Total Media News

Fotbal
“RAPID-94 ani de istorie”. PDF Imprimare
Marţi, 06 Iunie 2017 17:05

                

“-Ce zici, Geza, dacă am face și noi o echipă de fotbal?
-Să încercăm, Grigore...
Cei doi strungari, Grigore și Geza, împreună cu alți ceferiști, s-au întâlnit după amiază <<în localul Școalei Primare din cartierul Grivița>>, iar peste două săptămâni, la 25 iunie 1923, au înființat Clubul Sportiv CFR”.


Au trecut de atunci aproape 94 de ani. Da, Clubul Sportiv Rapid a ajuns la borna cu numărul 94! Au fost 94 de ani cu bune și cu rele, cu soare și cu furtuni, dar 94 de ani în care drapelul vișiniu a fluturat permanent deasupra Giuleștiului, ca un omagiu adus familiei RAPID, sportivi și suporteri.

Citeşte mai mult...
 
ION ION – ANTRENOR AL ECHIPEI DE FOTBAL C.S.A. STEAUA BUCUREȘTI PDF Imprimare
Joi, 30 Martie 2017 10:07

 

                  

 

     Președintele Clubului Sportiv al Armatei „Steaua București”, domnul Cristian PETREA, împreună cu Marius LĂCĂTUȘ și Ion ION, au susținut astăzi, 29 martie, o conferință de presă prilejuită de numirea antrenorului principal la echipa de fotbal seniori a clubului.

     În deschiderea evenimentului, oficiat de către președintele CSA „STEAUA BUCUREȘTI”, a fost prezentat presei noul antrenor al echipei de seniori a Clubului Sportiv al Armatei „STEAUA BUCUREȘTI”, în persoana domnului Ion ION.

    În calitatea sa de antrenor principal al echipei, domnul Ion ION a vorbit despre proiect, precum și despre ambițiile care îl însoțesc.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Colaborarea dintre FC Voluntari și antrenorul Florin Marin a luat sfârșit. PDF Imprimare
Joi, 09 Martie 2017 10:17

 

                                             

    Colaborarea dintre FC Voluntari și antrenorul Florin Marin a luat sfârșit. Contractul tehnicianului cu gruparea noastră a fost reziliat cu acordul ambelor părți în urma ratării a două obiective fixate consecutiv, accederea în play-off, apoi ocuparea locului 8 la finalul sezonului regulat.
    FC Voluntari apreciază eforturile și munca depuse de fostul tehnician care au dus la obținerea unor rezultate notabile ce vor rămâne în istoria clubului nostru.

 

    Mult succes în continuarea carierei Florin Marin!

 

Citeşte mai mult...
 
Alin Petrache, preşedintele CSM Bucureşti, a declarat ca intetioneaza achiziţionarea mărcii Rapid PDF Imprimare
Marţi, 14 Februarie 2017 19:35

 

                      

    Conform  adevarul.ro , Alin Petrache, preşedintele CSM Bucureşti, a declarat într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, că gruparea finanţată de Primărie îşi va mări raza de acţiune şi va finanţa şi fotbalul.

     În primă fază, se doreşte crearea unui centru de copii şi juniori şi apoi achiziţionarea mărcii Rapid. „Îmi doresc fotbal, ne dorim fotbal, pentru că este sportul-rege, care atrage spectatorii, un sport care în acest moment nu este bine văzut. Ceea ce vrem să facem este să creăm un centru puternic de copii şi juniori, Un centru care mai târziu va putea să continue cu o echipă de seniori de calitate, în stare să se bată cu primele cluburi ale României“.


Citeşte mai mult...
 
Adresa CSA Steaua catre FRF,LPF si ONRC PDF Imprimare
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017 15:28

 

              

 

      Clubul Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti” (CSA) a transmis ieri, 18.01.2017, în mod oficial, prin comandantul clubului, Certificatul de Grefă în Dosarul 31705/3/2015 al Curţii de Apel Bucureşti-Secţia a IV-a Civilă, Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC) şi societăţii comerciale cu care se află în litigiu, solicitând acestora luarea măsurilor legale care se impun în raport de caracterul definitiv al Deciziei civile nr. 989/A/21.12.2016.

   Forma finală a acestor adrese a fost stabilită în urma unui proces de analiză și expertizare desfășurat de către un grup de experţi din eşaloanele superioare ale Ministerului Apărării Naţionale.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 91 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal