Total Media News

Fotbal
RAPID A LUAT LICENȚA PENTRU LIGA a Ia PDF Imprimare
Marţi, 23 Iunie 2020 13:34

        Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

    FC Rapid a îndeplinit toate cerințele dosarului de licențiere și va avea drept de participare în viitoarea ediție a primei ligi, în cazul în care va promova la finalul play-off-ului ce începe pe 4 iulie.

"A fost o muncă extraordinară a tuturor celor ce sunt implicați astăzi la Rapid în "spatele cortinei". Pașii rapizi făcuți de club din punct de vedere sportiv în ultimii ani ne-au obligat să îndeplinim cerințe importante, atât în zona financiară, de infrastructură, resursă umană calificată, cât și la centrul de copii și juniori.

Suntem departe de potențialul maxim de dezvoltare al clubului, dar cred că suntem pe drumul bun.

Le mulțumesc tuturor celor ce au pus umărul la obținerea licenței pentru Liga 1 și sperăm ca și sportiv să realizăm acest pas important pentru viitorul Rapidului!" a spus Ovidiu Burcă, președintele clubului.

*

Citeşte mai mult...
 
Programul play-off-ului Ligii 2 Casa Pariurilor! PDF Imprimare
Miercuri, 17 Iunie 2020 11:23

 

Programul ultimei părți a sezonului a fost stabilit printr-o tragere la sorți programată miercuri, 17 iunie, la Casa Fotbalului.

 
                       Minge de Fotbal - ROMANIA - Marimea 5 - eMAG.ro
   În urma tragerii la sorți, programul play-off-ului Ligii 2 Casa Pariurilor este următorul:

Etapa 1 (4 iulie 2020)
UTA ARAD – FC PETROLUL
TURRIS-OLTUL – CAMPIONII FC ARGEȘ
CS MIOVENI – FOTBAL CLUB RAPID

Etapa 2 (11 iulie 2020)
FC PETROLUL – FOTBAL CLUB RAPID
CAMPIONII FC ARGEȘ – CS MIOVENI
UTA ARAD – TURRIS-OLTUL

Etapa 3 (18 iulie 2020)
TURRIS-OLTUL – FC PETROLUL
CS MIOVENI – UTA ARAD
FOTBAL CLUB RAPID – CAMPIONII FC ARGEȘ

Etapa 4 (25 iulie 2020)
FC PETROLUL – CAMPIONII FC ARGEȘ
UTA ARAD – FOTBAL CLUB RAPID
TURRIS-OLTUL – CS MIOVENI

Etapa 5 (1 august 2020)
CS MIOVENI – FC PETROLUL
FOTBAL CLUB RAPID – TURRIS-OLTUL
CAMPIONII FC ARGEȘ – UTA ARAD

Prin decizia Comitetului de Urgenţă al FRF din 14 mai 2020, care a fost validată în cadrul şedinţei Comitetului Executiv din 27 mai 2020, s-a decis ca sezonul 2019-2020 al competiţiei Liga 2 Casa Pariurilor să se încheie cu un play-off între primele şase clasate la momentul întreruperii cauzate de pandemia COVID-19.

 

Citeşte mai mult...
 
Ionut Lupescu contribuie la Muzeul Rapidului! PDF Imprimare
Marţi, 09 Iunie 2020 18:37

 

     

    Muzeul giuleștean prinde ușor, ușor viață, iar obiecte aparținând unei alte legende alb-vișinii vor merge către noul templu al Rapidului.

   Prin amabilitatea lui Ionuț Lupescu, coordonator al departamentului tehnic UEFA, o parte dintre amintirile ce i-au aparținut tatălui său, marele Nicolae Lupescu, vor ajunge la muzeul noului stadion din Giulești.

Ionuț Lupescu, fost internațional, cu 74 de selecții pentru România, a acceptat să ne ofere și un scurt interviu în care a vorbit foarte frumos despre clubul nostru și despre perioada în care tatăl său încânta publicul giuleștean.

Una dintre lojele noului stadion al Rapidului va purta numele Nicolae Lupescu, în memoria fundașului ce a câștigat primul titlu de campion al clubului nostru, în 1967, dar și cel ce a reprezentat cu succes România la Campionatul Mondial din Mexic 1970.

 

*

Citeşte mai mult...
 
Dinamo 1-0 Rapid! Derby trist la Saftica! PDF Imprimare
Joi, 04 Iunie 2020 13:31

 

 

După o primă repriză în care giuleștenii au avut două ocazii prin Drăghiceanu(printre care si o bara), dinamoviștii au punctat în repriza a doua prin Slavko Perovic. Atacantul sârb a marcat singurul gol al meciului în minutul 59, cu o lovitură de cap, după un corner al „câinilor”, informează pagina de Facebook a celor de la Rapid, și a adus victoria gazdelor.

Aceasta a fost prima partidă pentru cei doi antrenori, Adrian Mihalcea și Dan Alexa neavând până acum ocazia să stea pe bancă la noile lor echipe. 

Citeşte mai mult...
 
Muzeul Rapidului prinde contur! PDF Imprimare
Miercuri, 03 Iunie 2020 15:49

Nu este disponibilă nicio descriere.

Cu toate că finalizarea lucrărilor la noul stadion din Giulești este prevăzută pentru finalul acestui an, rapidiștii pregătesc deja amenajarea acestuia. Pe lângă alte utilități și facilități, în incinta stadionului un spațiu generos este destinat unui viitor muzeu al istoriei rapidiste.
Rapid a contactat deja o parte dintre foștii jucători din diferite generații pentru a-i angrena în acest proiect. Toți și-au arătat disponibilitatea de a dona către viitorul muzeu obiecte care le-au aparținut în cariera vișinie: tricouri, ghete de joc, cupe, medalii, fotografii, etc.
Totodată, clubul Rapid a făcut un apel și către suporteri să participle la “aranjarea” muzeului.
Familia Greavu a fost prima care a aderat la acest proiect. Soția și fiica fostului mare jucători Ilie Greavu, cel care a activat ca jucător, vicepreședinte și antrenor timp de 45 de ani la Rapid, au donat muzeului obiecte de mare valoare. Printre altele găsim certificatul în original care atestă câștigarea de către Rapid a Cupei Balcanice ediția 1964-1965 sau o halbă din metal gravată de clubul Leeds United la partida Leeds-Rapid din 1973, atunci când giuleștenii au ajuns în sferturile de finală în Cupa Cupelor.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 4 din 128

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Fotbal