Total Media News

Fotbal
Florin Marin :" Trebuie sa fim atenti si sa facem un meci bun" PDF Imprimare
Vineri, 19 August 2016 09:09



   FC Voluntari va intalni duminica acasa intr-o partida contand pentru etapa a5-a a Ligii 1 Orange pe Pandurii Targu Jiu, echipa proaspat iesita din aventura europeana.

   "Intanim o echipa buna , care face posesie cu jucatori tehnici precum Sanmartean , Voiculet , Herea , Tucudean un marcator , va trebui sa fim foarte atenti dupa cele doua infrangeri si sa le speculam punctele slabe sa incercam sa facem un meci bun si sa profitam de punctele lor slabe." A afirmat Florin Marin.

" Ei sunt o echipa buna , tehnica va trebui sa fim atenti sa ne inchidem bine si sa facem un meci bun ofensiv" a afirmat Vasile Maftei

 

Citeşte mai mult...
 
Mostra de respect intre Dinamo si Rapid ! PDF Imprimare
Sâmbătă, 30 Iulie 2016 14:42



Suporterii lui Dinamo au renunțat pentru moment la rivalitatea cu fanii Rapidului, club aflat în faliment, și au organizat un meci amical.

Meciul dintre jucatorii Old Boys ai lui Dinamo si Rapid a insemnat o mostra de respect si mai ales solidaritate intre cele doua galerii , rivale istorice prin traditie , fiind primul astfel de semnal intre galeriile bucurestene.

Pe parcursul meciului, fanii au scandat numele celor de la U Cluj, Petrolul și Poli Timișoara, echipe aflate și ele în dificultate , acesta incheindu-se la egalitate scor 9-9.

Rapid: Mihai Iosif, Caciureac, Ion Ispas, Constantinovici, Rodin Voinea, N. Grigore, Daniel Sava, Daniel Iftodi, Mihai Lupașcu
Au marcat: Sava, Iosif(dublă), Caciureac (hat-trick), Constantinovici (dublă), Lupașcu,

Dinamo: Iorga, Augustin, Dragnea, Orac, C. Munteanu, Fl. Bratu, D. Lupu, Andone, Dănciulescu, Iftodi, Fl. Petre, Movilă, Nicușor Vlad, Dan Topolinski, Iuliu Nemțeanu

 

Citeşte mai mult...
 
Comunicat al S.C. Fotbal Club Rapid S.A. PDF Imprimare
Vineri, 29 Iulie 2016 11:18

 

                     

 

Comunicat al  S.C. Fotbal Club Rapid S.A.

Avand in vedere :

– Hotărârea  Comisiei de Disciplină și Etică a FRF din data de 28.07.2016 prin care s-a reținut că „S.C. F.C. Rapid S.A. îndeplinește condiția deținerii dreptului de participare in competițiile organizate de L.P.F.”;

– Faptul ca nu s-a constatat de catre Comisia de Disciplină și Etică a FRF ca S.C. F.C. Rapid S.A. nu ar indeplini vreuna dintre conditiile prevazute de art . 38 din Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice al Federatiei Romane de Fotbal;

– Impotriva S.C. F.C. Rapid S.A. nu s-a dispus masura excluderii sau vreo alta sanctiune;

– Intentia asociatilor de a plati 50% din datoriile societatii pana la data de 24.08.2016, data la care se judeca cererea de suspendare a Hotararii prin care s-a dispus inceperea procedurii falimentului impotriva S.C. F.C. Rapid S.A.;

 

Citeşte mai mult...
 
BOMBA pe piata transferurilor ! Paul Anton a semnat cu Getafe ! PDF Imprimare
Joi, 28 Iulie 2016 13:20

 

 

    In ciuda faptului ca Dinamo si-a anuntat intentiile de a castiga titlul in acest sezon , isi pierd capitanul chiar inainte de a doua etapa a campionatului.

    Mijlocașul de 25 de ani este deja în drum spre Madrid, unde va semna cu gruparea retrogradată din La Liga la finalul sezonului precedent.

Anton a sosit la Dinamo de la Pandurii în toamna anului trecut, jucând 23 de partide și marcând de două ori în ediția precedentă de campionat. În acest sezon, a fost titular în singurul meci jucat de ”câini”, 4-1 cu campioana Astra Giurgiu.

Paul Anton va fi împrumutat timp de un sezon, cu opțiune de cumpărare. ”Acum plec la Madrid. E adevărat. Merg să semnez contractul. Voi semna pe un an cu opțiune de cumpărare”, a declarat, în exclusivitate, pentru Digi Sport, mijlocașul de 25 de ani.

 

Citeşte mai mult...
 
Astazi se decide soarta Rapidului ! PDF Imprimare
Joi, 28 Iulie 2016 11:23


Comisia de Disciplină anunță AZI verdictul în cazul Rapidului

 

Miercuri, 27 iulie, ora 18:10: S-a încheiat ședința Comisiei de Disciplină! Soluția a rămas în pronunțare, iar decizia va fi anunțată joi, 28 iulie, la ora 13:00. Comisia de Disciplină se va întruni tot la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal. 

"Din punctul nostru de vedere, sunt două chestiuni care nu pot fi contestate: Rapid şi-a câştigat pe teren dreptul de a evolua în Liga 1, deci dreptul acesta există şi nu poate fi contestat de nimeni. În al doilea rând, că a obţinut o licenţă din partea Comisiei de Licenţiere în acelaşi sens. LPF şi-a restrâns obiectul sesizării cu privire la aceste două aspecte asupra cărora Comisia de Disciplină se va pronunţa mâine (n.r. - joi). Acestea sunt cele două condiţii, licenţa şi dreptul de participare câştigat pe teren şi Rapidul le are pe ambele. Restul condiţiilor nu fac obiectul judecăţii. Comisia a admis cererile noastre formulate din partea creditorilor şi acţionarilor ca să fim admişi în cauză şi am pus concluzii pe fondul cauzei în numele creditorilor şi acţionarilor. Comisia a rămas în pronunţare. O să depunem susţinerile noastre şi în scris până maine (n.r. joi, 28 iulie) la ora 13:00", a spus Tudor Chiuariu, avocatul Rapidului, la ieșirea din sediul LPF, unde a avut loc ședința Comisiei de Disciplină a FRF.

Decizia care va fi anunțată joi nu este una finală și ar putea fi atacată cu recurs, dar avocatul giuleștenilor a precizat că, în cazul în care clubul va avea câștig de cauză, aceasta ar fi finalitatea.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 94 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal