Total Media News

Fotbal
FC Rapid intra in somaj tehnic! PDF Imprimare
Marţi, 07 Aprilie 2020 14:31

FC Rapid a decis ca, din cauza situației dificile prin care trece întreaga planetă, implicit fotbalul românesc, jucătorii, staff-ul și membrii conducerii clubului nostru să intre în șomaj tehnic pe durata stării de urgență instituite de Guvernul României.

„Le-am transmis jucătorilor, am avut discuții cu ei, iar ei au răspuns foarte bine. Am decis ca toți jucătorii și oamenii din club să intre în șomaj tehnic, pentru a proteja clubul. Nu cred că este cineva absurd să nu înțeleagă situația critică prin care trecem”, a declarat Ovidiu Burcă, președintele clubului.

Klaus Iohannis, președintele României, a anunțat că starea de urgență, începută pe 16 Martie 2020, cauzată de pandemia de Covid-19, se va prelungi cu încă o lună, până pe 15 Mai 2020, astfel încât, cel puțin până la acea dată nu se va desfășura nicio competeție sportivă pe teritoriul țării.

Citeşte mai mult...
 
Ce va decide UEFA? Dar restul federatiilor? PDF Imprimare
Sâmbătă, 04 Aprilie 2020 18:51

 

Sportul in Pandemie

In acest moment in care toata lumea,  inclusiv Europa intampina o criza grava de Coronavirus, toate campionatele de fotbal sunt oprite, si in principiu toate competitiile ce erau in plina desfasurare cu exceptia campionatului de fotbal din Belarus, unde presedintele Lukashenko a optat pentru continuarea competitiilor, cu masura de precautie controlul la intrarea in arene pentru temperatura corporala.

Romania, nu face exceptie de la aceste reguli, toate manifestarile fiind interzise in acest moment.Totusi, federatiile de fotbal din Scotia si Belgia, par sa fie tentate sa omologheze ca rezultate finale ale sezonului in curs, cele inregistrate pana acum, contrar indictatiilor UEFA de a astepta evolutia pe termen lung a pandemiei.

Este aceasta o masura corecta?! Noi credem ca nu. Cu siguranta, fotbalul si sportul trebuie sa se joace pe teren, tinand cont ca o buna parte a returului asteapta sa fie disputata, iar decalarea EURO 2020, ajuta federatiile nationale sa isi organizeze in functie de evolutia pandemiei, restul de campionat ramas, pe durata verii, si decalarea cu cateva saptamani - o luna, a inceperii vitorului campionat.

Citeşte mai mult...
 
Rapidul a lansat o editie limitata de tricouri! PDF Imprimare
Miercuri, 01 Aprilie 2020 22:13

                                    Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare, barbă şi în aer liber

 

    Giulestenii au lansat o noua linie de tricouri dedicate suporterilor, iar anuntul facut de ei suna astfel: 

"300 DE TRICOURI DE COLECȚIE 

 

 Un model vintage, care să amintească de anii de început ai Rapidului. Un produs în serie limitată (300 de exemplare), tricoul reprezintă o piesă "grea" în colecția oricărui rapidist.

* Fiecare tricou este înseriat și însoțit de un certificat de autenticitate, astfel încat proprietarul lui va cunoaște numărul tricoului său dintre cele 300 produse.

Tricourile vor fi livrate de către sponsorul tehnic, în cea de-a doua jumătate a lunii Aprilie 2020.

Ele vor fi comercializate exclusiv în shop-ul online, pe shop.fcrapid.ro, începand cu data de 2 Aprilie 2020.

Până în data de 15 Aprilie 2020, tricourile vor avea prețul promoțional de 299 RON, urmând ca după această dată costul unui tricou să devină 399 RON.

 

Citeşte mai mult...
 
"PRIMVS DERBY" SE JOACĂ DUMINICĂ ! PDF Imprimare
Sâmbătă, 28 Martie 2020 11:13

Rapid și Petrolul continuă rivalitatea, online, urmând ca duminică să se înfrunte într-un meci de FIFA 20 Pro Clubs.

Cele două echipe s-au întâlnit o dată în acest sezon din Liga 2, când Rapid a învins cu 1-0, prin golul marcat de Bogdan Manole.

Pe 17 aprilie ar fi trebuit se dispute meciul de la Ploiești, însă din cauza pandemiei de coronavirus, acest meci va fi reprogamat.

Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, oameni făcând sport şi în aer liber

 

ÎNCASĂRILE DIN "PRIMVS DERBY" VOR MERGE CĂTRE SPITALUL "MATEI BALȘ"

Rapid și Petrolul Ploiești se vor întâlni duminică, de la ora 17:00, într-un joc de FIFA, urmând ca toți banii încasați din vânzarea biletelor să fie donați către Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. "Matei Balș", din București.

Biletele s-au pus în vânzare pe site-ul bilete.ro, la prețul general de 5 lei

Citeşte mai mult...
 
Rapid - FC Arges, sambata aceasta! PDF Imprimare
Joi, 19 Martie 2020 12:41

 

Este posibil ca imaginea să conţină: 4 persoane, text

Datorita situatiei in care se afla Romania in plina pandemie de Coronavirus, giulestenii nu au stat degeaba si organizeaza un meci de FIFA20, cu bilete, bani ce se vor indrepta spre centrul de copii si juniori al clubului.

"

Campionatul s-a oprit, competiția e în pauză forțată.
La fel ca și voi, ne e greu fără fotbal, fără băieți, fără Rapid. Așa că am decis să continuăm competiția. Virtual, dar alături de voi și, mai ales, împreună cu voi.

De fapt, ne-am gândit că ar fi bine să vă implicați în competiție!
Lucrurile n-au mers exact cum ne-am așteptat în debutul returului, așa că poate ar fi o idee bună să preluam puterea noi, suporterii. Să facem echipa, să stabilim tactica si așezarea în teren. Să le explicăm noi baietilor ce si cum sa joace. Ce ziceti?

În fiecare week-end, începand cu duminica aceasta, vom avea meci.
Virtual, cu ajutorul baieților de la ESports Rapid București. Pentru ca baieții noștri să nu-și iasă din formă și să nu piardă ritmul de competiție, i-am "transferat" in corpore în echipa vișiniilor de la Rapid ESports.

Primul meci, contra celor de la FC Argeș.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1 din 123

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport Fotbal