Total Media News

Fotbal
Ionut Lupescu contribuie la Muzeul Rapidului! PDF Imprimare
Marţi, 09 Iunie 2020 18:37

 

     

    Muzeul giuleștean prinde ușor, ușor viață, iar obiecte aparținând unei alte legende alb-vișinii vor merge către noul templu al Rapidului.

   Prin amabilitatea lui Ionuț Lupescu, coordonator al departamentului tehnic UEFA, o parte dintre amintirile ce i-au aparținut tatălui său, marele Nicolae Lupescu, vor ajunge la muzeul noului stadion din Giulești.

Ionuț Lupescu, fost internațional, cu 74 de selecții pentru România, a acceptat să ne ofere și un scurt interviu în care a vorbit foarte frumos despre clubul nostru și despre perioada în care tatăl său încânta publicul giuleștean.

Una dintre lojele noului stadion al Rapidului va purta numele Nicolae Lupescu, în memoria fundașului ce a câștigat primul titlu de campion al clubului nostru, în 1967, dar și cel ce a reprezentat cu succes România la Campionatul Mondial din Mexic 1970.

 

*

Citeşte mai mult...
 
Dinamo 1-0 Rapid! Derby trist la Saftica! PDF Imprimare
Joi, 04 Iunie 2020 13:31

 

 

După o primă repriză în care giuleștenii au avut două ocazii prin Drăghiceanu(printre care si o bara), dinamoviștii au punctat în repriza a doua prin Slavko Perovic. Atacantul sârb a marcat singurul gol al meciului în minutul 59, cu o lovitură de cap, după un corner al „câinilor”, informează pagina de Facebook a celor de la Rapid, și a adus victoria gazdelor.

Aceasta a fost prima partidă pentru cei doi antrenori, Adrian Mihalcea și Dan Alexa neavând până acum ocazia să stea pe bancă la noile lor echipe. 

Citeşte mai mult...
 
Muzeul Rapidului prinde contur! PDF Imprimare
Miercuri, 03 Iunie 2020 15:49

Nu este disponibilă nicio descriere.

Cu toate că finalizarea lucrărilor la noul stadion din Giulești este prevăzută pentru finalul acestui an, rapidiștii pregătesc deja amenajarea acestuia. Pe lângă alte utilități și facilități, în incinta stadionului un spațiu generos este destinat unui viitor muzeu al istoriei rapidiste.
Rapid a contactat deja o parte dintre foștii jucători din diferite generații pentru a-i angrena în acest proiect. Toți și-au arătat disponibilitatea de a dona către viitorul muzeu obiecte care le-au aparținut în cariera vișinie: tricouri, ghete de joc, cupe, medalii, fotografii, etc.
Totodată, clubul Rapid a făcut un apel și către suporteri să participle la “aranjarea” muzeului.
Familia Greavu a fost prima care a aderat la acest proiect. Soția și fiica fostului mare jucători Ilie Greavu, cel care a activat ca jucător, vicepreședinte și antrenor timp de 45 de ani la Rapid, au donat muzeului obiecte de mare valoare. Printre altele găsim certificatul în original care atestă câștigarea de către Rapid a Cupei Balcanice ediția 1964-1965 sau o halbă din metal gravată de clubul Leeds United la partida Leeds-Rapid din 1973, atunci când giuleștenii au ajuns în sferturile de finală în Cupa Cupelor.
Citeşte mai mult...
 
Rapid - Dinamo amical pe 4 Iunie ! PDF Imprimare
Marţi, 02 Iunie 2020 16:58


    Rapid si Dinamo, se vor intalni maine   4 iunie, ora11.00, la Saftica in primul amical pe care cele doua formatii il vor disputa dupa anuntarea masurilor de relaxare!

Pentru ambii antrenori va fi un bun prilej de a testa parametrii fizici ai baietilor in termen specific, dar si de a roda formatiile cu care vor incheia sezonul in curs!

 

Citeşte mai mult...
 
Daniel Pancu este noul presedinte al Rapidului! PDF Imprimare
Luni, 18 Mai 2020 15:25

 

Incepand de astazi, Daniel Pancu este noul presedinte al Rapidului, desi se afla intr-o situatie dificila contractuala, demis ca antrenor. 

Astfel, el va lucra in echipa cu Dan Alexa pentru realizarea obiectivului final in acest sezon, promovarea mult dorita in Liga1.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 127

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Fotbal