Total Media News

Fotbal
Florin Marin:" Speram sa scoatem maine o victorie dupa aceasta perioada neagra." PDF Imprimare
Sâmbătă, 15 Octombrie 2016 08:35



   FC Voluntari isi va disputa maine pe teren propriul jocul din etapa a 12-a a Ligii 1 contra celor de la ASA Targu Mures , in primul etapa de dupa pauza prilejuita de meciurile echipei nationale din Armenia si Kazakhstan.

 

Inaintea acestui joc niciuna dintre cele doua echipa n-are o situatie stralucita in clasament. Astfel ,  FC Voluntari se afla pe locul 11 cu 11 puncte acumulate pana in acest moment , in timp ce trupa lui Dan Alexa se afla pe penultimul loc din clasament cu 0 puncte, echipa sa pornind cu deficit in aceasta editie de campionat .

 

"Atmosfera nu e una foarte buna,  am depasit perioada nefasta , speram sa castigam jocul de maine pentru ca e foarte important. La ei sunt probleme de ordin financiar . Jucatorii au avut o perioada de vacanta de o saptamana dar la noi e totul bine financiar. Au fost probleme de arbitraj , dar imi doresc sa fie atenti si corecti arbitrii. " a afirmat Florin Marin inaintea partidei. 

" Am inteles ca sunt probleme la Targu Mures dar noi trebuie sa ne vedem de joc . Lucrurile nu au mers cum me am dorit dar cu siguranta vom merge mai bine de acum incolo. Speram sa o scoatem la capat maine cu o victorie . " a afirmat mijlocasul ilfovenilor  , Costin Lazar. 

Astfel , ne putem astepta la un meci disputat intrucat ambele echipe , dar in special ASA Targu Mures au mare nevoie de toate cele 3 puncte.

 

Citeşte mai mult...
 
Încă o echipă din Liga 1 este aproape de insolvenţă PDF Imprimare
Joi, 06 Octombrie 2016 16:01

 

                    

 

     Încă un club din Liga 1 riscă să intre în insolvenţă. Narcis Răducan a dezvăluit că cei din conducerea clubului discută despre această variantă şi vineri vor lua o decizie finală. Preşedintelor Pandurilor susţine că va pleca, dacă şefii clubului vor decide să ceară intrarea în insolvenţă:

”Joi ne vom întâlni cu jucătorii şi vom avea o discuţie cu ei. Mi-aş dori să rezolvăm problemele aşa cum le-am promis, dar recunosc faptul că întâmpinăm greutăţi foarte mari. Decizia finală legată de viitorul clubului se va lua vineri. Este adevărat că acţionarii iau în calcul intrarea în insolvenţă, dar personal nu cred că este o opţiune bună pentru Pandurii în acest moment", a declarat Narcis Răducan la DigiSport.

Citeşte mai mult...
 
Pozitia FC Voluntari fata de arbitrajul din Campionatul de fotbal PDF Imprimare
Miercuri, 05 Octombrie 2016 13:47

 

                    

 

     FC Voluntari a urmărit cu maxim interes dezbaterile mediatice pe tema arbitrajelor realmente scandaloase din actualul sezon din Liga I Orange.

    Totodată am constatat faptul că cele mai intense polemici au avut în prim plan echipe care au acuzat vehement modul în care au fost judecate în timpul meciurilor. Deși am evitat nașterea unor scandaluri considerăm, argumentat, că FC Voluntari a fost cea mai dezavantajată competitoare în acest campionat. Amintim aici partidele cu Pandurii Târgu Jiu, CS U Craiova, Steaua și Gaz Metan Mediaș, toate disecate în amănunt de reputați analiști tv., partide în care FC Voluntari a fost dezavantajată clar de arbitri fiind privată de obținerea unor puncte extrem de importante în economia campionatului. La fel de surprinzător pentru noi este și faptul că greșelile cu tentă de viciere de rezultat au fost comise împotriva noastră de arbitri cu pretenții și cu ștate vechi în această meserie, precum Alexandru Tudor, Ovidiu Hațegan, Marius Avram și nu numai.

 

Citeşte mai mult...
 
RAPID REVINE ÎN GIULEȘTI PDF Imprimare
Vineri, 09 Septembrie 2016 13:42

                                                     RAPID REVINE ÎN GIULEȘTI

                              AFC RAPID - SSC BĂNEASA, DUMINICĂ, ORA 11:00

 

 

"Obligatoriu înainte" - e motto-ul după care întreaga suflare rapidistă trebuie să se ghideze. Să uităm de problemele cu care ne confruntăm și să arătăm că avem forța și dorința de a reveni. De a ne întoarce acolo unde ne este locul, chiar dacă pentru asta trebuie să parcurgem pași mari și greoi. Dar cu susținerea celui mai frumos public din România vom reuși!

Trebuie să demonstrăm că suntem o stare de spirit și că Rapidul nu are cum să moară! Trebuie să demonstrăm că suntem încă o echipă care aduce lumea pe stadion, care să cânte pentru idolii din ceruri pentru momentele magice pe care le-am petrecut în Giulești. Să ne reamintim cu drag de duelurile cu rivalii din Ghencea, jocurile cu Hamburg și cu Hertha. De golurile nebune ale Pancone sau Daniel Niculae și de execuțiile în vinclu ale lui Herea.

 

Citeşte mai mult...
 
FC Voluntari 0-0 Pandurii PDF Imprimare
Duminică, 21 August 2016 18:55

 

Desi tribunele arenei din Voluntari au fost aproape goale , meciul dintre FC Voluntari si Pandurii a fost unul destul de disputat cu o bara a lui Marinescu dar si cu 3 penaltiuri refuzate Voluntariului, dintre care macar unul putea fi acordat gazdelor.

  • FC Voluntari: Bornescu - Filipov, I. Balaur, Maftei, Cazan (Căpăţână 67') - Moke, Novac (Lungu 90+2) - Ivanovici, Marinescu, Popadiuc (Voduţ 75')- Cernat. Antrenor: Florin Marin.
  • Pandurii Târgu Jiu: D. Lazar - Pleasca, Buijs, Bunoza, Grecu - Obodo, Mrzljak - Trifu (Piţian 85'), Herea (Munteanu 63'), Sânmărtean (Voiculeţ 63') - Ţucudean. Antrenor: Petre Grigoraş.

Minutul 78 a adus una dintre cele mai controversate faze din primul meci al zilei de duminică. Alexandru Tudor a lăsat jocul să continue, deși gazdele au cerut un penalty pentru un henț clar comis de Grecuîn propriul careu. Ilfovenii au mai solicitat lovituri de la 11 metri la alte două faze, însă tot fără succes.

Apărătorul de bandă stângă al celor de la Pandurii a preluat în propria suprafață de pedeapsă, dar stopul nu a fost perfect și mingea i-a sărit în mână. Grecu a continuat, iar arbitrul Alexandru Tudor a lăsat jocul liber, chiar dacă jucătorii Voluntariului s-au oprit și au ridicat mâinile, cerând acordarea unei lovituri de la 11 metri.

Nu a fost, însă, singura fază la care ilfovenii au cerut lovitură de la 11 metri. În minutul 74 au reclamat tot un henț în careu, de această dată al lui Bunoza, dar într-o poziție mai grea, în care apărătorul nu a văzut mingea venind.

De asemenea, în minutul 90, Laurențiu Marinescu a fost faultat pe linia careului de 16 metri, dar Alexandru Tudor a dictat lovitură liberă de la marginea suprafeței de pedeapsă, deși regulamentul prevede că linia face parte din careu și o infracțiune comisă acolo se sancționează cu penalty. Este, însă, un semn de întrebare în privința autorului faultului. Bunoza se afla în careu, Obodo era în spatele lui Marinescu, iar mijlocașul Voluntariului a fost prins între cei doi.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 93 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal