Total Media News

Fotbal
Doar 15 jucatori la vizita medicala a Rapidului |O singura noutate ! PDF Imprimare
Vineri, 15 Ianuarie 2016 11:41

    Rapid Bucuresti a efectuat astazi vizita medicala in cadrul clinicii din Chiajna .

    Daca sezonul trecut jucatorii Rapidului faceau in doua clinici diferite vizita medicala , respectiv INMS si Chiajna , acum jucatorii giulesteni s-au strans toti la un loc.

    Alaturi de ei a fost prezent din staff doctorul echipei

    La  vizita medicala din aceasta dimineata au fost prezenti 15 jucatori ai formatiei de sub Podul Grant.

  • Lotul Rapidului prezent la reunire :
  • Portar : Draghia
  • Fundasi : Raiciu , Kusnir , Robuste , Nicolae Vasile .
  • Mijlocasi : Tudoran , Martin ,Popa ,Luque , Moke, Trandu , Jeslinek , Ganea.
  • Atacanti : N'Koyi , Vlad Morar.

   Vestile pentru fanii giulesteni nu sunt tocmai bune.Daca la reunire , Dan Alexa spunea ca ii asteapta pe Aritz Garai si Doru Bratu , ambele transferuri in momentul de fata au picat. Garai a semnat cu o echipa din Liga a 3-a spaniola , in timp ce Doru Bratu  se  pare  ca  nu s-a inteles cu conducerea Rapidului , astfel ca rapidistii trebuie sa se reorienteze rapid in vederea unor intariri.

 

                            

 

     Singura noutate prezenta la vizita medicala cu care Rapidul se poate lauda este Vlad Morar, fost jucator al Petrolului , U Cluj , si ultima oara , Beitar Ierusalim.

 

Citeşte mai mult...
 
S-au reunit rapidistii ! PDF Imprimare
Luni, 11 Ianuarie 2016 09:34

 

                    

 

    La reunirea clubului giulestean au fost prezenti 29 de jucatori giulesteni alaturi de Dan Alexa , Mihai Ianovschi si Radu Lefter , noul secund.

 

" Suntem la inceputul pregatirilor . E o perioada pe care niciun fotbalist nu o agreaza . Sper sa ne pregatim bine , poate fi o perioada decisiva. 

Morar semneaza astazi , este o chestiune de timp . Mai suntem in discutii cu cativa jucatori . Discutam si cu Paul Batin , e un jucator care imi place ,speram sa-l aducem . Avem si varianta de rezerva .Nu vrem sa aducem foarte multi jucatori , nu ne permitem jucatori scumpi.

 

Citeşte mai mult...
 
Lotul echipei FC Voluntari se va reuni joi, 7 ianuarie PDF Imprimare
Luni, 04 Ianuarie 2016 16:55

 

        

   

      Lotul echipei FC Voluntari se va reuni joi, 7 ianuarie, de la ora 11.00, la stadionul „Anghel Iordănescu”, din Voluntari.
     Elevii antrenați de Gheorghe Mulțescu vor efectua vizita medicală vineri, 8 ianuarie, începând cu ora 8.00, la Policlinica Sportivă din Chiajna.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Viitorul invinge in ultimile minute trupa lui Multescu , scor final , 3-2 ! PDF Imprimare
Luni, 21 Decembrie 2015 20:57

FC Voluntari : Balauru - Tchoutchou , Radoi , Novakovic , Briceag - Goosens , Novac - Kone , Todoran(Achim '72) , Balan( Iorga '83)-Vodut (Iorga ' 75)

 

VIITORUL Constanta : Buzbuchi - Benzar , Boli , Mitrea , Ganea - Filip , Nedelcu , Aganovic(Marin'30) - Nicolita( Coman '66)  , Cernat , Tanase . 

 

Voluntariul a jucat pe stadionul Dinamo ultima sa partida in acest an calendaristic contra Viitorului lui Gica Hagi . Prima repriza a fost destul de anosta , marcandu-se totusi doua goluri . Pentru Constanteni a marcat decarul , Florin Cernat , in timp ce Balan a egalat spre finalul reprizei pentru Viitorul.

In a doua repriza , gazdele au inceput foarte bine reusind sa preia conducerea in minutul 47 prin Balan care marcheaza dupa un sut superb plasat la coltul lung al portii lui Buzbuchi , care in ciuda plonjonului nu a reusit sa scoata aceasta minge.  In ciuda faptului ca partida curgea in favoarea gazdelor , Cristi Ganea reuseste sa egaleze printr-un sut cu stangul din apropierea portii lui Balauru .

Lovitura de gratie a veni la scurt timp dupa , in minutul 80 , cand acelasi Ganea a reusit sa marcheze prin alunecare golul care duce Viitorul mai aproape de Astra in aceasta iarna , scor final 3-2 .


Astfel , in urma acestei partide , vacantele celor doua formatii vor arata diametral opus din punct de vedere al moralului si locului in clasament.

Viitorul lui Hagi , ierneaza la doar 3 puncte de Astra,  cu mari sanse in lupta la titlu in Play-Off , in timp ce Voluntariul intra in pauza de iarna cu doar 15 puncte , aflandu-se la 2 puncte de primul loc ce se salveaza de la retrogadare,  Concordia Chiajna avand 17 puncte.

 

Citeşte mai mult...
 
Gigi Multescu inaintea partidei cu Viitorul :" Trebuie sa dam un gol mai mult decat ei " PDF Imprimare
Sâmbătă, 19 Decembrie 2015 14:51

   FC Voluntari va juca ultima partida inaintea vacantei de Craciun contra Viitorului lui Gica Hagi . Partida se va disputa luni seara , pe stadionul Dinamo.

 

Ilfovenii vin dupa un succes contestat la Craiova , scor 2-1 , impotriva lui CSU , in timp ce Viitorul vine dupa doua meciuri pierdute in fata Stelei.

 

 

"E ultimul meci , si e in fata unei echipe foarte puternice contra Stelei ,echipa care a ajuns la un nivel foarte bun de joc. Au si jucatori cu experienta si cred ca e o imbinare fericira a tineretei si experientei . Facem tot posibilul sa ne ridicam la valoarea adversarului nostru si sper ca vom reusi. Avem probleme de lot , dar sper sa ii inlocuim cu niste jucatori ce vor demonstra ca merita sa joace , sa fie titulari. In alta ordine de idei ne intereseaza punct sau puncte . Rus va lipsi , unul din jucatorii ce a jucat marea majoritate a timpului titular.Impotriva echipelor mari a fost o sursa mai mare de motivatie , pe langa situatia noastra care ne obliga ca in fiecare joc sa fim ofensivi.

Vrem sa dam un gol mai mult decat ei , desi ei nu au marcat in ultimele doua jocuri. E adevarat, e surpriza anului, cu cele mai multe merite si cel mai frumos model si solutie pentru dezvoltarea fotbalului romanesc. " a declarat antrenorul ilfovenilor , Gheorghe Multescu . 

" Am jucat acolo , acum se prezinta foarte bine , au venit cu un plus de experienta , de forta ,au venit jucatori foarte buni si se vede acest lucru pe teren. Victoria la Craiova a fost foarte importanta , a fost prima din deplasare , urmeaza un meci foarte greu si vom fi foarte motivati." a afirmat portarul Voluntariului , Dragos Balauru.

*

*

Citeşte mai mult...
 


Pagina 108 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal