Total Media News

Fotbal
Suporterii rapidisti FAC MOBILIZARE GENERALA pentru salvarea clubului! PDF Imprimare
Joi, 14 Iulie 2016 22:30
                              
    Desi iubita echipa de fotbal RAPID a fost declarata de CURTEA de Apel Bucuresti ca este in FALIMENT ,desi actionarul principal al acestei echipe , Familia Moraru, nu a facut in ultima vreme actiuni foarte clare pentru iesirea din faliment a clubului, desi avocatii clubului au avut actiuni cel putin ciudate, desi administratorul lichidator  NU a fost in Bucuresti cind Curtea de apel Bucuresti a judecat eventuala suspendare a starii de faliment, iata ca in ceasul al treisprezecelea se intrevad mici luminite de SALVARE a RAPIDULUI.
   Actiunea de intrare in faliment a clubului Rapid s-a declansat la cererea : ANAF, George Daniel NICULAE, Ionuţ Cristian SĂPUNARU şi Bogdan Cătălin STERIOPOL, demersul fiind susţinut şi de alti  creditori.
   Desigur ca niciun rapidist nu pune la indoiala nici o secunda ca Sapunaru si Daniel Niculae au cerut intrarea in faliment a clubului Rapid decat ca o forma de protest impotriva actualului actionar principal al Rapidului.

   Iata aspectele datatoare de speranta:
- Daniel Niculae si Cristi Sapunaru si-au retras cererile de intrare in faliment ale clubului Rapid
- mai multi suporteri / simpatizanti ai clubului Rapid s-au adresat direct ANAF ca sa le dea conturile in care SA SE POATA DONA BANI , in contul datoriei clubului Rapid catre ANAF .
  Demersul  suporterilor rapidisti a fost bine primit ( dupa spusele dumnealor ) de catre cei de la ANAF si de azi 14.iulie 2016  s-a inceput o campanie furibunda ( asa cum s-a mai facut si in urma cu circa 2 ani ) de strangere de bani de catre suporterii rapidisti.
Citeşte mai mult...
 
Ce se va intimpla cu echipa de fotbal RAPID ? PDF Imprimare
Duminică, 10 Iulie 2016 16:54

 

           update : 

               Sentinţa Curţii de Apel:

              Admite cererea de preschimbare a termenului de judecată. Preschimbă termenul de judecată din data de 20.07.2016 la data de 12.07.2016 ora 9,00. Dispune citarea petentei, prin fax şi telefonic, pentru termenul de judecată din data de 12.07.2016, ora 9,00, cu următoarele menţiuni : - să depună dovada calităţii de reprezentant a SCA Bohâlţeanu şi Asociaţii acordată de lichidatorul judiciar CII Brihac Aurel pentru formularea cererii de suspendare; - să precizeze persoanele cu care înţelege să se judece în contradictoriu pe cererea de suspendare, cu indicarea domiciliilor / sediilor acestora; - să depună dovada înregistrării la Tribunalul Bucureţti a recursului declarat împotriva Sentinţei civile nr.4266/13.06.2016 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a VII a Civilă în dosarul nr.46406/3/2012 - să depună în copie conform cu originalul tabelul definitiv de creanţe - să depună dovada consemnării unei cauţiuni în cuantum de 500 de lei. Dispune ataşarea din Sistemul Ecris a Sentinţei civile nr.4266/13.06.2016 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia a VII a Civilă în dosarul nr.46406/3/2012. Dispune ataşarea dosarului nr.4744/2/2016 al Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a V a Civilă. Irevocabilă. Dată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, azi 11.07.2016.

          

 

      Maine , CURTEA  de  Apel  Bucuresti  vo  hotari  soarta uneia dintre  echipele    de  fotbal  cele  mai iubite  din  Romania .

     Spre  surprinderea  tuturor   Tribunalul  Bucuresti  a  hotarit  pe  13.06.2016  intrarea  in  faliment  a  clubului  de  fotbal ( club  care  era  in  insolventa, dar  avea un  plan  de  reorganizare  valabil  pina  in  aprilie  2017  ).

     Cine  ar fi  in  castig  daca  Rapid  da  faliment ?

     Rapid  are  datorii  de  circa  4 000 0000 Euro , si  dupa  stiinta  noastra  clubul  are  in  proprietate  doar  : scaunele  de  pe  stadion , nocturna si  tabela.

    Practic  , dupa  parerea  noastra    si  STATUL  pierde  prin   falimentul  Rapidului .

    Daca  se  vind aceste  bunuri  , nu credem  ca se  acopera  nici  jumatate  din  suma  datorata.

    Inrebari  :

- ce se va  intimpla  cu echipa  de  fotbal  Rapid  ?

- cine va  juca  in  Liga  a-I-a  in  locul  lui Rapid  ? pe  ce  criteriu  din  Regulament  se  va  pune alta echipa  in  locul  Rapidului  ?

- se  va  desfasura   campionatul  de  fotbal   numai  cu 13  echipe  ? 

 

    Astazi  10 iulie 2016  a  avut loc  o manifestatie  a  suporterilor rapidisti  in  fata stadionului  Giulesti .

   Au  fost  prezenti  circa  400-450 de  suporteri care erau  ingrijorati de  soarta  Rapidului.

 

  Se  pare ca  si  antrenorul  Rapidului, Dan  Alexa , a  parasit  corabia  Rapidului, indreptindu-se  spre  Timisoara.

 

"              

 

    Convocată iniţial pe 28 martie 2016 şi reprogramată la cererea ANAF pe 31 martie 2016, Adunarea Creditorilor s-a desfăşurat cu participarea a 90,01% din totalul creanţelor înregistrate de la deschiderea procedurii de insolvenţă (7 decembrie 2012) şi până la data de 31 decembrie 2015. Mai exact, aceste datorii se cifrează la 17.754.712 lei şi, subliniez, nu au legătură cu restanţele care au declanşat insolvenţa – conform ultimul tabel al creditorilor (publicat pe 14 aprilie 2015), masa credală este de 134,62 milioane lei.

 În procesul verbal al Adunării Creditorilor, administratorul judiciar C.I.I. AUREL BRIHAC,  din Slobozia (Ialomiţa), spune că ordinea de zi vizează “Punerea în discuţie a cererilor de faliment formulate în cauză, cât si propunerea de modificare a Planului de reorganizare al debitoarei SC Fotbal Club Rapid S.A şi al Programului de plata al creanţelor (extinderea cu încă 1 an a perioadei de reorganizare, conform prevederilor dispoziţiilor art.95, alin.4, din Legea nr.85/2006, propuse de creditorul «Azuga Waters» SRL)”.

 După ce enumeră cum a votat fiecare creditor, BRIHAC spune că au votat împotriva planului de reorganizare 60,35% din creanţe, dar nu precizează că, de fapt, prelungirea planului de reorganizare a fost respinsă şi, implicit, a fost aprobată cererea de deschidere a falimentului, ANAF (care a făcut cererea) deţinând 54,46% din voturi.  "

 

 

Citeşte mai mult...
 
Christoph Daum noul antrenor al echipei de fotbal a Romaniei PDF Imprimare
Vineri, 08 Iulie 2016 08:45

 

                        

 

       Christoph Daum, 62 de ani, a fost numit astăzi în funcția de selecționer al Echipei Naționale a României.     

       Tehnicianul german le-a transmis un mesaj tuturor suporterilor români pe care îi așteaptă alături de tricolori în campania de calificare la Campionatul Mondial din 2018.

Noul selecționer al României a susținut astăzi prima conferință de presă după semnarea contractului. Întâlnirea cu jurnaliștii a avut loc în sala de conferință de la Arena Națională.

”Vrem să obținem calificarea la Campionatul Mondial! Concepția mea e următoarea: vom ataca întodeauna, și când vom fi în posesia balonului, și atunci când ea va fi la adversari. Trebuie să controlăm jocul, să controlăm balonul, să avem inițiativa. Dacă pierdem mingea, trebuie să o cucerim repede înapoi. Fiecare jucător trebuie să se afle în joc, nu să fie doar pe teren. Pentru asta am nevoie de jucători puternici fizic, dar și mental. Trebuie să ținem mai mult unii la alții, mai ales în perioade dificile”, a declarat Christoph Daum.

”Îmi voi dedica fiecare zi succesului fotbalului românesc, ceea ce voi cere fiecărui jucător și colaborator. Fiecare român așteaptă pe bună dreptate de la noi să dăm totul pentru victorie, pentru prestigiul României”, a mai punctat selecționerul.

”În ultimii doi ani am muncit neîntrerupt, poate mai mult ca înainte, când antrenam. Am participat la multe seminarii organizate de Federația Germană, am format și pregătit antrenori. Peste două săptămâni voi ține o prelegere în fața a o mie de antrenori. Învățându-i pe alții, te perfecționezi și tu!”, a mai spus tehnicianul.

”Îi mulțumesc predecesorului meu, domnul Iordănescu, unul dintre marii antrenori români, pentru întreaga muncă depusă la echipa națională”

Christoph Daum

 

Citeşte mai mult...
 
Înscrierile în noile sezoane ale Ligii 2 şi Ligii 3 se fac până pe 15, respectiv 20 iulie PDF Imprimare
Miercuri, 06 Iulie 2016 14:23

 

                

    Prin decizia Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din 4 iunie 2016, datele de începere ale ediţiei 2016-2017 ale Ligii 2 şi Ligii 3 au fost stabilite pentru 30 iulie, respectiv 27 august sau 3 septembrie anul curent. În acest sens, Departamentul Competiţii a demarat procesul de înscriere a echipelor participante în noua ediţie de campionat a celor două competiţii.

    În conformitate cu dispoziţiile articolului 38 din Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice, cluburile în cauză vor trebui să completeze şi apoi să trimită cererea de înscriere la Departamentul Competiţii, întâi prin fax, la numărul 021/302.91.93, şi apoi prin poştă, la adresa Str. Sg. Vasile Şerbănică nr.12, sector 2, Bucureşti, cod poştal 022186, în atenţia Departamentului Competiţii.

 

 

Citeşte mai mult...
 
FC Voluntari a debutat cu o victorie în primul meci amical PDF Imprimare
Duminică, 03 Iulie 2016 10:39

 

               


     FC Voluntari a debutat cu o victorie în primul meci amical disputat în cantonamentul din Bolu (Turcia). Formația pregătită de Florin Marin și Dinu Todoran a învins cu scorul de 7-3 echipa African Soccer.

FC VOLUNTARI-AFRICAN SOCCER 7-3
Au marcat: Bălan, Căpățână, Tudorică, Novac, Ivanovici (2), Cernat
FCV: Bornescu-Filipov, Spahija, Maftei, Halmaghe-Moke, Novac-Căpățână, Tudorică, Voduț-Bălan

Pe parcursul partidei a fost rulat întregul lot de jucători.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 96 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal