Total Media News

Fotbal
Bogdan Vintila :" Am incredere in jucatorii mei , ne dorim prima victorie" PDF Imprimare
Joi, 06 August 2015 13:49

 

                          

 

    FC Voluntari va intalni in prima partida a etapei cu numarul 5 , FC  Botosani . La conferinta de presa dinaintea partidei au fost prezenti pentru formatia gazda , antrenorul Bogdan Vintila , si jucatorul Radu Zaharia.


Bogdan Vintila:" E un joc foarte important  , contra unei echipa puternice , o echipa care a participat in cupele europene , care are un lot omogen , si ca si noi sufera de lipsa de puncte.

La finalul meciului sper sa fim noi cei care ne vom bucura .Echipa e pregatita , baietii sunt motivati .Este momentul sa obtinem prima victorie a sezonului , care ne poate urca in clasament si ne poate aduce liniste.Am incredere in jucatorii mei.

 Botosaniul trece printr-o perioada grea , iar asta poate fi o arma cu doua taisuri."


Radu Zaharia:" Aceasta partida e una dificila  , va fi o lupta in teren in care vom incerca sa obtinem victoria . Aceasta lupta va fi si cu adversarul si cu vremea foarte calduroasa".


Partida dintre FC Voluntari si FC Botosani se va disputa vineri la ora 18:30 , ora la care se inregistreaza temperaturi ridicate.



 

 

 

Citeşte mai mult...
 
Tomas Josl revine la Rapid PDF Imprimare
Luni, 03 August 2015 15:34



Fundasul Ceh in varsta de 30 de ani , Tomas Josl va semna in aceasta seara un contract cu Rapid.

Acesta a fost convins de sotii Moraru , si nu s-a speriat de situatia echipei , dorind sa ajute formatia unde s-a simtit foarte bine.

Astfel  , Rapidul va avea un cuplu de fundasti stanga de temut pentru Liga 2 , celalalt component al echipei pe acest post fiind Niky Vasile.

Aducerea lui Josl , poate fi un plus de experienta pentru Rapid ce isi propune promovarea inca din primul sezon de Liga 2.

 

 

Articol redactat de Duta Gini-Andrei

 
FC Rapid a explicat situatia lui Florin Marin PDF Imprimare
Luni, 03 August 2015 15:16

 

Dat fiind faptul ca in ultimele 2 zile au aparut stiri contradictorii privind situatiile lui Florin Marin dar si Ovidiu Burca , ambii proaspat instalati la echipa , conducerea Rapidului a explicat situatia printr-un comunicat de presa lamuritor.

"Conducerea FC Rapid dezminte zvonurile referitoare la părăsirea (abandonarea) cantonamentului de către antrenorul Florin Marin, dorind să asigure opinia publică şi suporterii proprii că totul intră în categoria aşa-ziselor ştiri cu tentă de „senzaţional” forţat.

Plecarea de la Poiana Braşov a antrenorului principal, alături de preşedintele Ovidiu Burcă, a fost cauzată de finalizarea strategiei de transferuri din această perioadă. Discuţiile dintre antrenor, conducerea executivă şi patronat au fost derulate la Bucureşti, stabilindu-se priorităţile pentru întărirea lotului de jucători cu care va fi abordat noul sezon competiţional.

 

Citeşte mai mult...
 
Si unul din actualele SIMBOLURI ale Rapidului paraseste echipa Rapid PDF Imprimare
Miercuri, 29 Iulie 2015 16:09

 

         Jucatorul  emblematic, unul  din  simbolurile  Rapidului  : 

             PANCU  ,

      a  semnat  un  contract  pe  un  an   cu    echipa  FC Voluntari

                        

                

 

 

Daniel Gabriel Pancu (n. 17 august 1977) este un jucător român de fotbal.

Cariera

A început ca portar la echipa de juniori a Politehnicii Iași. Exasperându-l cu ieșirile sale, l-a forțat pe antrenorul lui de atunci să îl mute ca mijlocaș. A fost transferat la Rapid, transferul său fiind extrem de mediatizat. Daniel Pancu a câștigat titlul de campion cu Rapid în sezonul 1998-1999 sub comanda lui Mircea Lucescu. A fost poreclit „Pancone” de suporterii rapidiști.

 

Citeşte mai mult...
 
DECIZII ALE COMITETULUI EXECUTIV din 27 IULIE 2015 PDF Imprimare
Marţi, 28 Iulie 2015 13:14

 

                                

      Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 27 iulie 2015, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 33 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal în prezența majorității membrilor săi, lipsind motivat domnul Kyros Vassaras, adoptă deciziile prezentate mai jos

      - Președintele FRF a informat Comitetul Executiv cu privire la încetarea raporturilor contractuale dintre Federația Română de Fotbal și domnul Gheorghe CHIVORCHIAN. 
 
     - Aprobă cu majoritate de voturi propunerile președintelui FRF cu privire la persoanele ce urmează a ocupa funcțiile de Secretar General și Secretar General Adjunct, respectiv Radu VIȘAN și Gabriel BODESCU. 
 
Citeşte mai mult...
 


Pagina 122 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal