsit, sa continuam aceasta lupta nebuna pentru salvare.Stim pentru ce am venit , avem nevoie de toata lumea alaturi , sper la final sa fim fericiti , nu e usor sa intri doar cu o varianta in teren.Suporterii sunt speciali , e o stare de spirit care nu se va pierde niciodata.


Daniel Niculae :

    "Jucam contra unei echipe foarte bune , trec printr-o perioada mai putin fasta dar raman o echipa buna a campionatului, si un grup bun de jucatori. Suntem putin devantajati din punct de vedere al programului. La finalul campionatului trebuie sa fim deasupra liniei. Ei nu vin dupa o serie foarte buna , vestea cupelor europene i-a dereglat putin , noi jucam acasa , probabil cu un stadion plin , la final punctele sa ramana in Giulesti.




Citeşte mai mult...
 
SELECȚIE de copii LA RAPID PE 9-10 IUNIE - fotbal PDF Imprimare
Miercuri, 13 Mai 2015 12:33

 

 

                        

 

     Clubul Rapid organizează pentru copii o selecție la categoriile de vârstă cuprinse între 1999 și 2008.

    Copiii sunt așteptați în zilele de 9 și 10 iunie 2015 cu echipament (ghete, șort, tricou) la stadionul Giulești – ValentinStănescu.               

    Antrenorii centrului de copii și juniori vă așteaptă cu drag să vă îndrume pașii către performanță în fotbal și să vă arate ce înseamnă spiritul și tradiția Rapidului.

 

Citeşte mai mult...
 
CSU Craiova va juca în Liga 2 în stagiunea viitoare ? PDF Imprimare
Luni, 11 Mai 2015 14:31

                                                  

   Conform  ProSport , ierarhia campionatului românesc de fotbal poate fi decisă la TAS. Tribunalul de Arbitraj Sportiv urmează să dea o sentinţă la plângerea depusă de echipa de ligă secundă CSM Râmnicu Vâlcea, care a reclamat prezenţa ilegală a CSU Craiova în Liga 1. "Craiolguţa", echipă fondată acum doi ani, sprijinită de conducerea de atunci a FRF şi de primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, trebuia să înlocuiască prin clonare adevărata Universitatea Craiova, care îi aparţinea lui Adrian Mititelu.

CSM Rm. Vâlcea a primit deja licenţa pentru Liga 1

Aflată în acest moment pe locul 5 în Liga 1, cu 47 de puncte obţinute în urma unui sezon bun din punct de vedere sportiv, CSU Craiova se poate trezi însă în Liga 2 în stagiunea viitoare. Locul oltenilor ar putea fi luat de CSM Râmnicu Vâlcea. Pe 25 mai vor începe audierile la TAS în cazul CSM Rm. Vâlcea versus FRF şi LPF. Sentinţa ar trebui dată înainte de startul noului sezon.

 

Citeşte mai mult...
 
Se cauta ANTRENORI PDF Imprimare
Duminică, 03 Mai 2015 17:35

 

                          

    Una dintre acțiunile din Planul Strategic pentru Dezvoltarea Fotbalului din România 2015-2020, aprobat de Adunarea Generală, implementarea proiectului de pregătire centralizată a juniorilor prin Centrele Regionale de Excelență, demarează anul acesta prin deschiderea primelor două centre

    Din dorința ca fotbalul românesc să beneficieaze de un proces transparent de selecție, iar alegerea să fie făcută obiectiv, Federația Română de Fotbal îi invită pe antrenorii care doresc să lucreze în Centrele de Excelență ale Federației Române de Fotbal, ce vor fi inaugurate în acest an la Târgu Mureș și Timișoara, să trimită CV-urile lor. 
 
Citeşte mai mult...
 
Cristiano Bergodi :" Trebuie sa avem atitudine!" PDF Imprimare
Sâmbătă, 02 Mai 2015 12:11

   FC Rapid organizeaza astazi conferinta de presa dinaintea meciului cu CSMS Iasi din deplasare , ce se va disputa luni seara.

   Pentru ambele echipe este o lupta decisiva in lupta pentru salvarea de la retrogadare.

   La conferinta giulestenilor, participa antrenorul Cristiano Bergodi alaturi de Daniel Pancu.

                                   

Cristiano Bergodi :

      " Vom intalni o echipa buna ,a facut cele mai multe puncte in acest retur. E un meci greu . Sunt multumit de ce vad. Mergem la Iasi sa castigam trei puncte. Avem 2 victorii si o remiza , am jucat bine , baietii au incredere , imi place , imi da incredere ca facem un meci frumos la Iasi.Trebuie sa avem atitudine."



Daniel Pancu :

      " Total de acord cu "Mister" . Surpriza placuta a campionatului. Are un joc modern Iasiul , organizat , absolut meritat sunt unde sunt. Noi venim dupa trei jocuri bune , punand si meciul co Botosaniul . Moralul este unul bun.Va fi un joc deschis.Stiam ca va fi greu . Rapid cand obtine ceva , nu obtine niciodata usor , satisfactiile sunt mai mari.Suntem Rapid si mergem sa castigam. Daca ne salvam o sa scriu pe un tricou 'Campionii" si o sa-l port , o sa fac chiar sapte.


Citeşte mai mult...
 


Pagina 128 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal