Total Media News

Fotbal
Reprezentativa României joaca azi 25 mai, ora 21,00 împotriva selecționatei RD Congo PDF Imprimare
Miercuri, 25 Mai 2016 10:42

 

     

 

     Reprezentativa României va juca azi , 25 mai, de la ora locală 20:00 (21:00 ora României), împotriva selecționatei RD Congo.

Partida se dispută pe stadionul Giuseppe Sinigaglia din Como și este prima pe care tricolorii o dispută în cantonamentul de pregătire a Campionatului European, ce se desfășoară în Italia.

Pentru acest joc, selecționerul Anghel Iordănescu va avea la dispoziție 26 din cei 28 de jucători din lotul lărgit pentru Euro 2016, iar aceștia sunt:

 

Citeşte mai mult...
 
Rapid 3-1 Clinceni PDF Imprimare
Duminică, 22 Mai 2016 12:08

In minutul 81 , Kusnir a adus linistea marcand cu stangul , iar cei 7500 de spectatori au sarbatorit minute in sir dupa meci promovarea in Liga 1 !

Giulestenii au fost egalati in minutul 73 , urmand ca la faza imediata sa preia din nou conducerea prin Vlad Morar.

Pauza in Giulesti . Rapidul conduce cu 1-0 dupa o repriza dominata in care suporterii care au umplut stadionul Giulesti si-au purtat echipa spre Liga 1

Minutul 44: Morar primeste o centrare de la Tudoran si executa portarul la coltul lung .1-0 Rapid , la acest scor promovata in Liga 1 

Minutul 37: Popa suteaza din afara careului putin pe langa poarta. 

Minutul 18: Jorda trage din cativa metri insa portarul oaspetilor respinge salvator in corner.

 

Rapid intalneste astazi Academica Clinceni intr-o partida ce poate reprezenta promovarea matematica a echipei lui Dan Alexa in Liga 1 .

Ieri , Dunarea Calarasi a pierdut acasa scor 3-2 in fata Farului Constanta , astfel o victorie ar clarifica clasamentul final al seriei 1.

 

 

Rapid:Draghia - Kusnir , Robuste, Cruz , Vasile (cpt) - Raiciu , Costin - Tudoran , Popa ,Morar - Jorda

Rezerve: Botas - Avramia , Luque , N'Koyi , Fota, Tira , Caruta 

 

Clinceni:Iancu - Stefan , Dobroslavevici , Antohi , Neagu , Kuku , Ghinga , Nitu , Benzar , Venter , Gheorghe.

Rezerve : Matei - Chertes , Pham-Huy , Matei , Buia, Mirea , Ganea.

 
Dan Alexa:" Trebuie sa jucam la maxim cele 180 de minute !" PDF Imprimare
Vineri, 20 Mai 2016 10:46



Rapid va disputa duminica ultima partida pe teren propriu din editia 2015-2016 a Ligii a 2-a impotriva celor de la Academica Clinceni.

In ultimul meci , giulestenii au castigat un meci important in lupta pentru promovare scor 1-0 , la Constanta impotriva celor de la Farul.

In cazul in care duminica Rapidul castiga , iar Dunarea Calarasi nu va invinge,  giulestenii isi vor obtine matematic promovarea in Liga 1 , astfel ca meciul din weekend poate deveni motiv de sarbatoare.

" Venim dupa un joc bun , avem un moral bun .Absenti sunt Martin si Trandu. Trebuie sa aratam concentrare , suntem constienti ca intalnim un adversar periculos. Trebuie sa fim foarte atenti. Ieseam din obiectiv fara 6 puncte, ne era foarte greu sa intram in obiectiv , jucatorii s-ar fi simtit neindreptatiti.

Echipa s-a comportat bine in ultimele jocuri , vom face totul sa obtinem victoria.Sunt capacitat suta la suta la ce se va intampla , fiecare meci e decisiv pana la final. " a afrimat Dan Alexa inaintea partidei din weekend contra Clinceniului.

 

Citeşte mai mult...
 
Rapid 1-0 Dacia Braila | Final PDF Imprimare
Sâmbătă, 14 Mai 2016 11:01

 Scor  final  1-0  pentru  Rapid

Rapid se mentine in cursa pentru promovare dupa un meci insa cu destul urcasuri si coborasuri din partea trupei lui Dan Alexa 


Minutul 73: Galben pentru Jorda la Rapid 

Minutul 70: Schimbare la Rapid . Intra Caruta , iese Tudoran 

Minutul 64:Schimbare la Braila , intra Olenic si iese Petean

Minutul 59 : George Tudoran trimite mingea in bara dupa ce a driplat portarul Brailei.

Schimbare la Rapid : Iese Luque si intra cu numarul 11 , N'Koyi

Pauza : Rapid conduce dupa o prima partitura controlata de giulesteni .

Minutul 43 : Prima schimbare la Rapid . Iese Fota accidentat , intra Cristi Raiciu.

Minutul 5:Iulian Popa inscrie dupa o balba in careul oaspetilor    

De la ora 13:00, Rapid joacă în Giulești cu Dacia Unirea Brăila, o partidă esențială pentru elevii lui Dan Alexa, după eșecul de la mijlocul săptămânii, de la Călărași.

    În urmă cu trei săptămâni, giuleștenii au pierdut la Brăila, 0-2, iar în clasament cele două echipe ar ajunge la egalitate de puncte, dacă oaspeții înving.


 


     Rapid :

      Draghia - Vasile , Cruz , Robuste, Fota - Costin, Luque - Tudoran , Popa , Morar - Martin.

      Rezerve : Botas - Raiciu , N'koyi , Tira ,Jorda ,Caruta ,Potecea. Antrenor | Dan Alexa 

 

Citeşte mai mult...
 
Dan Alexa:" Meciul de maine e un moment decisiv ! " PDF Imprimare
Vineri, 13 Mai 2016 08:52

     Sambata , Rapid isi joaca dreptul de a evolua sezonul viitor in Liga 1 impotriva Daciei Unirea Braila.

    Giulestenii vin dupa o infrangere clara la Calarasi , scor 0-3, in timp ce oaspetii au invins cu scorul de 2-1 Academica Clinceni , intrand puternic in lupta la promovare. La varf , Dunarea si Rapid se afla la egalitate de puncte in timp ce Braila e la 3 puncte in spatele celor doua.


   Tensiunea in sanul Rapidului e mare , pe langa presiunea victoriei , Radu Birlica a demisionat ieri din functia sa , nemultumit de modul in care conduce echipa Valerii Moraru , in plus , luni , ar putea aparea o posibia penalizare de 6 puncte pentru neplata datoriilor.

 

 

    Intalnim o echipa grea , un meci foarte greu , Braila e o contracandidata importanta la doar 3 puncte in spatele nostru. Au jucatori experimentati , multi jucatori care au jucat si anul trecut impreuna . Trec printr-un moment favorabil , vin sa profite la maxim pe Giulesti . Noi , venim dupa o prestatie lamentabila cu un joc prost.

    Jucam acasa , trebuie sa avem reactie , sa avem respect fata de noi , asta astept de la jucatorii mei . Am incredere ca putem juca bine . Dupa meci , ieri am avut o discutie cu baietii mei . Am incercat sa analizam tot , sa vad daca au anumite probleme , eu vad lucrurile astfel. Strict fotbalistic ne lipsesc mult Trandu , Kusnir... Jucatori care au dus greul si lipsa lor se vede .Poate fi o problema si ca 18 jucatori din 23 termina contractul la vara , inevitbabil se gandesc ca la vara nu vor juca la Liga 1. " a afirmat Dan Alexa la conferinta de presa dinaintea partidei. 

    " Problema vizavi de acele datorii au fost o neglijenta . Dar , speram ca se vor rezolva. Anul in liga a 2-a a contat mult financiar.  Avem toate argumentele sa reusim promovarea . Jocul de maine e foarte important , din punctul meu de vedere Braila e cea mai buna dupa Rapid , e o echipa motivata . Cel mai important e sa promovam acum , si lucrurile se vor schimba mult in bine " a afirmat Dinu Gheorghe.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 99 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal