Total Media News

Fotbal
Dezastru la Steaua ! Mirel Radoi a demisionat ! PDF Imprimare
Vineri, 21 August 2015 12:27

 Dupa parcursul slab atat in campionat cat si in Europa League al Stelei , completate de un joc modest , lipsit de idei , astazi Mirel Radoi a demisionat.

 

In urma cu putin timp Mirel Radoi a anuntat :"Pentru binele echipei , eu o sa plec " semn ca infrangerea cu Rosenborg a pus capac.

Radoi pleaca de la Steaua fara sa aiba nicio victorie pe teren propriu in acest sezon, in 7 meciuri disputate pe National Arena, ratand calificarea in Liga Campionilor si fiind la un pas de ratarea calificarii si in Europa League, dupa 0-3 acasa cu Rosenborg.

Favoritii postului de antrenor in acest moment sunt Titi Dumitriu si Mihai Stoichita.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Dinu Gheorghe nu vine la FC Voluntari ! PDF Imprimare
Vineri, 21 August 2015 10:45

                                                            

       Dezmințire

 

           Clubul FC Voluntari ține să dezmintă orice zvonistică legată de o posibilă venire intr-o funcție de conducere a lui Dinu Gheorghe.

           În momentul de față, posturile din organigramă sunt toate ocupate, de la magaziner, la președinte. Am dori ca, în viitor, informațiile lansate publicului larg să fie doar oficiale si prezentate de către persoanele abilitate din cadrul grupării noastre.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Dezastru !! Steaua este umilita si in proportie de 99% elimininata in Playoff ! PDF Imprimare
Joi, 20 August 2015 22:09



Steaua - Rosenborg 0-3 (Mikkelsen 61, Helland 67, Jensen 90+2)

  • Steaua: Cojocaru - Alcenat (  Iancu 75), Papp, Toşca, Guilherme - Filip, Muniru (Tahar 68) - Popa, Hamroun (Stanciu 46), Chipciu (cpt) - Tade.
  • Rosenborg: Hansen - Svensson, Bjørda, Eyiolfsson, Skjelvik - Selnæs - Helland (De Lanlay 76),   Jensen (cpt.), Midtsjø (Konradsen 67), Mikkelsen -   Søderlund (Vilhjalmsson)

 

Steaua pornea astazi drept favorita in confruntarea cu Rosenborg , in ciuda faptului ca forma nu o recomanda.

Cei 20.000 spectatori prezenti in aceasta seara la meci nu au reusit sa isi impinga echipa spre victorie .  Golurile norvegienilor au venit ca un bumerang pentru ros-albastrii , care nu au mai reusit sa revina sau sa isi creeze ocazii mari de gol .

 

Citeşte mai mult...
 
Astra invinge cu 3-2 si e aproape de o calificare istorica in grupele Europa League ! PDF Imprimare
Joi, 20 August 2015 21:01

     Astra lui Sumudica continua miracolele in Europa .


   Dupa ce a scos-o pe West Ham , astazi a produs o enorma surpriza invingand cu 3-2 ocupanta locului trei in ultima editie de "Eredivisie".

    Meciul a inceput cu Alkmaar la carma lui , astralii incasand repede doua goluri care nu mai dadeau nimanui sperante ca Astra se poate califica. Pana la pauza , Astra reuseste sa intoarca tabela , 3-2 fiind scorul la pauza si apoi la final.

 

   Victoria nu este singurul aspect pozitiv . Se stie ca formatiile romanesti depind mult de moral , si evolutiile depind in mare masura de acest aspect , insa iata ca in aceasta seara formatia lui Sumudica a reusit sa intoarca spectaculos scorul si sa demonteze acest cliseu , care de cele mai multe ori se respecta.

 

Astra - Alkmaar 3-2 (Boldrin 25, Alibec 40, Dandea 45+1 / Henriksen 11, Janssen 13)


Citeşte mai mult...
 
Vezi care este transferul de ultima ora la Real Madrid ! PDF Imprimare
Marţi, 18 August 2015 16:00

    Criticata pentru faptul ca l-au lasat pe Iker Casillas sa paraseasca echipa , si pentru faptul ca echipa "Blanco" nu a miscat nimic in fereastra de transferuri , iata ca conducerea clubului a dat prima lovitura in aceasta vara.

 


Mateo Kovacic , fost jucator la Dinamo Zagreb si Inter , este oficial noul jucator al celor de la Real Madrid. Croatul in varsta de 21 de ani , masurand 1,81 , a semnat un contract pe 6 ani de zile , si va fi prezentat maine , 19 august dupa ce va efectua vizita medicala.

Anuntul a fost facut chiar inaintea ultimului meci de pregatire , din aceasta seara , contra lui Galatasaray , meci contand pentru "Trofeul Bernabeu"

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 119 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal