Total Media News

Fotbal
Rapid - Dinamo amical pe 4 Iunie ! PDF Imprimare
Marţi, 02 Iunie 2020 16:58


    Rapid si Dinamo, se vor intalni maine   4 iunie, ora11.00, la Saftica in primul amical pe care cele doua formatii il vor disputa dupa anuntarea masurilor de relaxare!

Pentru ambii antrenori va fi un bun prilej de a testa parametrii fizici ai baietilor in termen specific, dar si de a roda formatiile cu care vor incheia sezonul in curs!

 

Citeşte mai mult...
 
Daniel Pancu este noul presedinte al Rapidului! PDF Imprimare
Luni, 18 Mai 2020 15:25

 

Incepand de astazi, Daniel Pancu este noul presedinte al Rapidului, desi se afla intr-o situatie dificila contractuala, demis ca antrenor. 

Astfel, el va lucra in echipa cu Dan Alexa pentru realizarea obiectivului final in acest sezon, promovarea mult dorita in Liga1.

Citeşte mai mult...
 
Rapidiștii au ajutat la împărțirea ajutoarelor PDF Imprimare
Joi, 16 Aprilie 2020 21:42
  

                         Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

    Ovidiu Burcă, Dan Alexa, Antonio Sefer și Facundo Mallo au fost în această dimineață voluntari într-o acțiune organizată de Primăria Sectorului 1, în care s-au împărțit ajutoare persoanelor de peste 65 de ani din sector.
    "Rapid este un club ce mereu a fost alături de fanii lui, dar nu numai. În aceste zile noi trebuie să avem grijă în primul rând de seniori. Este timpul nostru pentru a avea grijă de ei! Ne bucurăm că îi putem ajuta.”
**   DAN  ALEXA
*
Citeşte mai mult...
 
FC Rapid intra in somaj tehnic! PDF Imprimare
Marţi, 07 Aprilie 2020 14:31

FC Rapid a decis ca, din cauza situației dificile prin care trece întreaga planetă, implicit fotbalul românesc, jucătorii, staff-ul și membrii conducerii clubului nostru să intre în șomaj tehnic pe durata stării de urgență instituite de Guvernul României.

„Le-am transmis jucătorilor, am avut discuții cu ei, iar ei au răspuns foarte bine. Am decis ca toți jucătorii și oamenii din club să intre în șomaj tehnic, pentru a proteja clubul. Nu cred că este cineva absurd să nu înțeleagă situația critică prin care trecem”, a declarat Ovidiu Burcă, președintele clubului.

Klaus Iohannis, președintele României, a anunțat că starea de urgență, începută pe 16 Martie 2020, cauzată de pandemia de Covid-19, se va prelungi cu încă o lună, până pe 15 Mai 2020, astfel încât, cel puțin până la acea dată nu se va desfășura nicio competeție sportivă pe teritoriul țării.

Citeşte mai mult...
 
Ce va decide UEFA? Dar restul federatiilor? PDF Imprimare
Sâmbătă, 04 Aprilie 2020 18:51

 

Sportul in Pandemie

In acest moment in care toata lumea,  inclusiv Europa intampina o criza grava de Coronavirus, toate campionatele de fotbal sunt oprite, si in principiu toate competitiile ce erau in plina desfasurare cu exceptia campionatului de fotbal din Belarus, unde presedintele Lukashenko a optat pentru continuarea competitiilor, cu masura de precautie controlul la intrarea in arene pentru temperatura corporala.

Romania, nu face exceptie de la aceste reguli, toate manifestarile fiind interzise in acest moment.Totusi, federatiile de fotbal din Scotia si Belgia, par sa fie tentate sa omologheze ca rezultate finale ale sezonului in curs, cele inregistrate pana acum, contrar indictatiilor UEFA de a astepta evolutia pe termen lung a pandemiei.

Este aceasta o masura corecta?! Noi credem ca nu. Cu siguranta, fotbalul si sportul trebuie sa se joace pe teren, tinand cont ca o buna parte a returului asteapta sa fie disputata, iar decalarea EURO 2020, ajuta federatiile nationale sa isi organizeze in functie de evolutia pandemiei, restul de campionat ramas, pe durata verii, si decalarea cu cateva saptamani - o luna, a inceperii vitorului campionat.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 5 din 128

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Fotbal