Total Media News

Fotbal
Interviu cu noul jucator al FC Voluntari, Daniel Pancu ! PDF Imprimare
Miercuri, 12 August 2015 19:39

Actualul jucator al echipei FC Voluntari , Daniel Pancu , una din ultimile achizitii ale echipei a acordat pentru TMN un interviu inaintea meciului de campionat cu Dinamo .

 

TMN: Salut , Daniel ! Cum te simti la noua ta echipa , cum te-ai integrat? Ce ne poti spune despre experienta ta la FC Voluntari ?

Daniel Pancu: Ma simt foarte bine , e o echipa pe care o urmaream cam de 3 ani de cand jucau in Divizia C  , am 4-5 jucatori cu care am fost coleg si in trecut , am prieteni in conducere la FC Voluntari , deci pot spune ca lucrurile au fost mult mai usoare pentru mine.

 

TMN : Care este obiectivul tau personal cu FC Voluntari ? Dar cel cu echipa?

DP:  Personal nu am niciun obiectiv . Singurul este indeplinirea obiectivului cu echipa , salvarea de la retrogadadre , e un sezon foarte greu , primul pentru Voluntari in prima liga , este o competitie restransa la 14 echipe , mult mai grea decat in trecut.

 

Citeşte mai mult...
 
Bogdan Vintila :" Trebuie sa ne impunem cu Dinamo" PDF Imprimare
Miercuri, 12 August 2015 11:22

 Astazi , FC Voluntari va sustine o conferinta de presa inaintea meciului impotriva FC Dinamo ce se va disputa joi seara .

 

                       

    La aceasta conferinta de presa sunt prezenti Bogdan Arges Vintila , antrenorul echipei , Lucian Ionescu , directorul de imagine , si jucatorul Daniel Pancu.

    Bogdan Vintila a declarat :" Vom intalni o echipa de traditie, Dinamo , o echipa buna , cu un antrenor experimentat . Suntem pregatiti la randul nostru. Trebuie sa ne impunem . Suntem o echipa experimentata , ei au tinerete , entuziasm , trebuie sa fim mai cu capul pe umeri ,sa stim sa dominam. I-am simtit pe baieti , motivati , ar fi mai frumos prima victorie sa fie cu Dinamo. Ei sunt bine organizati defensiv , sunt foarte buni pe contra-atac , consider ca experienta domnului Rednic isi spune cuvantul."

 

Citeşte mai mult...
 
Intariri in Giulesti ! PDF Imprimare
Luni, 10 August 2015 18:37

 Campania de achizitii a giulestenilor continua ! Se pare ca , conducerea Rapidului se indreapta in continuare prepronderent spre fotbalisti straini . 

Ultimii doi sositi in Giulesti sunt  cehul Jiri Jeslinek , extrema atat dreapta cat si stanga , dar care poate fi folosit si ca atacant , dar si fundasul iberic Ferran Monzo . Jeslinek are un CV impresionant evoluand in cariera inclusiv la Sparta Praga sau Mlada Boleslav . De cealalta parte , Monzo , vine din campionatul cipriot.

De asemenea , inca este asteptat la Rapid , fostul fotbalist al Petrolului , Patrick N'Koyi , pentru a intari linia de atac .

                                      

 

   La capitolul despartiri , Miquel Robuste , unul din fotbalistii veniti cu un CV impresionant in aceasta vara pentru rigorile ligii secunde , este foarte aproapte sa se desparta de Rapid , luand exemplul lui Tortolero .

 

Citeşte mai mult...
 
Un fost internaţional ceh a sosit în Giuleşti PDF Imprimare
Vineri, 07 August 2015 17:50

 

                     

    Sosit astăzi în Bucureşti, fundaşul ceh Ondřej Kušnír a semnat un contract pe doi ani cu Rapid. Kušnír (jucător de bandă dreaptă) are în palmares patru selecţii în echipa reprezentativă a Cehiei, el trecând, anterior, şi pe la selecţionatele U19 şi U21.

    Ajuns la 31 de ani, Kušnír e la a doua aventură în afara Cehiei, după ce a mai evoluat pentru FC Tobol Kostanay (Kazahstan). Acasă, el a jucat la Sigma Olomouc, Slovan Liberec, Sparta Praga, Viktoria Žižkov şi FK Vitkovice.

 

 

 

*

*

Citeşte mai mult...
 
Bogdan Vintila :" Am incredere in jucatorii mei , ne dorim prima victorie" PDF Imprimare
Joi, 06 August 2015 13:49

 

                          

 

    FC Voluntari va intalni in prima partida a etapei cu numarul 5 , FC  Botosani . La conferinta de presa dinaintea partidei au fost prezenti pentru formatia gazda , antrenorul Bogdan Vintila , si jucatorul Radu Zaharia.


Bogdan Vintila:" E un joc foarte important  , contra unei echipa puternice , o echipa care a participat in cupele europene , care are un lot omogen , si ca si noi sufera de lipsa de puncte.

La finalul meciului sper sa fim noi cei care ne vom bucura .Echipa e pregatita , baietii sunt motivati .Este momentul sa obtinem prima victorie a sezonului , care ne poate urca in clasament si ne poate aduce liniste.Am incredere in jucatorii mei.

 Botosaniul trece printr-o perioada grea , iar asta poate fi o arma cu doua taisuri."


Radu Zaharia:" Aceasta partida e una dificila  , va fi o lupta in teren in care vom incerca sa obtinem victoria . Aceasta lupta va fi si cu adversarul si cu vremea foarte calduroasa".


Partida dintre FC Voluntari si FC Botosani se va disputa vineri la ora 18:30 , ora la care se inregistreaza temperaturi ridicate.



 

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 121 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal