Total Media News

Fotbal
Cernat rămâne la FC Voluntari ! PDF Imprimare
Marţi, 10 Ianuarie 2017 19:30

 

             

  

  Jucătorul Florin Cernat și-a prelungit înțelegerea cu echipa FC  Voluntari   pentru încă un sezon competițional.

   Contractul lui Cernat cu FC Voluntari urma să expire în vara acestui an, la finalul actualului campionat.

"Da, voi continua să joc la FC Voluntari, atât în acest campionat, cât și în sezonul viitor. M-am simțit și mă simt foarte bine aici. La Voluntari sunt condiții cu mult peste ceea ce au majoritatea echipelor din prima ligă. Personal, cred că încă mai am destule de spus în fotbal și pot ajuta această echipă să își îndeplinească obiectivele propuse", a declarat Cernat.

 

Citeşte mai mult...
 
Reunire echipa de fotbal FC Voluntari PDF Imprimare
Joi, 05 Ianuarie 2017 14:30
                                                           
     În data de 5 februarie, sub conducerea antrenorului Florin Marin, echipa FC Voluntari și-a reluat pregătirile la baza sportivă din Pipera.
    La primul antrenament din acest an au fost prezenți următorii jucători:
Mircea BORNESCU, Dragoș BALAURU, Răzvan PETRARIU (portari), Florin ACSINTE, Alexandru COMAN, Lucian CAZAN, Ionuț BALAUR, Hrvoje SPAHIJA, Venelin FILIPOV, Vasile MAFTEI, Cosmin ACHIM, Mircea LEASĂ (fundași), Mihai CĂPĂȚÎNĂ, Laurențiu MARINESCU, Petre IVANOVICI, Costin LAZĂR, Andrei LUNGU, Sorin TĂBĂCARIU, Daniel NOVAC, Doru POPADIUC, Vasile MIHAI, Sorin ISPIR, Andrei IONESCU (mijlocași), Adrian BĂLAN, Costin CURELEA, Gabriel DEAC, Mihai VODUȚ (atacanți).
De la reunire a lipsit, fiind învoit, Florin Cernat care urmează să se alăture lotului alb-vișiniu.
Citeşte mai mult...
 
Cupa Campionilor OLD BOYS -Ediția I PDF Imprimare
Luni, 19 Decembrie 2016 14:00

            CUPA CAMPIONILOR-EDIȚIA I


    


   După ce a susținut două meciuri amicale în compania formațiilor Progresul și Sportul Sudențesc, echipa RAPID OLD BOYS debutează în primul turneu oficial, unul de mare amploare.
Astfel, marți, 20 decembrie, începând cu ora 14.00, la Sala Sporturilor din Chiajna se va desfășura Cupa Campionilor-Ediția I, competiție dedicată formațiilor de old-boys.
În deschiderea evenimentului, RAPID OLD BOYS va întâlni Steaua!

Intrarea spectatorilor se va face pe bază de invitații.
RAPIDIȘTII CARE DORESC SĂ PARTICIPE LA EVENIMENT SĂ MĂ CONTACTEZE ÎN PRIVAT!

 

Citeşte mai mult...
 
Florin Marin:" Sper sa fim concentrati si sa obtinem victoria" PDF Imprimare
Vineri, 25 Noiembrie 2016 10:21



Deja victoriile romanesti din Europa , din noaptea trecuta, ale Astrei si ale Stelei , sunt lasate pe planul secund doarece Liga 1 revine in actualitate .

 

In lupta pentru play-off , FC Voluntari si Dinamo se intalnesc in aceasta etapa intr-un context foarte interesant. FC Voluntari vine dupa o serie foarte buna de meciuri , in timp ce Dinamo vine macinata atat de razboiul intern dintre Mutu si Andone , dar si mai nou dintre Badea si Ionut Negoita cat si de ultimele rezultate ce au dovedit inconstanta.

 

Florin Marin:"Legat de jocul cu Dinamo , e o miza deosebita , noi traversam o perioada buna , ne asteapta un meci dificil. Sper ca baietii sa isi pastreze concentrarea si sa obtinem victoria. Felicit Astra si Steaua pentru victoriile importante de aseara. Faptul ca jucam la Giurgiu nu ne convine dar asta este situatia cu terenul Astrei,  e un teren bun de joc .Dupa cate am inteles situatia s-a lamurit , nu sunt probleme din acest punct de vedere. " 

 

Citeşte mai mult...
 
Proiectul RAPID OLD BOYS PDF Imprimare
Duminică, 13 Noiembrie 2016 17:53

 

                                               

 

   Proiectul RAPID OLD BOYS  nu are absolut nici o legătură cu actualele grupări existente, ci este doar o obsesie , de a da ocazia rapidiștilor să își revadă idolii, jucători care în anumite perioade au scris istorie pentru clubul din Giulești.

   Astfel, cu sprijinul CS Rapid, în data de 25 noiembrie, de la ora 19.00, am programat la Sala Sporturilor Rapid meciul de fotbal RAPID OLD BOYS-PROGRESUL BUCUREȘTI

În lotul Rapidului, dar și pe,lista de invitați se află nume sonore din istoria clubului vișiniu. Nu trebuie să vă mirați nici dacă o parte dintre invitați, vor apărea și pe terenul de joc. Din motive pertinente sunt unii foști jucători care vor absenta. Aș dori să fie evitate comentariile legate de prezența unor foști fotbaliști contestați la un moment dat. 
Să ne bucurăm împreună de revedera idolilor!

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 92 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal